קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] אוסף של משחקים 2012* לחג פורים *מומלצים ביותר* !!!
    על ידי סיגלת בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 08:31
  2. [פרסום] פורים 2012: הקטעים המצחיקים בקולנוע ובספרות
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-03-2012, 21:55
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-03-2012, 15:19
  4. מתי פורים? תאריך מדוייק?
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 00:34
  5. באיזה תאריך זה חופש פורים ?
    על ידי The 0ne בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-02-2006, 14:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

פורים 2012

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ברירת מחדל פורים 2012

טוב זה לא בדיוק דיווח שטח כי זה דיי שטויות של פורים וגם כי אף אחד לא נכנס לשם אז אני מפרסם את זה פה, בכללי זה דיון שכל אחד יספר בו את החוויות מהפורים הזה ומה הוא עשה (לא חייב עם בנות, סתם בכללי כזה).

טוב בהתחלה היתה לנו מסיבת בולבולים (מהבצפר) באופרה, מוזיקה של ערסים טיפשים למרות ש80 אחוז מהבצפר רוסים ששומעים מטאל וכמעט אף אחד לא רקד שם פשוט איזה כמה ערסים טיפשים שהם הדיגייז הקבועים של המסיבות בצפר שמים שירי קוקסינלים אבל שיהיה.
    תכלס לא נהנינו מהאירוע עצמו, נהנינו ממה שעשינו, הפכנו אירוע גרוע לגמרי לגאונות מוחלטת ובלי אלכוהול, זה לדעתי אחד הדברים שממש השתפרתי בהם כי עד לפני חצי שנה-שנה בערך לא הייתי יכל לעשות דברים כאלה. למדתי לרקוד שאפל שזה ממש קל וכיפי רצח וגם היה איזה קטע שאני ועוד איזה 7 חברים פשוט נכנסנו למעגלים של אנשים והתחלנו לרקוד שם כמו מפגרים ולצעוק "הורסים מעגלים בכיף או אה או אה" חח זה היה מצחיק וכל מי שהיה לא הבין מה הולך שם..

אה וחשוב לציין שכל הזמן הזה היתיי עם תחפושת קורעת מצחוק, פשוט מצאנו לפני המסיבה איזה זקן שפם וגבות ממש עבות עם דבק נצמד ופשוט שמתי את זה וזה היה הדבר הכי מצחיק שיש, היתי ממש דומה לאהרוני השף חח עד שהדבק של הזקן והשפם נהרסו אז העפתי את זה, אז לכל מי שראה בנאדם עם גבות ממש עבות בתל אביב אז זה הייתי אני. אה כן והיום לפני אני וחבר עשינו ניסויים עם השיער שלי לפורים, כלום לא הלך כל השיער נהיה גאלח ונשאר עיגול ממש יפה של שיער באמצע שומקום וזה היה ממש מצחיק אז השארתי אותו. תתארו לעצמם בנאדם קירח עם גוש שיער על הראש וגבות של גורילה אחד הדברים הקורעים זה מושך כל כך הרבה תצומת לב.

אחר כך הלכנו לקניון וקצת לפני שהלכנו לתל אביב היה לנו משעמם אז נתנו אחד לשני כל מיני משימות מפגרות. אז נשארו שלוש ילדים מתוך איזה עשרים איש שהיו איתנו פשוט כולם הלכו לעיר ואנחנו הלכנו לפגוש עוד חבר בתל אביב. אז בהתחלה חבר ראשון אמרנו לו ללכת לקבוצת בנות שישבו לידינו ופשוט להידחף להם לשיחה משומקום, השיג מהן איזה חץ וקשת מלב וחזר אלינו חח אחרי זה אמרו לי ללכת לבנות אחרות להגיד למישהי מהן "את באה לפה הרבה?" ולא משנה מה היא אומרת אחר להגיד לה "אז אפשר את המספר שלך?" טוב עשיתי את זה דיברתי איתן קצת לקחתי מספר חזרתי לחברים ומחקתי אותו כי היא הייתה בהמה ישראלית טיפשה והמשימה האחרונה של החבר השני הוא בא למישהי היה לו משקפי שמש הוא הוריד אותם הסתכל על ילדה ואמר לה "וואי את הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי"
    וכל זה לא היה "סארג'" או משהו, לא היתה לזה שום מטרה זה סתם היה בשביל לשעשע את עצמינו. תכלס אתה יכל לעשות פעולה X לחשוב עליה Y, ולעשות את אותה הפעולה אבל לחשוב עליה Z והתוצאות יהיו שונות לגמרי, דרך חשיבה באמת משנה המון דברים.

טוב אחרי זה הלכנו לתל אביב הזמנו פיצה וקולה ואחרי שיצאנו מהדומינוס עשינו משחק כל אחד לוקח שלוק קולה ומנסים להצחיק אחד את השני עד שהכל נשפך וזה היה ממש מצחיק וסתם אחרי זה הלכנו לסנטר עשינו עוד צחוקים ניגנו על פסנתר שודדי הקאריביים שזאת המנגינה הכי יפה בעולם וזהו היה כיף.
    דרך אגב ראיתי גם את סניה וניקולאס ליד רוטשילד, אמרתי להם שלום. זיהיתי אותו בפוקס חח אמרתי לחבר הינה סניה אמרנו לו שלום אחרי זה חצינו את הכביש והוא אומר לי הינה גם ניקולאס אמרנו גם לו שלום וזהו.

יאללה ספרו חוויות שלכם (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יקיר
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ראפ אני נושם היפ הופ אני חיי

פשששש יפה אחי פורי נפתח לך ברגל ימין

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אין לי פורים בקנדה אבל הלאוואין יש (HALOWEEN)
    הוא כבר עבר,אבל זה היה אחד החגים הכי מצחיקים שהיו לי
    חברר שלי סטלן כזה התחפש לשוטר,הלכנו ברחוב עצרנו אנשים,הביאו מלא סוכריות
    הגענו לאיזה כביש וראינו איזה כמה בחורות עומדות חבר שלי מטורף בא אליהם,שאל אותן
    מה אתן עושות?
    הן:כלום,עומדות בשביל לחצות את הכביש
    הוא:מהזהה?יש חוק נגד זונות,יאללה אני לוקח אותכן לתחנה חחחחחח
    קיצר היה איתי עוד חבר,איך שהוא שמע את זה,הוא בורח 5 קילומטר מאיתנו אני לא הייתי בטוח אם לברוח או להמשיך להסתכל איך הוא חוטף מכות
    אבל החלטתי להשאר כי אני חבר טוב (DHV,אני עושה עליכם פיקאפ )
    בסוף לא היה כלום,הן צחקו,נשארתי עם פה פתוח,אבל צחקתי כל כך חזק על כל הרחוב,לא יכולתי לעצור...
    הזמנו אותן קצת לטייל עד שנגיע לאן שהן צריכות ואז נפרדנו

קיצר המשכנו נכנסנו לבתים לבקש סוכריות,פתחו לנו את הדלת והייתה שם מסיבה (אלו שפתחו היו בנות ולא כל כך רעות דווקא אם אני זוכר נכון)
    בקיצור אני מבקש סוכריות,החבר הסטלן בא מוריד לי את המכנסיים מול הבנות (נראלי היו שמה גם בנים מאחורה אבל לא שמתי עליהם)
    נופלים לי כל הממתקים שהן נתנו לי,ביקשתי עוד והן הכריחו אותי לשיר ג'סטין ביבר,זרמתי עם הכל (הייתה אווירה של צחוקים,שלא נדבר ששני החברים שלי בכלל על הרצפה נקרעים מצחוק המניאקים) קיצר בסוף כל התיק שלי היה מלא,ואכלנו בדרך ועשינו צחוקים,קיצר היה אחד הכיפיים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה אתן עושות?
    קיצר היה איתי עוד חבר,איך שהוא שמע את זה,הוא בורח 5 קילומטר מאיתנו אני לא הייתי בטוח אם לברוח או להמשיך להסתכל איך הוא חוטף מכות
    בסוף לא היה כלום,הן צחקו,נשארתי עם פה פתוח,אבל צחקתי כל כך חזק על כל הרחוב,לא יכולתי לעצור...

קיצר המשכנו נכנסנו לבתים לבקש סוכריות,פתחו לנו את הדלת והייתה שם מסיבה (אלו שפתחו היו בנות ולא כל כך רעות דווקא אם אני זוכר נכון)
    בקיצור אני מבקש סוכריות,החבר הסטלן בא מוריד לי את המכנסיים מול הבנות (נראלי היו שמה גם בנים מאחורה אבל לא שמתי עליהם)
    נופלים לי כל הממתקים שהן נתנו לי,ביקשתי עוד והן הכריחו אותי לשיר ג'סטין ביבר,זרמתי עם הכל (הייתה אווירה של צחוקים,שלא נדבר ששני החברים שלי בכלל על הרצפה נקרעים מצחוק המניאקים) קיצר בסוף כל התיק שלי היה מלא,ואכלנו בדרך ועשינו צחוקים,קיצר היה אחד הכיפיים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כאלה חברים צריך בחיים, כמו חבר שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה אתן עושות?

חח וואי גדול, תכלס הלווין נשמע הרבה יותר כיף מפורים, כמו רוב החגים בחו"ל, יש אווירה יותר כיפית כזאת לאדע.

וואי אבל זהו אחרי שכתבתי את הפוסט הזה יצאתי לעוד איזה מסיבת אוזניות וזה היה ממש בקניון ליד הבית שלי אז סתם הלכתי לבדוק את זה עם איזה חבר וזאת היתה המסיבה הכי מצחיקה שהיתה לי בחיים.
    קודם כל באנו פתאום ראינו עוד איזה 4 חברים שלנו אז לאדע בהתחלה תכננו פשוט לבוא לאמצע של הכל ופשוט להתחיל לעשות פוגו.
    אה והמסיבה הזאת הייתה המסיבה הכי גייז שתראו בחיים שלכם, היו שם כל כך יצורים שרוקדים כל כך מצחיק שאתם פשוט לא תאמינו שזה אמיתי, אשכרה חשבתי שזאת מסיבת מסוממים. היו שם בקושי איזה 2 בנות עם פוטנציאל להיראות בסדר עוד שנה-שנתיים ובכללי זאת היתה המסיבה הכי הזויה שנתקלתי בה והקטע שזאת היתה מסיבת אוזניות אז רואים ושומעים את כל הזיופים של האנשים וזה היה כל כך מצחיק. אוזניות שם עלו 20 שקל ואף אחד מאיתנו לא קנה אוזניות כי זאת הייתה מוזיקה זבל.

ועכשיו לקטע המצחיק: אחד מאיתנו העלה רעיון ממש גאוני, אנחנו כולנו עושים מעגל סביב מישהו או מישהי ומתחילים כולם לחקות את איך שהוא רוקד, היו ילדים שנלחצו ולא הבינו מה אנחנו רוצים מהם, היו ילדים עצובים שזרמו עם זה יותר מדי ואשכרה חשבו שהם רכשו חברים חדשים או משהו חחח.
    גם עשינו שם רכבת וגרמנו לכל המסיבה להצטרף אלינו, גם היה עוד איזה רעיון חכם שפשוט כולנו עשינו מעגל סביב מישהו או קבוצה של מישהוים ופשוט עמדנו שם בלי לזוז, פוקר פייס, פשוט מסתכלים להם בעיניים ולא זזים ותתארו לעצמכם את זה ילדים אשכרה נלחצו מיזה וברחו חחחחח
    היה גם עוד קטע שעשינו מעגל סביב כמה בנות החזקנו ידים אחד של השני והתחלנו להסתובב במעגלים ולצעוק "אין יציאה אין יציאה!" והבנות כולן נלחצו כזה מנסות לצאת, צחקו בטירוף והיו עוד כמה בנות שזרמו לזה והצטרפו אלינו חחח

קיצר היה גדול לגמרי אם הייתם רואים את זה בלייב זה היה הדבר הכי מצחיק שהייתם רואים בחיים שלכם, אנחנו אשכרה הכנסנו את כל המסיבת ילדודס הזאת ל"פריים" שלנו וזה פשוט היה אדיר שינינו את כל מה שהלך שם שילדים חסרי חיים בקושי זזו ועשו משהו ואף אחד לא באמת רקד עד שבאנו וגרמנו לכולם להשפריץ מצחוק. זה היה ענק.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 07-03-2012 בשעה 13:58.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אתם מוכנים ולעזור ובא לכם לשמוע מה לי קרה בפורים תחפשו באטרף -איך בת יכולה להתמודד עם ערס?
    (אל תצחקו, בבקשה תעזרו...)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,136 | הודעות: 8,150,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect