טוב זה לא בדיוק דיווח שטח כי זה דיי שטויות של פורים וגם כי אף אחד לא נכנס לשם אז אני מפרסם את זה פה, בכללי זה דיון שכל אחד יספר בו את החוויות מהפורים הזה ומה הוא עשה (לא חייב עם בנות, סתם בכללי כזה).
טוב בהתחלה היתה לנו מסיבת בולבולים (מהבצפר) באופרה, מוזיקה של ערסים טיפשים למרות ש80 אחוז מהבצפר רוסים ששומעים מטאל וכמעט אף אחד לא רקד שם פשוט איזה כמה ערסים טיפשים שהם הדיגייז הקבועים של המסיבות בצפר שמים שירי קוקסינלים אבל שיהיה.
תכלס לא נהנינו מהאירוע עצמו, נהנינו ממה שעשינו, הפכנו אירוע גרוע לגמרי לגאונות מוחלטת ובלי אלכוהול, זה לדעתי אחד הדברים שממש השתפרתי בהם כי עד לפני חצי שנה-שנה בערך לא הייתי יכל לעשות דברים כאלה. למדתי לרקוד שאפל שזה ממש קל וכיפי רצח וגם היה איזה קטע שאני ועוד איזה 7 חברים פשוט נכנסנו למעגלים של אנשים והתחלנו לרקוד שם כמו מפגרים ולצעוק "הורסים מעגלים בכיף או אה או אה" חח זה היה מצחיק וכל מי שהיה לא הבין מה הולך שם..
אה וחשוב לציין שכל הזמן הזה היתיי עם תחפושת קורעת מצחוק, פשוט מצאנו לפני המסיבה איזה זקן שפם וגבות ממש עבות עם דבק נצמד ופשוט שמתי את זה וזה היה הדבר הכי מצחיק שיש, היתי ממש דומה לאהרוני השף חח עד שהדבק של הזקן והשפם נהרסו אז העפתי את זה, אז לכל מי שראה בנאדם עם גבות ממש עבות בתל אביב אז זה הייתי אני. אה כן והיום לפני אני וחבר עשינו ניסויים עם השיער שלי לפורים, כלום לא הלך כל השיער נהיה גאלח ונשאר עיגול ממש יפה של שיער באמצע שומקום וזה היה ממש מצחיק אז השארתי אותו. תתארו לעצמם בנאדם קירח עם גוש שיער על הראש וגבות של גורילה אחד הדברים הקורעים זה מושך כל כך הרבה תצומת לב.
אחר כך הלכנו לקניון וקצת לפני שהלכנו לתל אביב היה לנו משעמם אז נתנו אחד לשני כל מיני משימות מפגרות. אז נשארו שלוש ילדים מתוך איזה עשרים איש שהיו איתנו פשוט כולם הלכו לעיר ואנחנו הלכנו לפגוש עוד חבר בתל אביב. אז בהתחלה חבר ראשון אמרנו לו ללכת לקבוצת בנות שישבו לידינו ופשוט להידחף להם לשיחה משומקום, השיג מהן איזה חץ וקשת מלב וחזר אלינו חח אחרי זה אמרו לי ללכת לבנות אחרות להגיד למישהי מהן "את באה לפה הרבה?" ולא משנה מה היא אומרת אחר להגיד לה "אז אפשר את המספר שלך?" טוב עשיתי את זה דיברתי איתן קצת לקחתי מספר חזרתי לחברים ומחקתי אותו כי היא הייתה בהמה ישראלית טיפשה והמשימה האחרונה של החבר השני הוא בא למישהי היה לו משקפי שמש הוא הוריד אותם הסתכל על ילדה ואמר לה "וואי את הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי"
וכל זה לא היה "סארג'" או משהו, לא היתה לזה שום מטרה זה סתם היה בשביל לשעשע את עצמינו. תכלס אתה יכל לעשות פעולה X לחשוב עליה Y, ולעשות את אותה הפעולה אבל לחשוב עליה Z והתוצאות יהיו שונות לגמרי, דרך חשיבה באמת משנה המון דברים.
טוב אחרי זה הלכנו לתל אביב הזמנו פיצה וקולה ואחרי שיצאנו מהדומינוס עשינו משחק כל אחד לוקח שלוק קולה ומנסים להצחיק אחד את השני עד שהכל נשפך וזה היה ממש מצחיק וסתם אחרי זה הלכנו לסנטר עשינו עוד צחוקים ניגנו על פסנתר שודדי הקאריביים שזאת המנגינה הכי יפה בעולם וזהו היה כיף.
דרך אגב ראיתי גם את סניה וניקולאס ליד רוטשילד, אמרתי להם שלום. זיהיתי אותו בפוקס חח אמרתי לחבר הינה סניה אמרנו לו שלום אחרי זה חצינו את הכביש והוא אומר לי הינה גם ניקולאס אמרנו גם לו שלום וזהו.
יאללה ספרו חוויות שלכם (:

ציטוט ההודעה
)