קניתי היום ויזה ניטען היטענטי אותו ב 250 שקל אני רוצה להפקיד כסף בבנק וירטואלי מסויים על מנת לעשות כסף מהאינטרנט איך אני עושה את זה ?
נכתב במקור על ידי dany4512 קניתי היום ויזה ניטען היטענטי אותו ב 250 שקל אני רוצה להפקיד כסף בבנק וירטואלי מסויים על מנת לעשות כסף מהאינטרנט איך אני עושה את זה ? איזה בנק? PP?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
דיברתי אם PP טלפונית לא ניתן להעביר כסף מכרטיס האשראי ל PP יש אפשרות אחרת?
נכתב במקור על ידי dany4512 דיברתי אם PP טלפונית לא ניתן להעביר כסף מכרטיס האשראי ל PP יש אפשרות אחרת? לא, אתה מקשר את הכרטיס לחשבון, וכשתשלם על מוצר כלשהו, יירד לך כסף מהויזה.
ושאני מקבל תשלום ? נגיד באתר באקס זה נכנס לי לויזה ? ודרך אגב קישרתי אותו לפייפל כתוב לי 0 בפייפל יש לי 250 שקל בויזה לקחו עמלה של 8 שקל
נכתב במקור על ידי dany4512 ושאני מקבל תשלום ? נגיד באתר באקס זה נכנס לי לויזה ? ודרך אגב קישרתי אותו לפייפל כתוב לי 0 בפייפל יש לי 250 שקל בויזה לקחו עמלה של 8 שקל נכון, אתה לא תראה את הכסף בחשבון. כשאתה מקבל תשלום הוא מגיע לחשבון, אין אפשרות להעבירו לכרטיס.
איך אני עושה שאהיה לי כסף גם בכרטיס?
משום מה לא מצליח לערוך תהודעה ,,,, איך אני עושה שאהיה לי כסף מכרטיס מהכסף שאניעושה ?
נכתב במקור על ידי dany4512 משום מה לא מצליח לערוך תהודעה ,,,, איך אני עושה שאהיה לי כסף מכרטיס מהכסף שאניעושה ? אי אפשר.
ואיך אני מושך כסף לבנק וירטואלי מהכרטיס? על מנת לקנות מופנים או משהוא?
נכתב במקור על ידי dany4512 ואיך אני מושך כסף לבנק וירטואלי מהכרטיס? על מנת לקנות מופנים או משהוא? פשוט תכנס לדף הקנייה ואתה תצטרך להתחבר לPP שלך וזה אוטומטית יוריד לך מהויזה הנטענת.
תודה רבה
חוקי הפורום