שלום, אני נימצאת בבעיה רצינית.
לאחר שחתמתי וויתור על מגוון רחב של תפקידים טובים ואיכותיים עליהם התקבלתי על מנת להיות מדריכה כלשהי בצבא (כל המנילה שלי הייתה מלאת תפקידי הדרכה), הציבו אותי בטירונות כלללית של חיל אוויר.
על אף הביאוס הרב שלי הלכתי לטירונות במטרה להגיע להיות מכית בחיל האוויר (במנילה של הטירונות הכלל צהלית מצעים מכים). אכן הציעו לי מכים אולם בזמן הקורס מצבו הבריאותי של אבי הדרדר מאד, וביום מילוי המנילות לא חשבתי שאוכל להתמודד בתקופה זאת עם קורס קשה כמו מכים. התחרטתי מס ימים לאחר מכן אך לא ניתנה לי הזדמנות לשנות את גורלי
שלחו אותי לקורס בעובדה. אל עף אי רצוני בקורס סיימתי את הקורס ונשלחתי לסדיר. מצבו הבריאותי של אבי הדרדר עוד יותר במהלך הקורס וגם מצבי הנפשי ולכן לא חתמתי וויתר למכים, ובנוסף קיוותי לצאת להדרכה בקורס אולם לא היה תקן
ימים ספורים לאחר סיום הקורס ושיבוצי בבסיס בסדיר אבי נפטר. וכיום (חודש לאחר שאני בסדיר) אני מרגישה מוכנה לצאת לקורס מכים. קשה לי בתפקיד הנוכחי שלי , קשה לי לשבת במשרד לבד כל יום ואני רוצה תפקיד הדרכתי ובשטח יותר, ועבודה עם אנשים.
שלחתי טופס 55 ומפקד הבסיס ומפקד הגף שלי אישרו כבר. אין לי הרבה זמן כי אני רוצה להישתבץ בקורס המכים הבא (שיפתח ב-22 למרץ), האם יש למישהו איזשהו טלפון או מקום שאני יכולה דרכו לזרז את הבקשה. זה מאד חשוב לי, קשה לי בתפקיד הנוכחי שאני היום נימצאת בו. כל עזרה תתקבל. וגם- האם מישהו יודע לאן הטופס נשלח (בדגש על חיל האוויר) לאחר שליחתו מהבסיס.
סליחה על החפריה ומקווה לעזרה מהירה.

ציטוט ההודעה