אהלן =]
קרוב לשנה קראתי על פיקאפ אבל אף פעם לא ניסיתי להשתמש בזה, חוץ מזה נראה לי שאני מה שאתם קוראים לו "טבעי" כי תמיד הלך לי דיי טוב... לא יודע מה קרה בזמן האחרון התחלתי לצאת ולהתחיל עם בחורות כמו שבחיים לא התחלתי יום שישי שעבר התחלתי עם משהו כמו
20 קבוצות שלבנות ואני חייב להגיד לכם זאת אחת ההרגשות הכי טובות ואני כל פעם כבר לא יכול לחכות לפעם הבאה שתהיה לי הזדמנות להתחיל עם מישהי.. אז כל מי שעדיין בשלב של לקרוא ולא יצא לשטח רוצו !!!!!! זה לא כזה מפחיד כמו שזה נראה וזה מרגיש מטורף גם אם לא סוגרים כלום..
בכל מקרה רציתי לספר על כמה סטים בודדים שפתחתי :
ראיתי שתי בחורות יושבות על ספסל בקניון , אחת HB8 השניה בכלל לא HB חחחח בכל מקרה ניגשתי
ואמרתי למכוערת "את נראית לי יצירתיתמה כדאי לי לקנות לידידה ליומולדת? " למטרה עדיין לא התייחסתי בכלל..
היא הגיבה דיי טוב והתחילה לחשוב איתי ביחד חחח חמודה דווקא התאמצה והרגשתי שהמטרה גם רצתה להשתף בשיחה
אבל כנראה היא ביישנית או משו אז אמרתי לה "לך אני מבין אין רעיונות" היא צחקה וגם ניסתה לתת רעיון והתחלתי להעביר נושא מהפתיח, שאלתי אותן מאיפה הן הסתבר שהן מהעיר שלי צחקתי קצת על זה שהן מסתובבות רק שתיהן ושאין להן חברים (הכל בצורה חיובית כמובן) כנגמר לי מה להגיד התחלתי להגיד דברים למטרה בסגנון של "את נראית לי הילדה הטובה מבין שתיכן" והאמת שהם דיי זרמו חייכו ונתנו לי הרגשה שהן נהנות מזה שאני לידם.. החלטתי שהגיע הזמן לסגור אמרתי להן שהיה נעים להכיר והן דווקא נראות לי חמודות אז שירשמו לי תפייסבוקים שלהם ונדבר.. הם אהבו תרעיון חח
אחרי יום הוספתי אותן ושלחתי למטרה הודעה על משהו שדיברנו , עברו כבר כמה ימים והיא לא ענתה לי אבל לא ממש מזיז לי ...
סט נוסף היה כשאני וחבר הסתובבנו בערב בפארק וראינו קבוצה של 7 או 8 בנות אני כבר לא זוכר(כולן נראו דיי טוב)
החבר ביישן אז הוא רק עמד לידי ולא הוציא מילה מהפה כל השיחה (דרך אגב יש מצב שזה הורס ? )
ניגשתי אליהן ושאלתי אם יש משהו מעניין באיזור פה לעשות הן אמרו שרק מגיל 18 ומעלה אז שאלתי בנות כמה וצחקתי קצת על הגיל שלהן(למרות שזה גם הגיל שלי חח17) אני כבר לא ממש זוכר על מה אבל דיברתי איתם משהו כמו 10 דקות והיו כמה שתיקות מביכות
ואני חייב לציין שהן עמדו והסתכלו עלי ולא התכוונו ללכת או משהו כזה אז זרקתי איזה "טוב מה נעמוד ככה ונסתכל אחד על השני שעה?" ולא זוכר איך איכשהו השיחה זרמה אבל לא ממש ידעתי איך לסגור אז פשוט אמרתי שהיה נעים להכיר ושיהיה לילה טוב..
עוד סט שהלך לי ממש טוב היה בקניון שתי בנות עמדו בצד ודברו ניגשתי אליהן ושאלתי שוב מה אפשר לקנות לידידה חח הן קצת עשו פרצוף מוזר בהתחלה אבל זרמו איתי .. אמרתי להן "אתן לא נראות לי תל אביביות" הן אמרו לי מאיפה הן חחח שוב קצת צחקתי על זה לא זוכר כבר על מה דיברנו אבל בסוף הן אמרו לי שהן מחפשות משהו מעניין לערב אז לקחתי מהן פייסבוקים ופגשתי אותן באיזו מסיבה אבל חתכתי מהן דיי מהר (משום מה בערב הן נראו הרבה פחות טוב חחח)
זה היה חלק ממש קטן ממה שעשיתי בימים האחרונים אבל מספיק חופר חח בכל מקרה נהנתי
השאלות העיקריות שלי הן :
1) בחלק גדול מהסטים לא הצלחתי לחשוב על פתיח מקורי שקשור לסיטואציה אז פתחתי עם המתנה לידידה אבל זה מרגיש מסריח, הפתיחים המקוריים שממציאים באותו רגע זורמים הרבהההה יותר טוב , אפשר אולי כמה דוגמאות או שיטות לחשוב על כאלה ?
2) כשאני לוקח פייסבוק משתי בנות ואני מעוניין רק באחת , לשלוח הודעהלשתיהן או רק לזאת שאני מעוניין בה ?
3) כשאני מתחיל עם כמה בנות ועומד ליידי חבר שפשוט עומד כמו איזה עץ ושותק זה יכול להרוס לי ?
תודה![]()

מה כדאי לי לקנות לידידה ליומולדת? " למטרה עדיין לא התייחסתי בכלל..
ציטוט ההודעה