קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] מישו שילמד אותי פריצה נק תציאו אתם עד 1000 נק!!!!
    על ידי Bomber בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 13:22
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 18:19
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

HB 9 דוגמנית , שהצליחה לבלבל אותי לגמרי הערב , מה אתם אומרים?

ברירת מחדל HB 9 דוגמנית , שהצליחה לבלבל אותי לגמרי הערב , מה אתם אומרים?

דיווח #4:15 חזרתי עכשיו ממסיבה , הלכתי עם חבר שלי חברה שלו , והיא הביאה את חברה שלה מהצבא שהיא דוגמנית(מדגמנת ב-לאישה וכל מיני דברים בסגנון), פגשתי אותם ליד המסיבה הבחורה מדהימה HB8.5 וזה בלי איפור ולבוש די רגיל ולא בהכרח סקסי , אני מאמין שהמספר קופץ מהר מאוד כשהיא מאופרת ומתלבשת עקבים שמלה וכאלה , החלטתי שאני חייב לסגור איתה היום.
    נכנסו למועדון , חבר שלי רוקד עם חברה שלו , אני מרקיד אותה היא זורמת איתי אבל משהו שם מוזר לי , מסתבר שהיא חייה ברוסיה עד לפני שנה (העברית שלה די עילגת אבל לא חשבתי שהיא חייה פה רק שנה) , המנטליות שלה קצת מוזרה אבל אני אגיע לזה עודמעט.
    רוקדים אני מרקיד אותה , מוביל , מוסבב אותה , אחר כך ראיתי שהיא קצת מתקשה להשתחרר , אז אני מלמד אותה קצת צעדי ריקוד, היא זורמת איתי ורוקדת איך שהסברתי לה..היה עוד משהו מעניין,שאלתי אותה אם יש לה קוקייה עלייה כדי שתעשה קוקו , היא שאלה אותה למה , אמרתי שאני אוהב לראות את הפנים של הבחורה ,היא אמרה לי שאין לה ואז היא הלכה לשרותים אחרי כמה זמן והיא חוזרת פתאום עם קוקו,די נגנבתי ,IOI רציני.
    רוקד קצת מאחורה ואז מקבל בלימה קטנה היא מסתובב ונלחצת , לאט לאט אני מתחיל להבין שהיא ביישנית מאוד , וממש קשה לה להשתחרר , אני מביא לנו שתייה(המועדון של חבר) , כולם שותים קצת ואמרתי זה בטח יעזור לה אבל הכל המשיך כרגיל שמידי פעם אני מרקיד אותה ומידי פעם רוקד עם חבר שלי וחברה שלו ועושה לה רחוק כזה בקטנה , פשוט היה לי מאוד קשה לפרש מה הולך שם כי היא כאילו זורמת ולא נרתעת מהמגע שלי בכלל אבל מצד שני שאני קצת עושה אסקליישן היא נבהלת , אכלתי קצת סרט אין מה להגיד , אחר כך התחלתי לדבר עם מישהי שהייתה ליידנו , כוסית ממש , ההיא זרמה איתי , עשיתי את זה כדי לגרום לHBדוגמנית לקנא קצת , אולי להוציא אותה מהשוק שלה , רקדנו עוד פעם היה פנאן לגמרי נהננו , ואז HBדוגמנית אומרת לי שהיא זזה קצת לחברות שלה(שהיו באותו מועדון) לחמש דקות,אמרתי בכייף , רקדתי קצת עם החברים שלי וקצת עם בנות ליידינו לא משהו רציני , ואז רציני ללכת למועדון של חבר אחר.
    בדרך החוצה ראינו אותה עם חברות שלה ,עברתי על כל החברות שלה נותן להם נשיקות בלחי ומציג את עצמי , כמו שצריך , ואז שאלתי עם היא באה איתנו או נשארת , היא אמרה שהיא באה IOI .
    הולכים למועדון אחר נכנסים רוקדים הבאתי לנו עוד קצת שתייה(כמובן הכל חינם לא קונה שום דבר..) , אני רואה שהיא ממש ממש ממש נהנת ואז מסתבר לי שהיא בחיים לא הייתה במסיבת היפ-הופ(ברוסיה היא הייתה נכנסת למסיבות VIP , מסיבות שבלי שמלה הכי יקרה ובגדים הכי אלגנטיים ומלא קשרים אתה לא יכול להיכנס , שם בחיים לא מנגנים היפ הופ כי זה נחשב ירוד) , פתאום אני רואה אותה משתחררת! , מתלהבת רצח ונהנת בטירוף , רקדנו כל החבר'ה ביחד והיה ממש כייף , ניסית קצת כמובן להתקדם והיא זורמת איתי אבל עד הדברים הרציניים (אני עושה הכל כבדרך אגב , בחשאיות כזה לא תוקפני מידי , בהרבה סטייל) , קיצר נוסעים לסינמה סיטי השארתי את האוטו שלי שם ומהדיבור יצא שאני לוקח אותה הביתה לאיפה שהיא גרה , לא היה אכפת לי ואמרתי שאני גם אנסה לסגור , נכנסים לאוטו באוטו שיחה עמוקה רצח , על החיים על הכל , היא נותנת לי נשיקה בלחי ואומרת לי שהיא הכי נהנתה בעולם ,אומרת לי תודה אלף פעם שהראתי לה את המסיבה ושזה היה שונה מכל מסיבה שהיא הלכה , קיצר התלבה רצח.
    מגיעים לבית שלה היא אומרת לי שוב תודה אני נותן לה נשיקה בלחי ואז הולך על נשיקה בפה , היא קצת נרתעת , אני נותן לה נשיקה בפה וזז אחורה ורואה שהיא לא מבסוטה מזה כל כך , לא הבנתי מה הולך פה זה היה נראה לי לא הגיוני הכנסתי אותה כל הערב לפריים שלי , מלא IOI'S ולא מבין מה הבעיה שלה , היא אומרת לי:לא בפה , אני אומר לה למה? , היא אומרת לי :כי אני לא מכירה אותך
    הכל התחבר לי באותו רגע שאני נמצא עם בחורה מאוד ביישנית , במיוחד אחרי שהיא סיפרה לי שהיה לה חבר רציני אחד 5 שנים , קיצר בחורה איכות ,אמרתי לה שאני לא רוצה שהיא תרגיש לא בנוח אבל אני עושה מה שאני מרגיש , היא אמרה לי שהיה לה כייף ושוב פעם אמרה תודה , אמרתי לה גם לי והיא חייכה ויציאה.

כמובן שלקחתי ממנה את המספר והיא נתנה בכייף , אני יודע שהיא רוצה לצאת איתי שוב , יש לי אירוע גדול בקרוב והיא אמרה שהיא תשמח לבוא , העניין הוא שיצאתי ממערכת יחסים רציני לא מזמן ואני לא רוצה ליפול לזה שוב(היא בחורה שנופלים איתה בקלות לזה) , במיוחד שהגיים שלי השתפר בטירוף(אני עוד אמור לכתוב דיווח מפורים , אבל הוא כל כך ארוך שאני אצטרך הרבה זמן) , לא יודע מה לעשות כרגע .. בגלל שהיא זאת איכות בא לי להמשיך , בא לי לצאת איתה , להתנשק איתה , לשכב איתה , אבל מצד שני אני מפחד שזה יגרר למערכת יחסים , אני לא צריך את זה בחיים שלי תאכלס , פשוט לא זה הדבר האחרון שאני צריך.
    אני חושב שאני אזרום על זה ונראה מה קורה , אני יודע שיקח לי זמן לשכב איתה , הבנתי את זה כבר , אז צריך לחשוב .
    מה אתם אומרים?
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 10-03-2012 בשעה 05:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני אומר שתלך לפורום אימון אישי, בדיוק כמוני, ותלמד לעשות מדיטציה. אתה חושב יותר מידי ועד לפה אני רואה את עשן שיוצא לך מהמח..תלמד להשתיק את המח ולהפסיק לאכול סרטים מכל בחורה ולעשות דרמות.

הבחורה נשמעת לי בחורה שנראת טוב, היא זורמת, היא כייפית, בחורה רצינית, אבל בגלל שיש לך קצת עבר וגם לה..זה מרתיע אותך. תלמד להרגע, ותהנה מהחיים..מקסימום קצת יכאב לך בלב..אתה גבר, תתמודד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אחי בסופו של דבר כמו שאמרת אתה לא תוכל להשכיב ולא לצאת חייב השאלה פה היא מה אתה רוצה ומה אתה חושב שנכון בשבילך
    ובתאכלס אנחנו לא יכולים להגיד לך מה כדאי רציני או סתם זו החלטה שלך
    בקשר לדיווח כל הכבוד אחי הלך לך טוב מאוד ואתה יכול
    לקדם עניינים אם אתה רוצה
    גם לי קרה מקרה דומה שקיבלתי המון סימני עניין ואז כשזה הגיע למשהו רציני היא סירבה במקרה כזה עדיף לקחת הכל לאט ולעבוד עם הבחורה על נוחות וזה יותר יזרום. 

כן הייתי מבולבל קצת אבל עכשיו אני כבר סגור לגמרי מה אני הולך לעשות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    כן הייתי מבולבל קצת אבל עכשיו אני כבר סגור לגמרי מה אני הולך לעשות.
    אני מקווה שלא החלטת להתחיל לעשות מדיטציה... חח

ומאיפה הבאת את הפונט המזוויע והלא קריא הזה?

בכל מקרה דיווח טוב, אולי בסוף תשיג קשר פתוח.
    מחכה לדיווח מפורים(נקווה שיהיה כמה שיותר פירוט על השיטות שאתה מיישם שיהיה הרבה מה ללמוד)

בהצלחה גבר.

חח לא מדיטציה , הדיווחים מפורים בעייתים אני לא זוכר חצי מהם לצערי , אבל אני מקווה להביא דברים חדשים בקרוב ואני רוצה גם לצלם קצת בוידאו , אבל זה יהיה בפורום מתקדמים לא פה ב100%

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

איך מבקשים אליו גישה תזכיר לי? (רציתי לבקש פעם אבל שכחתי מזה כי אני לא הרבה בפורום, רק בזמן האחרון)

יש בפורום הראשי בנעוץ

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

אחלה דיווח אחי נהניתי לקרוא
    תפרסם עוד

סגרתי איתה דייט אז בקרוב יהיה עוד דיווח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,713 | הודעות: 8,151,295 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect