אני בן 14 והביטחון העצמי שלי לא משהו
אני נלחץ שאני ניגש לבנות ואין לי מושג מה לומר
ופעמים שיש לי מה לומר אני אומר דברים דפוקים לגמרי :\
יש איזו דרך לשפר את הגישה שלי ואת הבטחון העצמי שלי?
|
|
תעשה דברים משוגעים
תשמע יש הרבה דרכים לשפר את הביטחון במקרה שלך אם אתה רוצה לשפר את הביטחון שלך עם בנות אתה צריך להבין שגם בנות הם עשיות מאותו חומר שלך ואם תדבר איתם הן לא יוכלו אותך
הייתי ממליץ לך אפילו סתם ללכת ברחוב לשאול בנות מה השעה וסתם לדבר אתה כבר תבין שהשד לא כזה נורא
בבצפר אתה יכול אפילו סתם לעקוץ בנות בצחוק ובחביבות אבל תדאג שזה יהיה בצחוק והן יבינו שזה בצחוק
לא DC, לא מה השעה, ולא שום חרטא אחרת.
איך אתה מפתח בטחון עצמי?
אתה הופך פשוט להיות מודע לעצמך, פשוט תפקח עיניים ותשים לב מתי אתה חסר בטחון, ליד מי, מתי, במה בא לידי ביטוי החוסר בטחון שלך, למה אתה חסר בטחון באותו מקרה וכו.
תהיה ער לדברים האלה ותחליט לשפר אותם, תחליט בפעם הבאה להתנהג אחרת, תאמין לי זה מה שאני עשיתי ומה שאני עושה עד היום.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
אין מילים.
פותח האשכול אל תעשה שום חרטא כזאת או אחרת תצא לשאול מה השעה בחורות רנדומליות זה פאקינג נואש.
לא סיפרת על המעגל החברתי שלך, יש לך ידידות? בנות שאתה מדבר איתן? מה סוג הבנים שאתה מסתובב איתם?
יכול להיות שזה נובע שאם אתה חסר ידידות ומסתובב עם כמה שפוחדים להסתכל על בחורה ברחוב אז אתה נשאב לתוך המעגל הזה.
תנסה אתה וחברים שלך לצאת ולעשות כיף בלי לדפוק חשבון, גם אם זה אומר שאם פתאום משעמם לכם ואתם רואים 3 בחורות מולכם אתם תלכו להתחבר אליהם לא במחשבה של "רוצה להזדיין", אלא מחשבה של "מתאים לי שהן יעבירו לי את הזמן".
והכי חשוב - אין כזה דבר בחורה לא לרמה שלך. כל הבנות לרמה שלך, השאלה כמה אתה רוצה להשיג אותן.
אל תתרגש מכל מילה ואל תיקח ללב.
אבל זה בדיוק חנון שמנסה להיות מגניב.
הוא צריך להיות עצמו ולא לחקות אחרים. ובלהיות עצמו אני לא מתכוון ללוזר חסר הביטחון העצמי, אלא לעצמו עם דפוסי חשיבה וצורת התנהגות נכונים.
הדבר היחיד שטוב להתחלה שאתה יכל לנסות זה להבין את הצורת החשיבה של האנשים עם ביטחון שאתה מכיר (במציאות/מסרטים-סדרות) ותתחיל להבין את ההגיון מאחוריה. ברגע שתעשה את זה אתה תגיע למסקנות שאתה צריך להגיע אליהן ומשם אתה תדע מה לעשות ומה לשפר בעצמך מבלי לחקות משפטים של אנשים אחרים.
בולשיט.
זה למה אני שונא פיקאפ, כל קוקסיפוט שהלך לסדנאות של סניה הטמבל חושב שהוא יכול להביא כל אחת. וזה מזה לא נכון. אני אישית מכיר בחורה שאפילו לא המקסימום של הסטנדרטים שלי שתאכל פה כל אחד בלי מלח. ואני לא פותח תפה על בחורות שמנפנפות כל אחד כל עוד אתה לא מקושר לכל העולם ואמא שלו...
יש מעמדות בעולם הזה נשמה תאהב את זה או לא. כי אין באמת אנשים שנראים כמו יגאל שטארק הכפכף הזה שמביאים כוסיות, הכל טריק שיוויקי מעפן שמנסים למכור לכם.
אין "דרך" אחי, אין איזה תרגיל שהוא יעשה כל יום והופ הוא בעל בטחון עצמי שופע,
הדרך היחידה הקיימת היא מעקב עצמי, אתה עוקב אחרי מה שאתה עושה, אתה בודק מתי אתה חסר בטחון, אתה חושב עם עצמך
איך אתה משפר את זה, ובפעמים הבאות אתה תשפר את זה.
מעקב כזה לוקח הרבה זמן, אבל הוא שווה את זה, בסופו של דבר אתה נשאר עצמך ולא שם מסיכה של איזה פיקאפר שעושה תוכניות משונות.
שווה לנסות חברים, תשקיעו תזמן שלכם על דברים טובים ויעילים כאלה, לא על תכניות מוזרות והטרדת אנשים ברחוב.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'