עם אתה וחברה שלך רואים בחורה כוסית בעיתון תמיד יהיה לה משהו רע
...
יש בעיה ב-YES תתקשר אליהם ותאיים עליהם שאתה עובר ל-HOT
...
ישראלי, ערבי, רוסי ואשכנזי עלים למטוס באמצע הטיסה אומרים שיש עומס יתר ומבקשים לזרוק כמה דברים, ברוסי הביא 200 תיקים וזרק מהם 100 והאשכנזי הביא 600 פחיות שימורים שימורים וזרק 300 והישראלי זרק את הדגל שלו והערבי את הישראלי
...
פעם אחת ראש הממשלה הלך לאפריקה בית הקניבלים והשר הראשי קיבל את פניו ושאר השרים את שאר חלקי הגוף
...
בעל ואישה מתארגנים לצאת לחופשה אח האישה לא הצליחה בגלל העבודה , ואמרה לבעלה צא בלעדי אני אצטרף מחר. הגבר היגיע לשם ורצה לספר לאשתו במייל איזה כיף שם, אך שכח את האימייל שלה וניסה להיזכר ובטעות הקליד מייל של אישה שבעלה מת ליפני שבוע וכך, היה כתוב שם:
אשתו קוראת נבהלת עד שכנראה הצטרפה באמת הפעם לבעלה.ואי אני לא יכול לחכות יותר המקום הזה ניפלא אני רוצה שתצטרפי אלי אבל חם גהנום פה . טוב נתראה מחר
...
בחור יורם כזה עם משקפיים וסנדלים יושב בבית קפה, לפתע בא לידו איזה ארס תופס לו את הקפה ושותה לו אותו, ואומר לו, נו מה אתה מספר ?! אז היורם אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי שנשארה לי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי בוגדת בי עם השכן, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה...
מה הדבר הכי קשה למרוקאי? הלימודים.
....
מתי מרוקאי מסיים לימודים?
תשובה: בגיל 79
...
דחמברה לוי ונהג שלו דרסו כלב, דחברה אמור תגיד לבעלים.
אחרי השעה הוא חוזר עם מלא מתנות, ודחברה שואל אותו מאפו זה,
הנהג עונה מהבעלים של הכלב אמרתי להם : אני הנהג של דחמברה לוי. הכלב מת.
...
המורה אומרת משה חושב שהוא מטומטם שיעמוד
אף אחד לא עומד חוץ מי עדן
המורה שואלת עדן את חושבת שאת מטומטמת
עדן: "לא רק לא נעים לי שרק את עומדת"
...
מה הסנדפיסטים של צחוק מהעבודה/[לא זוכר ת'שניה] עושים בחדר כושר
תשובה: מתיחות.
...
מה המילה הראשונה של הקמצן\הפרסי?
כסף P:
תהנו