המצב של WWE הוא לא ממש מי יודע מה , לדעתכם איזה מתאבקים צריכים לחזור כדי לקדם את הWWE ?
אני אישית הייתי מאוד מאוד רוצה לראות סטיב אוסטין שוב ואפילו לראות את בטיסטה חוזר ונותן בראש.
המצב של WWE הוא לא ממש מי יודע מה , לדעתכם איזה מתאבקים צריכים לחזור כדי לקדם את הWWE ?
אני אישית הייתי מאוד מאוד רוצה לראות סטיב אוסטין שוב ואפילו לראות את בטיסטה חוזר ונותן בראש.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
טוב יש לי רשימה:
סטון קולד
בטיסטה
גולדברג
אומגה
אדג'
וזהו נראה לי..אלה מתאבקים שיעלו את הרמה בwwe
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
מה עם האלק הוגן ומיק פולי? שניהם גם הרימו את הרמה.
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
אני חושב ששום דבר לא יעלה את הרמה בגלל שהWWE נהיו מוצר גרוע והם לא יודעים מה לעשות עם מתאבקים לפי דעתי טוב שהם לא מזמנים כוכבים מבחוץ כי הם לא יודעים להחזיק אותם על חוזה טוב ואני חושב שצריך להחליף את הכותבים ..... והשינוי הגדול ביותר הוא ללא ספק שעידן הPG יגמר ושיתנו לסינה לחזור להיות שוב הראפר שאני כלכך אוהב ורק בגלל הגימיק שהיה לו אז התחלתי לראות WWE ..
אייל רק לידע כללי,אדג' לא יחזור כי יש לו בעיה עם הצאוור,והוא גם HOF וכנ''ל אוסטין ואומגה מת ...
וואו יש מלא,אבל בעיקרון יש את בטיסטה,בובי לאשלי,ברוק לסנר...
Cm Punk -The Best In The World
קרבות : 1 | נצחונות : 1 | הפסדים : 0 | פסילות : 0
כפי שאתם כנראה יודעים,אני לא ממש בקטע של WWE עכשיו,הוא ממש ירד ברמה,אם כבר,חבל שזה קרה לאדג',למישהו יש סרטון מדוייק,הקרב שזה קרה בו,או המקום???
כריסטיאן בליגת AWL
קרבות:2
נצחונות:1
ללא תוצאה:1
השגים:
N1C לאליפות במשקל קל בנתיים...
כל מתאבק שיחזור זה היה מבורך. במצב של היום צריכים מתאבקים כמו ג'ריקו בחזרה.
תחלאס גם אם מתאבקים שאני אוהב יחזרו אני לא יודע מה יצא מהם כשהם נמצאים בתקופה הזאתי. 2008 ו-2009 היו תענוג לעומת 2011 ו-2012
אשקרה הדרדרות ממושכת ב4 שנים האלו אבל בניגוד אליהם בזמן שב4 שנים האלו הWWE הדרדרו ונהפכו למסחריים, ילדותיים, משמעמים יותר והחתימו מתאבקים ברוב על הפנים הTNA הצליחה להחתים כמעט ורק מתאבקים מעולים ומדהימים והיא מתחילה לעלות למעלה.
לא נראה לך! הוא באמת מת ממנת יתר ככה אומרים. הוא עזב בגלל שלא רצה ללכת למכון גמילות.
כע הוא מת ראיתי עכשיו..... ההיתי שמח אם היה מייקלס נגד טריפל אייץ נגד אנדרטייקר נגד קיין
ספציפית לרסלמניה הייתי רוצה שמיק פולי יחזור להתאבק וגם סטיב אוסטין אולי בקרב ה-GM's.
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
אתה מלך אבל איך הוא יגיע יצא מהקבר?שמעת שהוא נפטר לפני שנה וחצי-3 שנים ז"ל.
אני רוצה גולדברג כמובן!!!אייץ יופיע ורציתי!!וכמובן אוסטין!!גף הארדי!פינלי(רק יופיע סתם כזה עם הורוונסרל ואז טייקר או קיין יקברו אותם)והוגן אולי,ריק פלייר,וכמובן גף הארדי~~~!!!!!@@אומרים הווסונגרל לא?לא נכון?
וואלה?גוגל?