קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] חברים אני מרגיש שאני לא מטפח את עצמי בזמן האחרון
    על ידי D4Esor בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-06-2010, 15:24
  2. [סקר] אני מרגיש שאני צריך לעשות את זה..
    על ידי milan4ever בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-04-2008, 04:05
  3. [פריקה\עזרה]בן 17 אני וחברה שלי נפרדנו, אני מרגיש חרא.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 20:07
  4. [עזרה] ב God Of War , מה אני יעשה שאני דיסלקט..
    על ידי Moshe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-07-2006, 02:02
  5. מרגיש שאני כישלון :[
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 18:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

עזרה| מרגיש תקוע אני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום 19

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עזרה| מרגיש תקוע אני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום 19

יותר סוג של פריקה אבל אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני יודע שכן

אני כבר מעל שנה שאני נכנס לפורום הזה וקורא מדריכים והכל ואני גם מנסה מדי פעם ולפעמים הולך ולפעמים לא

כרגע אני בצבא עושה יומיות ובצבא אני גם מנסה מדי פעם אבל כלום לא הולך

אני מרגיש אני נתקע ולא זז מאיפה שאני נמצא אני מרגיש שאני בכלל לא מתקדם לשום מקום

אני כבר לא יודע מה לעשות השגתי כמה פייסבוק מכמה בחורות ושלחתי להם הודעות והם חזרו אליי כמה פעמים עד שהם כבר הפסיקו לחזור אליי

השגתי גם כמה טלפונים אבל אף אחת לא יוצרת קשר זה רק בא ממני וגם מתי שזה בא ממני אז הם לא עונות

אני מרגיש בדיכאון כי כמעט כל החברים שלי או שהיתה להם חברה או שהם כבר עשו את זה ורק אני עדיין בתול שפתים מה שנקרה ואני מרגיש ממש מדוכא

אני מרגיש שאני ממש לא מתקדם ואני לא יודע מה לעשות

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

תתחיל לחשוב גבר.. שהגלגלים בראש יתחילו לזוז:

1. להתקדם לאן?
    הגדרת לעצמך שאיפות? מטרות ארוכות טווח? מטרות קצרות טווח? הצבת לעצמך משימות חודשיות/שבועיות?

2. אתה מוכן בינך לבין עצמך להתחיל בתהליך התקדמות?
    אתה זקוק לתהליך כזה בכלל? הוא שווה את זה?

3. אתה משיג פייסבוקים בשביל לא להיות בתול?
    אם כן ייתכן ושינוי הגישה שלך בעניין זה מאוד יועיל לך. קח לעצמך שנתיים שבהם אתה לא תרדוף בשום פנים ואופן במטרה להשיג סקס, ברגע שכבר פחות תרצה את זה, אתה תהיה פחות נואש ותתחיל להביט על החיים שלך אחרת, אתה תחליף משקפיים כמו שאומרים ואם קודם ראית קיר כעת אתה תראה דלת. אגב, אני מאמין שרוב האנשים אף פעם לא משיגים את מה שהם רוצים כשהם רודפים אחרי זה בנואשות אלא רק בנחת וצלילות מחשבתית.

4. שים לב, יכול להיות שכל המידע שאתה קורה כאן או באינטרנט בכלל, רק מעכב אותך.
    לא יזיק בכלל אם תיקח מהמידע הזה חופש לחודשיים-שלושה.

5. בצע "בדיקות התקדמות" רק בהשוואה לעצמך. כיצד?
    בדוק אם מצבך טוב יותר מלפני חצי שנה, אם אפשר אפילו תציין את כל נקודות הזינוק שלך בחצי שנה האחרונה, זה יכול עזור.

6. והשאלה הכי חשובה - מי אמר ש"להתקדם" זה טוב בחיים?
    בדיוק עכשיו התחלתי עבודה חדשה וכמו תמיד, הבנתי שלהיות עסוק או פעלתן זה לא מעניין או כיף או מרגש כפי שכולם מתארים זאת. כשאני יושב לי שם, בין ארבע הקירות, אני מבין ש"להתקדם" בחיים זה ממש לא כפי שזה נשמע ושאדם תמיד צריך להעריך את השגרה ה"משעממת" שלו, כי הוא לא מכיר את הגרוע יותר שתמיד קיים. הבעיה ברובנו שאנו תמיד חושבים שהדשא של השכן ירוק יותר, ואז כשיש לנו גם דשא ירוק לאחר מאמץ לא קטן, אנו מבינים שלמעשה הדשא הזה הוא נטל יותר מאשר תועלת.

7. בוא נצא מנקודת הנחה שאתה תישאר תקוע במשך השנה הקרובה, מה תעשה אז?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-03-2012 בשעה 00:43.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

1. להתקדם לאן?
    הגדרת לעצמך שאיפות? מטרות ארוכות טווח? מטרות קצרות טווח? הצבת לעצמך משימות חודשיות/שבועיות?

אם כן ייתכן ושינוי הגישה שלך בעניין זה מאוד יועיל לך. קח לעצמך שנתיים שבהם אתה לא תרדוף בשום פנים ואופן במטרה להשיג סקס, ברגע שכבר פחות תרצה את זה, אתה תהיה פחות נואש ותתחיל להביט על החיים שלך אחרת, אתה תחליף משקפיים כמו שאומרים ואם קודם ראית קיר כעת אתה תראה דלת. אגב, אני מאמין שרוב האנשים אף פעם לא משיגים את מה שהם רוצים כשהם רודפים אחרי זה בנואשות אלא רק בנחת וצלילות מחשבתית.

בדוק אם מצבך טוב יותר מלפני חצי שנה, אם אפשר אפילו תציין את כל נקודות הזינוק שלך בחצי שנה האחרונה, זה יכול עזור.

בדיוק עכשיו התחלתי עבודה חדשה וכמו תמיד, הבנתי שלהיות עסוק או פעלתן זה לא מעניין או כיף או מרגש כפי שכולם מתארים זאת. כשאני יושב לי שם, בין ארבע הקירות, אני מבין ש"להתקדם" בחיים זה ממש לא כפי שזה נשמע ושאדם תמיד צריך להעריך את השגרה ה"משעממת" שלו, כי הוא לא מכיר את הגרוע יותר שתמיד קיים. הבעיה ברובנו שאנו תמיד חושבים שהדשא של השכן ירוק יותר, ואז כשיש לנו גם דשא ירוק לאחר מאמץ לא קטן, אנו מבינים שלמעשה הדשא הזה הוא נטל יותר מאשר תועלת.

7. בוא נצא מנקודת הנחה שאתה תישאר תקוע במשך השנה הקרובה, מה תעשה אז?
    סתם שאלה,אני מסתכל על התגובות שלך ואני רואה שהרבה דברים לא מעניינים,מרגשים או כייפים בשבילך.מה כן מעניין,כיף ומרגש בשבילך?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    סתם שאלה,אני מסתכל על התגובות שלך ואני רואה שהרבה דברים לא מעניינים,מרגשים או כייפים בשבילך.מה כן מעניין,כיף ומרגש בשבילך?
    עזוב, בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת.
    אתה באמת רוצה לעשות את זה כדי לשחרר לחץ מיני? או שאתה מעוניין לעשות יחסי מין כדי לצאת גבר בשביל החברים שלך - כי אתה אומר בראש "החברים שלי עשו את זה, ורק אני לא" ?

אתה לא צריך להשיג פייסבוק כדי למצוא בנות ואז לבצע איתם יחסי מין, בשביל זה יש מכונים, אם כל הכבוד.
    אז החברים שלך עשו את זה, מה הביג דיל? אז אתה בתול... אז מה /:

אז עוד כמה שנים אתה תכיר בחורה טובה, ותיהיה איתה...
    לאחר מכן תבצע איתה יחסי מין, וממה זה יבוא? סתם כדי לצאת גבר? לא ממש לא - כי אתה אוהב אותה.

ועדיף שתעשה יחסי מין עם אישה זהב שאתה איתה ואתה חבר שלה, מאשר איזה אהבלה שפתחת לה תחריץ היום ומחר גבר אחר פתח לה תחריץ..
    חלאס נשמה, אתה בן 19 תתבגר.

בהצלחה בכ"מ
    נערך לאחרונה על ידי Skuri; 19-03-2012 בשעה 01:54.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Skuri צפיה בהודעה
    אתה באמת רוצה לעשות את זה כדי לשחרר לחץ מיני? או שאתה מעוניין לעשות יחסי מין כדי לצאת גבר בשביל החברים שלך - כי אתה אומר בראש "החברים שלי עשו את זה, ורק אני לא" ?

אתה לא צריך להשיג פייסבוק כדי למצוא בנות ואז לבצע איתם יחסי מין, בשביל זה יש מכונים, אם כל הכבוד.

לאחר מכן תבצע איתה יחסי מין, וממה זה יבוא? סתם כדי לצאת גבר? לא ממש לא - כי אתה אוהב אותה.

ועדיף שתעשה יחסי מין עם אישה זהב שאתה איתה ואתה חבר שלה, מאשר איזה אהבלה שפתחת לה תחריץ היום ומחר גבר אחר פתח לה תחריץ..
    חלאס נשמה, אתה בן 22 תתבגר.

בהצלחה בכ"מ
    שמע אתה חמוד ותודה על העזרה,אבל לא נראלי...
    לא ציטטת את הבנאדם הנכוןן יסטלן חחחחח
    והוא בן 19,אחי מה עישנת?חח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    17
    נקודות
    0

שמע אתה חמוד ותודה על העזרה,אבל לא נראלי...
    לא ציטטת את הבנאדם הנכוןן יסטלן חחחחח
    והוא בן 19,אחי מה עישנת?חח
    התבלבלתי בינך לבינו
    בכ"מ, אולי היום הוא לא יבין את הראש שלי, עוד כמה שנים תאמין לי שכן.
    כתובת המסן שלי
    roron110@gmail.com

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בהרחבה אני לא אענה לך על זה מכיוון שזהו לא נושא הפוסט, אך באופן כללי אני בהחלט דוגל במה שקהלת הדגיש, שהכל הבל הבלים ושאין חדש תחת השמש (ברעיון הכללי הכוונה, זה לא אומר שאנשים לא חשובים לי, למשל).
    בננו.. הכסף, הכבוד, הטרחה, המידע.. כל זה ילווה אותך לאחר מותך? אני אישית מאמין שלא ואם זה כך, אני רוצה להשקיע במה שבאמת חשוב לי ולא במה שכולם מגדירים כ"חשוב" או "מתבקש" בחיים כמו לעשות סקס מהר ככל האפשר, בהקשר לזה אני גם בספק אם בעוד חמש, עשר, או עשרים שנה פותח הפוסט יבכה על כך שהוא שכב עם בחורה רק בגיל 21 או 22 במקום בגיל 16.. זה כלכך שטויות מבחינתי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-03-2012 בשעה 08:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

1. להתקדם לאן?
    אני רוצה חברה אני רוצה חברים אמיתים שיהיו איתי בכל דבר ודבר
    אני רוצה שיתקשרו אלי וישמרו איתי על קשר ושזה לא תמיד יבוא רק ממני
    אני רוצה שיכבדו אותי יותר

כן אני מוכן ואני מאוד רוצה בזה וזה שווה את זה כי אני באמת מרגיש שאני זקוק לתהליך הזה
    אני כבר הרבה זמן חושב אם ללכת לאיזה קורס או באומנות הפיתוי או באן.אל.פי. או קורסים אחרים שיכולים לעזור לי

אני לא משיג פייסבוקים בשביל לא להיות בתול אני משיג בשביל שיהיה לי קשר עם בחורות שתיהיה לי חברה או משהו

אני חושב שמצבי יותר טוב מאז זה שאני בצבא מבחינה פנימית וחיצונית אני טיפה יותר בטוח בעצמי וטיפה השתנתי מבחינה מחשבתית
    למשל אני גם השתנתי בכל שהייתי מפחד לדבר עם בחורות הייתי מפחד מקשר עם בחורות ועכשיו כבר פחות אני כבר מדבר עם בחורות וזורם במצבים שצריך מה שבעבר לא קרה

מסכים איתך אבל יש אנשים הזקוקים לשינוי כלשהו בשביל להצליח יותר במשהו שהם רוצים
    7. בוא נצא מנקודת הנחה שאתה תישאר תקוע במשך השנה הקרובה, מה תעשה אז?לא חשבתי על זה עדין
    ציטוט נכתב במקור על ידי Skuri צפיה בהודעה
    בשביל לשחרר לחץ מיני בשביל לדעת איך זה ואני לא אלך לזונה רק בגלל זה
    אין קשר בלצאת גבר פשוט באמת כמעט כל בנאדם שאני מכיר הוא מדבר על זה שהוא עשה את זה ול שאר הדברים ואני מרגיש מוזר שאני שותק כי אני לא יכול להגיב על זה כי אני לא חוויתי את זה

אני בן 19 ועדיין לא התנשקתי וזה מרגיש לי מוזר ויש את הילדים בני ה15 16 שהם כבר לא בתולים
    מבין את מה שאני חווה?

חלאס נשמה, אתה בן 19 תתבגר.

בהצלחה בכ"מ
    תודה רבה לך אחשלי
    תודה רבה לכם על התגובות זה באמת חשוב לי שאתם מנסים לעזור תודה רבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

שמע שכח מהרצון לא להיות בתול, שכח מהיעד שאתה רוצה להשיג אותו
    מה שכן חשוב, תזכור כל מה שאתה עושה באותו יום, יכול להשפיע על תוצאות שלך בעתיד, כל פרט קטן - פעולה שאתה לוקח, יכול לשנות לך את עתיד
    ומה שכן חשוב, שאם אתה לא רואה שינוי, זאת אומרת שאתה חי על חוסר מודעות ויש לך בחירות אוטומטיות, תגובות אוטומטיות למצבים ואתה מקבל אותן תוצאות ואותן דברים, אותן יחס מהבנות, וכל השאר, אם ברצונך לשנות, תתחיל בשינוי, כלומר תקח פעולות, תזכור שהיום הזה הוא יום שאתה חי בו, הוא כאילו יום אחרון שאתה חי בו אם אתה מתרכז רק בהווה, ועושה מה שחשוב היום זה יכול להשפיע על עתיד שלך למרות שאתה מרגיש שזה קשה
    אני אספר לך על צד שלי, גם היו לי בעיות כאלו, עם בנות וכל השאר, אז לקחתי פעולה, אחרי שהבנתי שאני נשאר באותו מקום ולא עושה כלום, לקחתי קורס, קראתי ספרים, התחלתי לקחת פעולות, לא רק לקרוא ספרים אלא לקחת אומץ בלעשות משהו שונה ומפחיד
    אחרי שיישמתי מה שלמדתי בספרים ובדברים, הבנתי שכל זה, זה רק מידע, הזה שנכנס ויוצא לך, אבל מה שכן תמיד נשאר זה שאתה לוקח פעולות עם הדברים שאתה לומד, זה הופך לחלק ממך ומשנה המון דברים, אם אתה באמת רוצה שינוי, כדאי שתתחיל לפעול ולא לבזבז את הזמן בלחשוב על הבעיה כל עוד שבהווה , אתה יכול לעשות משהו אחר או לקחת פתרונות בקשר לבעיות שאתה רוצה לפתור אותן, פשוט מאוד תזכור, תהיה מודע, תשים לב שאתה באותן דפוס מחשבתי ובאותן דפוס מעשי, שאתה עושה אותם, הגיע הזמן שתקח פעולה אחרת ותבין למה אתה באמת רוצה את זה? אם אתה רוצה בשביל להרגיש טוב עם עצמך בגלל שאתה משווה את עצמך בין אחרים? זה מה שיעשה אותך מאושר בסוף? אם אתה באמת רוצה להשיג את זה בשביל להוכיח לעצמך שאתה מסוגל ליותר? למה אתה באמת רוצה את זה? שאתה באמת מבין למה, אתה לוקח פעולה, אתה מיישם מה שלמדת, למרות כשלונות, זה רק שיעור בשבילך איך לשפר את טעויות שעשית, וככה תוכל להתקדם בתחום חברתי (במיוחד בבנות) ללמוד איך להפסיק להיות תקוע, אלא להיות משוחרר, רגוע, שאתה סומך על עצמך, שאתה עושה הכל אוטומטית.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני רוצה חברה אני רוצה חברים אמיתים שיהיו איתי בכל דבר ודבר
    אני רוצה שיתקשרו אלי וישמרו איתי על קשר ושזה לא תמיד יבוא רק ממני
    אני רוצה שיכבדו אותי יותר
    פעם מישהו אמר לי ששאיפות שנשארות בראש הן פחות או יותר חטא..
    עבודת כפיים זוהי מצווה.

כיצד זה קשור למקרה שלך?
    תבין שכל עוד אתה צועק לעולם "אני רוצה X Y Z" אף אחד לא באמת שומע אותך או מתייחס לרצונו שלך.
    מתי הצעקה "אני רוצה" כן נשמעת? כשאתה עושה.

תתכנן אבל לא יותר מידי, תחשוב מה אתה באמת רוצה אבל אם אתה רוצה את זה - פעל!
    יכול להיות שאתה לא תהיה סגור עם עצמך לגמרי ויכול להיות שתפקשש המון, זה חלק מהתהליך ולדעתי זה כל הכיף.. כשהכל הולך חלק זה פשוט לא כיף.. אתה לא באמת חי את השאיפה שלך ואתה לא באמת צועד לעברה. ברגע שאתה מבין מה אתה רוצה, אל תגיד לכולם "אני רוצה את זה" אלא תפעל, עשה את כל הפעולות והמעשים הדרושים שלפי ההיגיון שלך יספקו לך את מה שאתה רוצה או שהם הכי יקרבו אותך אליך.

קודם-כל תתחיל בעשייה, כתוב לנו מה אתה מתכוון לעשות בחודש הקרוב, כל שבוע. לאחר חודש פתח עוד פוסט, ספר קצת על מצבך לאחר עשייה ממושכת של חודש, מהן נקודות התקיעה שלך ונוכל אולי לעזור לך לפתור אותן. זה יהיה בהרבה יותר מועיל ואתת תאותת לתת-מדוע שלך שאתה רציני לגבי רצונותיך ושאתה מתכוון לפעול בשבילן.

כן אני מוכן ואני מאוד רוצה בזה וזה שווה את זה כי אני באמת מרגיש שאני זקוק לתהליך הזה
    אני כבר הרבה זמן חושב אם ללכת לאיזה קורס או באומנות הפיתוי או באן.אל.פי. או קורסים אחרים שיכולים לעזור לי
    אם אתה כרגע רוצה חברה, קורס באומנות הפיתוי יכול כרגע יותר להתאים לך, את זה אתה תחליט.
    בכל מקרה, מה אתה מתחייב לעשות עד סוף השבוע לגבי הרשמת לקורס מסויים? מה עם להתקשר לכל הקורסים שמדברים עליך ולשאול אותם את כל השאלות שנמצאות אצלך בראש? כולל כל הפרטים הטכניים של מחיר, מהלך הקורס וכדומה? שוב פעם.. לדבר זה נחמד אבל החוכמה היא לעשות.

אני לא משיג פייסבוקים בשביל לא להיות בתול אני משיג בשביל שיהיה לי קשר עם בחורות שתיהיה לי חברה או משהו
    אל תענה לי אלא לעצמך, אתה באמת רוצה חברה בשביל שתהיה לך חברה וזהו?
    אם זה כך כבר עדיף שתמצא איזו עבודה טובה, תרביץ שעות, תתקדם ותקנה לך איזו פורש נחמדה.. מי צריך חברה זה כאב ראש אחד גדול.
    שקול זאת שוב, מהו היעד הסופי של כל נושא החיזור? תכתוב לעצמך בדף את המטרה המדוייקת שאתה רוצה להגיע אליה ורק כשהיא תתממש אתה תוכל לומר לעצמך "עשיתי זאת!".

אני חושב שמצבי יותר טוב מאז זה שאני בצבא מבחינה פנימית וחיצונית אני טיפה יותר בטוח בעצמי וטיפה השתנתי מבחינה מחשבתית
    למשל אני גם השתנתי בכל שהייתי מפחד לדבר עם בחורות הייתי מפחד מקשר עם בחורות ועכשיו כבר פחות אני כבר מדבר עם בחורות וזורם במצבים שצריך מה שבעבר לא קרה
    מצויין, תנצל את השינוי הקטן שחל בך ותשתמש בו בתאוצה לשינוי התפיסה שלך לגבי בחורות.
    בדוק כיצד באפשרותך לשלב עם השירות הצבאי שעות שתקדיש למען היכולות החברתיות שלך.
    אני יכול לומר לך שעומד לרשותך כרגע חלון זמנים שיסגר בשלב כלשהו, נצל אותו.

מסכים איתך אבל יש אנשים הזקוקים לשינוי כלשהו בשביל להצליח יותר במשהו שהם רוצים
    נניח וזה נכון, איזה שינוי חשוב יותר ויכולתך להשיגו גדולה יותר:

- שינוי חיצוני (קידום בעבודה, בחורה שרוצה אותך מרצונה בלי שפעלת לשם כך, חברים מבסדרים לך מישהי וכו').
    - שינוי פנימי (שינוי הגישה שלך לחיים ולבנות בפרט, השלמה בינך לבין עצמך, קבלת פרופורציות שיגרמו לך להירגע ולפעול בצורה טובה יותר בהמשך, שינוי האנרגיה/תדר/וייב שאתה משרה ומשדר לאחרים וכדומה).

שורה תחתונה - פעל!
    העולם מתגמל את עובדי הכפיים, לא את המתלוננים, המקווים או העצלנים.

כמו שנפוליון היל כתב בספרו: "אמור לעולם מה אתה מתכוון לעשות, אולם תחילה הראה זאת. זו דרך אחרת לומר שמעשים ולא מילים הם בעלי הערך הגדול ביותר".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 21-03-2012 בשעה 02:08.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect