קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו בבקשה עוד משחק רשת ישראלי חדש !!!
    על ידי spaky3 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 12:01
  2. [עזרה]בתוכנה:TV Tool...כנסו בבקשה...
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:45
  3. כנסו בבקשה (מי שרוצה כלב)
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:08
  4. שאלה לי אלייכם...כנסו בבקשה
    על ידי Roje בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:03
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מיומנות שיחה, כנסו בבקשה.(16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מיומנות שיחה, כנסו בבקשה.(16)

שלום לכולם,
    מאז שהכרתי את נושא הפיקאפ התחלתי יותר לחשוב על החיים שלי ושמתי לב שאני כמעט ולא יוצר שיחות בין עם זה עם המשפחה, החברים הידידות וכו'
    לא יודע איך להניע שיחה ואיך בעצם לעניין את המאזינים לשיחה בין עם זה החברים שלי או הידידות שלי, בעיה של ביטחון אין לי בכלל, גם יש לי ניסיון בדיבור עם בחורות אני מוקף בהמון ידידות אבל תמיד השיחות איתי הם לא אני התחלתי אותם או אני הבאתי את הנושא, עם החברים יוצא שאנחנו רוב היום מדברים על בחורות ועל שטויות וזהו.

היום סיימתי לקרוא את הספר של מיסטרי, והוא תמיד אומר שם לספר סיפורים, הוא אומר שצריך לדבר והמון לעניין את הבחורה והמון לקפוץ בין נושאי שיחה בפשטות לספר המון סיפורים מהכיס שיבואו בשלוף ועוד הרבה ואני פאקינג לא יודע איך לעשות את זה,(דרך אגב הוא לא מסביר איך לעשות זאת)
    לא יודע מה לספר לאישה שהרגע הכרתי ברחוב לא יודע איך לעניין את המאזינים למה שאני אומר לא יודע איך לעשות את כל זה.
    בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לעזאזל אני יכול להפוך לאדם מעניין שמעביר שיחה אשר תרתק את המאזינים לה, אני משתגע איך לעזאזל עושים את זה?(גם עם החברים שלי אני לא מצליח ממש לרתק אותם אומנן יש שיחות אבל על נושאים טיפשים ולא שיחות עמוקות אולי רק עם החבר הכי טוב שלי וגם זה פעם בה)
    בבקשה תנו לי שיטות איך לפתח שיחה ולקפוץ מנושא לנושא בשיחה בבקשה אל תגידו לי תזרום תהיה אתה אני מנסה ולא יוצא פאקינג כלום מהפה,
    שוב אמרתי בכלל אין לי בעיה של ביטחון אני יכול לעשות הכל אין פחד גישה אין כלום אבל הדבר הזה כל כך תוקע אותי!!
    עזרה?!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הנה דוגמא למישהו שהוא במצב סבבה אבל הפיקאפ דופק לו תמוח ומביא אותו למקומות לא נכונים

עזוב שטויות אחי תהיה טבעי תאמין לי הכי טוב אין את כל החרא הזה על הראש תכיר תחברות הכוסיות של הידידות שלך תשבו בשכונה על נרגילה ושתיה ותביא בהן בסוף הערב אחי זה לא קשה ונחש מה ככה מזיינים הכי הרבה ואת ההכי כוסיות

בשביל לסבך את עצמך ככה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אני יכול להגיד לך שאני טבעי בלי להיות שחצן, כל החיים שלי סבבו סבבי בחורות, היו לי המון חברות וכוסיות באמת בלי להשתחצן
    אני מתעניין בפיקאפ רק בגלל שזה מעניין אותי כל זה, לפעמים אני באמת מרגיש שזה דופק אותי קצת שאני חושב על דברים שפעם בכלל לא חשבתי ואז זה מכניס אותי ללחצים כמו למשל הדוגמה של המיומנות שיחה אבל עכשיו זה נדפק לי וכל פעם שאני עם חברים או ידידות אני שם לב שאני לא מפתח שיחות ואני בעצם לא מרתק' אף אחד ופעם כן הייתי עושה את זה ואני משתגע למה, תעזרו לי איך לתקן את זה לעזאזל!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

גמאני בדיוק כמוך נשמה זה למה אני כ''כ נגד מאמץ מיותר למוח, יש הרבה דברים מועילים בפיקאפ שאפשר ללמוד אבל אני לא הייתי ממליץ לך לעשות סארג'ים ושטויות בסגנון, אני אומר תמשיך כמו שאתה אתה תצליח ובגדול קח את הפיקאפ בערבון מוגבל מאוד למה יש לי הרגשה שלקחת את זה רציני מדי וחבל

בגדול מישהו יותר חכם ומנוסה ממני וממך אמר לי פעם "הבעיה היחידה שלך זה שאתה חושב שאתה צריך להשתנות"..אני חושב שזה די תקף למקרה שלך אתה חושב יותר מדי על דברים מיותרים ומנסה להשתנות שלך אישית אין סיבה להשתנות אפילו, זה לא שאתה איזה חנון או ביישן.

אני לא מספר סיפורים ולא מנסה לעניין אף אחד והולך לי מצויין תאמין לי שאם אתה שווה משו רואים את זה גם שאתה לא מוציא מילה מהפה (ולא במובן של מתבייש לדבר וכאלה)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אני לא יוצא לסראגים ולא כלום, שאני יוצא עם חברים למסיבה או לעיר אחרת או לשבת עם בנות שאנחנו מכירים וכו'.
    אין אצלי את הסראגים האלה אבל וואלה אתה די צודק, אבל אני עדיין לא יודע פשוט אין לי את זה בזמן האחרון אני ינסה פשוט לשכוח מזה ולזרום עם זה נראה איך ילך לי!
    יותר התכוונתי שאני לא מדבר על פתיחות אני מדבר על לספר סיפורים, בספר של מיסטרי הוא כל הזמן אומר לספר לספר לספר המון על עצמך דברים שיעלו לך את הערך איך עושים את זה אין לי מושג. אבל אני יזרום כבר

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אז אולי תפסיק לחשוב על מה להגיד?פשוט ככה,תפסיק לחשוב.
    ותפסיק לתת לזה חשיבות כל כך גדולה וואלה יש לי מאמר נחמד לפרסם פה בנושא הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז תפרסם בבקשה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect