שלום לכולם,
מאז שהכרתי את נושא הפיקאפ התחלתי יותר לחשוב על החיים שלי ושמתי לב שאני כמעט ולא יוצר שיחות בין עם זה עם המשפחה, החברים הידידות וכו'
לא יודע איך להניע שיחה ואיך בעצם לעניין את המאזינים לשיחה בין עם זה החברים שלי או הידידות שלי, בעיה של ביטחון אין לי בכלל, גם יש לי ניסיון בדיבור עם בחורות אני מוקף בהמון ידידות אבל תמיד השיחות איתי הם לא אני התחלתי אותם או אני הבאתי את הנושא, עם החברים יוצא שאנחנו רוב היום מדברים על בחורות ועל שטויות וזהו.
היום סיימתי לקרוא את הספר של מיסטרי, והוא תמיד אומר שם לספר סיפורים, הוא אומר שצריך לדבר והמון לעניין את הבחורה והמון לקפוץ בין נושאי שיחה בפשטות לספר המון סיפורים מהכיס שיבואו בשלוף ועוד הרבה ואני פאקינג לא יודע איך לעשות את זה,(דרך אגב הוא לא מסביר איך לעשות זאת)
לא יודע מה לספר לאישה שהרגע הכרתי ברחוב לא יודע איך לעניין את המאזינים למה שאני אומר לא יודע איך לעשות את כל זה.
בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לעזאזל אני יכול להפוך לאדם מעניין שמעביר שיחה אשר תרתק את המאזינים לה, אני משתגע איך לעזאזל עושים את זה?(גם עם החברים שלי אני לא מצליח ממש לרתק אותם אומנן יש שיחות אבל על נושאים טיפשים ולא שיחות עמוקות אולי רק עם החבר הכי טוב שלי וגם זה פעם בה)
בבקשה תנו לי שיטות איך לפתח שיחה ולקפוץ מנושא לנושא בשיחה בבקשה אל תגידו לי תזרום תהיה אתה אני מנסה ולא יוצא פאקינג כלום מהפה,
שוב אמרתי בכלל אין לי בעיה של ביטחון אני יכול לעשות הכל אין פחד גישה אין כלום אבל הדבר הזה כל כך תוקע אותי!!
עזרה?!![]()

ציטוט ההודעה