חשבתי להצחיק D:
דני בא לאמא שלו בבכי: "אמא, אני לא רוצה ללכת לבית הספר יותר... הילדים זורקים עלי פצצות מים, מכנים אותי במלא שמות גנאי, כל המורים נגדי, ופשוט נמאס לי!" אמא: "אתה חייב ללכת לבית הספר!" דני: "למה?" אמא: "כי אתה המנהל!!!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גבר עצבני ואלים הלך למגדת עתידות. מגדת העתידות: "לאשתך הולכת להיות מוות אלים בעוד כמה שנים!" הגבר התרגש: "וואו! את יכולה גם לבדוק ולדעת אם אני אצא זכאי?!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שיחה לפני החתונה:
חתן: סוף-סוף! חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן!
כלה: אתה רוצה שאני אעזוב אותך?
חתן: מה פתאום! אל תחשבי על זה אפילו!
כלה: אתה אוהב אותי?
חתן: ברור! תמיד!
כלה: האם אי פעם שיקרת לי?
חתן: אמממ... לא!
כלה: תאהב רק אותי?
חתן: בטח! ברור!
כלה: האם תכה אותי?
חתן: השתגעת?
כלה: אני יכולה לסמוך עליך?
חתן: כן...
כלה: אהובי! ---
אחרי עשרים שנות נישואין, המצב ביניהם השתנה קצת.
קראו עכשיו את השיחה מלמטה ללמעלה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תלמיד אחד פרץ בהיסטריה לחדר המורים וצעק על המורה שלו: "למה?! למה הבאת לי ציון כל כךךךך נמוך?!" המורה: "אני מצטער, אני באמת מבין אותך... תאמין לי אם היה אפשר, הייתי משנה לך ת'ציון..." תלמיד: "נו אז למה אתה לא משנה?" המורה: "אני מצטער, יש חוק בבית הספר שאוסר לתת ציון מתחת ל-0."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לפני כמה זמן היה לי מבחן. החלטתי לעשות שטויות ולרשום את התשובות הפוך (כלומר, לסובב את הדף ולרשום רגיל). היום המורה החזירה לי את המבחן. היא רשמה ציון 99. החיים שלי בזבל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איש אחד קנה לאשתו ליום ההולדת שלה חתול. האישה אהבה את החתול מאוד, אבל אחרי חודש החתול החל לשרוט את השטיחים, ספות ואפילו את הקירות. לבעל נמאס, והוא החליט לטפל בעניין. הוא לקח את החתול, הכניס אותו לאוטו שלו והחל לסוע. השניים יצאו מהעיר והבעל השאיר את החתול מחוץ לעיר ואמר: "תמצא חיים חדשים!" האיש חזר הביתה, החנה את האוטו, וכשעבר בשער הבית הוא ראה את החתול. "מה? איך? חכה מחר!" צעק הבעל. למחרת, הבעל לקח את החתול שוב, הכניס אותו לאוטו, ונסע שעה שלמה ולבסוף השליך את החתול מהחלון תוך כדי הנסיעה. הבעל חזר הביתה, החנה את האוטו, ועבר בשער, וראה את החתול שוכב על שטיח הכניסה. "מה? איך? חכה מחר!" צעק הבעל. למחרת לקח הבעל את החתול באוטו ונסע לכיוון הצפון במשך שלוש וחצי שעות. הוא הגיע לגבול לבנון, זרק את החתול אל מאחורי הגדרות, "תמצא חיים חדשים!" לאחר שעה הבעל התקשר לאשתו ושאל: "מאמי, החתול שקניתי לך, בבית?" "כן, למה?" "תני לי אותו רגע" "מה? למה?!" "נו, תביאי אותו כבר!!!" "תירגע! זה רק חתול!" "נו תביאי כבר ת'זבל הזה שיסביר לי איך להגיע הבייתה, הלכתי לאיבוד!"
איך?

ציטוט ההודעה