מה לעשות? זה הופיע פתאום ולא עוזב,זה כמו טפיל! למשוך את הכסף מהר ..? 28$ לא צחוק עבדתי חודשיים על החרא!
נכתב במקור על ידי idan_Madrid מה לעשות? זה הופיע פתאום ולא עוזב,זה כמו טפיל! למשוך את הכסף מהר ..? 28$ לא צחוק עבדתי חודשיים על החרא! לכולם זה ככה. זה יתעדכן יותר מאוחר, אין לך מה להילחץ. משהו נוסף?
דרגון בול זי לצפייה ישירה
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 לכולם זה ככה. זה יתעדכן יותר מאוחר, אין לך מה להילחץ. משהו נוסף? ומה אני יחיה? תעזורררררר לי בקשה! סוף העולם הציללללללללללללללללללווווווווווווווווווו ו :/ אנא ממך,תגאול אותי מייסורי!!!!
נערך לאחרונה על ידי idan_Madrid; 21-03-2012 בשעה 23:25.
נכתב במקור על ידי idan_Madrid ומה אני יחיה? תעזורררררר לי בקשה! סוף העולם הציללללללללללללללללללווווווווווווווווווו ו :/ אנא ממך,תגאול אותי מייסורי!!!! מה יש לך אתה פריק?! רוצה להתאבד קח דרכים מגניבות...XDD
נערך לאחרונה על ידי Shir; 22-03-2012 בשעה 19:37.
זה עד עכשיו.!!!! למה?
בברכה, טל!
גם אצלי חכו זה יעבור
***הסתדר*** אפשר לנעול (יששש אני חיי!! XD )
ננעל. פעם הבאה כותרת לעניין.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
חוקי הפורום