פתחו ליד הבית ספר שלי חוג מנהיגות שלמעשה מקנה לך כלים של איך להיות מנהיג ואיך לפתח את "חוש" המנהיגות שנמצא בכל אחד כרגע אני מתלבט עם ללכת בגלל שזה טיפה יקר אבל זה יכול להקנות לי כלים ממש מיוחדים לחיים אז כדאי ללכת?
פתחו ליד הבית ספר שלי חוג מנהיגות שלמעשה מקנה לך כלים של איך להיות מנהיג ואיך לפתח את "חוש" המנהיגות שנמצא בכל אחד כרגע אני מתלבט עם ללכת בגלל שזה טיפה יקר אבל זה יכול להקנות לי כלים ממש מיוחדים לחיים אז כדאי ללכת?
|
|
לא. חכה 4 שנים, תתגייס לצה"ל ותלמד בלי כסף. יותר מזה..אתה תקבל כסף![]()
יש גם חוג איך להיות מאושר ואיך לעשות מליון דולר ב 30 דקות ,אני פותח שני חוגים כאלה שבמהלכם אני ייתן לך כלים איך להגשים אותם.
אני מאוד סקפטי לגבי חוגים כאלה שעולים 2000 ש"ח לסדנה של חודש ונותנים לך "כלים" כיצד להיות\ לעשות X
רוב הכלים שהם יתנו לך אתה יכול לקרוא בספר של 100 ש"ח בחנות ספרים.
בזמני בואו אלינו לבית הספר חברה מסוימת שמבטיחה לעלות את רמת החשיבה שלך לכך שתנצל 15% במקום 10% בעלות סמלית של 3000 ש"ח לסדנה.
הם הציגו את זה מאוד יפה בסרט שהקרינו לילדים ורוב הילדים הלכו להורים שלהם כדי שיתנו להם להשתתף בסדנה.
אני לא צריך להגיד לך שזה היה בלוף אחד גדול...
פעם אחת אפילו ראיתי ספר ה 100 מליון הראשון שלך.
תפתח את האינטרנט יש סנדאות שעולות 4000$ שתוכל להוריד אותם בחינם אם אתה כול כך רוצה להיות בסדנה.
בקיצור תבדוק טוב אם הקורס באמת שווה את הכסף (תשאל אנשים שעשו את הקורס) לפני שאתה משלם.
יש כול כך הרבה ספרים אבל מעט מאוד ספרים איכותיים שבאמת משנים לך את החיים ואותם אתה צריך לחפש.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
אם אתה מרגיש שאתה זקוק לחוג שכזה והוא מעניין אותך, הייתי מעודד אותך לעשות אותו אם היה מותר לי.
מה שכן, יש אמת בדבריהם של מכובדי מעלה, לא חסרים לוקשים ואנו חיים בעידן שכל בחור עם מעט ביטחון עצמי שחושב שהוא עלה על משהו פותח "סדנה" ומבטיח לאנשים חיים מושלמים אם הם יעבור אותה. אם כך הדבר גם לגבי הסדנה שלך, אני מקווה שברור לך שמדובר בשקר וכזב.
שוב פעם, תירשם לקורס אם אתה מרגיש שזה נכון ושזה יכול למלא אותך.. גם אם לא תעשה עם הכלים הללו כלום, רק לפני זה שאל אנשים הודות הקורס, דבר עם מישהו שעבר אותו, בדוק את ההיסטוריה של החוג הזה ותדלה מידע על המנחים.
באופן כללי, אם תשאל אותי, אני ממש בעד להעשיר את עצמך ולהיחשף לחוגים מהסוג הזה, אבל כאן יותר מבכל דבר- בגבול הטעם הטוב!
לא כל הנוצץ זהב...
נ.ב.
אם אתה מעוניין להשתמש במה שתפיק מהקורס בשביל להתבלט יותר, להוביל, לפתח את הכישורים החברתיים שלך ולהשתמש בהם, אני מקווה שברור לך שהקורס עצמו יהווה לך רק את הצעד הראשון ולא יותר מזה, הוא החלק היותר קטן בכל התהליך שתצטרך להתחיל בו.. (אם זהו הרצון שלך, אתה מוכן להתחיל בתהליך? אל תעבוד על עצמך ותחשוב שהקורס יפתור לך את כל הדילמות או הקשיים כי זה לא עובד כך).
זה מובן לך שבקורס אתה לא תשיג קיצורי דרך או "פטנטים" למיניהם, כן?
כדאי לך להריץ בדיקה בגוגל לגבי קורסי מנהיגות (לא חסר כלל ולפי מיטב הבנתי כמעט בכל אוניברסיטה מלמדים את הנושא הזה כצורך בחברות וארגונים), בעיקר בתחום החברתי והנוער, ותשווה את מה שהם מציעים לך לעומת מה שאותו החוג מציע, כך אולי תקבל פרספקטיבה יותר טובה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-03-2012 בשעה 18:28.
דווקא זה נראלי חוג שבאמת יכול לעזור ולא חרטא אבל נבדוק את העניין לכל מקרה תודה לכם![]()
יש מידה לא קטנה של שרלטנות בתחום וקשה לדעת מתי באמת תקבל תמורה מתאימה לכסף
אבל מצד שני יש גם אנשים טובים ששווים כל רגע וכל שקל
רוצה עצה ראשונה בחינם?
תמצא מי מעביר את החוג הזה, תתקשר אליהם, תדבר איתם ואז תחשוב אם הם נשמעים לך רציניים או לא.
תבדוק גם אם יש מידע עליהם באינטרנט (אם הם יודעים להיות כאלה מנהיגים גדולים, בטח כבר יש מי שימליץ או יגיד עליהם משהו בעד או נגד).
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול