לאחרונה גיליתי את התאוריה הזאתי, ואני חייב להגיד לכם - היא מאוד מעניינת. האמת היא? אני לא מוצא שום היגיון אחר לשאלה "איך הגענו לפה?" לרוב הייתי אומר "אבולוציה", אבל מצאו כי אין שום קשר גנטי ביננו לבין אף אב קדמון שלנו.
תוכלו לקרוא על זה כאן: http://churchofcriticalthinking.org/missing_link.html
אז אם נגיד שאין שום קשר גנטי ביננו לבין האבות הקדמונים שלנו, אז מאיפה באנו? אלוהים? חח...אל תצחיקו אותי. וגם אם באמת המאמר שהבאתי שגוי, ויש קשר גנטי, איך לעזאזל בפחות מ-7000 שנה 'פתאום' התחלנו לבנות מקדשים שמורכבים מבלוקים שכל אחד שוקל 200 טונות, פתאום התחלנו לעסוק במתמטיקה, פתאום התחלנו לעסוק בפיזיקה ופתאום ופתאום ופתאום והכל 'במקרה' בתקופה כל כך קצרה של זמן.
מעניין שגם בתקופה שהתחלנו להשתנות, לבנות וללמוד, הופיעו גם דברים אחרים. אחד מבין הדברים האלה הוא התמונה הבאה:
הדבר הזה(למעלה) צוייר ע"י אנשים שחיו לפניי 12 אלף שנה באיטליה, אני לא צריך להגיד לכם למה זה דומה.
ציור(למעלה) שמצאו באחת הפירדמות העתיקות במצרים. אם אתה לא רואים למה אני מתכוון תסתכלו לצד הימני למעלה.
התמונה הזאתי(למעלה) היא אחד מקווי נאסקה. אלה הם קווים שנמצאו לפניי 40-60 שנה בפרו, אפריקה. רואים כאן ציפור, יונק הדבש, שכמובן...לא חיי באפריקה. הציורים הללו צוירו לפניי עשרות אלפי שנים.
עוד אחד מהציורים האלה. איזה קוף חמוד, רק חבל שהקוף היחידי שחיי באזור, חיי אלפי קילומטרים מהאזור הזה. מעניין....
גם כן אחד מהקווים.
אז, מה אתם חושבים?

ציטוט ההודעה