אני יכול לפתוח בלוג שהנושא שלו זה מכירה של של משהו כמו חנות פשוט בצורה של בלוג?
אני יכול לפתוח בלוג שהנושא שלו זה מכירה של של משהו כמו חנות פשוט בצורה של בלוג?
|
|
לא הבנת כלום מהשאלה? לפתוח בבלוג בבלוגר שהוא חנות? או אתר שדומה לבלוגר שהוא חנות? או בלוג שהוא חנות שדומה לבלוגר?
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
אתה יכול לפתוח בלוג ולשים פוסט אחד עם קוד קניה של פאיפל (BUYITNOW) אם אתה רוצה למכור מוצר אחד...
או אם אתה רוצה חנות אתה יכול להשתמש במערכת oscommerce שזוהי מערכת חינמית לבניית חנות ברשת... כמובן שתצטרך איכסון נורמלי + דומיין+ עיצוב כדי שהאתר יצליח...
תלוי מה אתה רוצה למכור.
התכוונתי לבלוג בבלוגגר שהוא שהוא חנות והמערכת שאמרת היא לא נותנת לי דומיין? ואיזה איחסון צריך אפשר איחסון חינמי? ועיצוב אין לי בעיה אני מתעסק בעיצוב אתרים ואני לא צריך ידע בשפת תכנות מסויימת?
יש את 000webhost שהוא חינמי.
אל תצפה יותר מדי שאיחסון חינמי יחזיק לך חנות, עדיף כבר לשלם כמה דולרים בחודש על איחסון נורמלי.
באיחסון חינמי יש פרסומות (על זה הוא מחזיק), הוא איטי, נופל הרבה וכו'. בקיצור, עדיף לשלם קצת על איחסון(אני בטוח שתכסה את ההוצאות)
נערך לאחרונה על ידי almogt4; 25-03-2012 בשעה 18:06.
מישהו יכול להביא לי איחסון טוב ולא יותר מידי כסף? ואני עדיין צריך עזרה בלהקים את האתר יש מישהו שרוצה לעזור לי או אולי להצטרף יחד איתי בתור שותף?
שותף שיעזור להקים את האתר והיה חלק ממנו אבל אני עוד צריך לבדוק את זה
ממליץ בחום על Securehost אני עובד איתם כבר חצי שנה... אין טענה אחת אליהם!
אבל עזבו מי כאן רציני בכלל כולם כאן ילדים שרוצים הכל בחינם במקום להשקיע.... אני יביא לכם דוגמא אותי... השקעתי התחלתי בלי קשר ואז אמרתי יאללה עם יש אז ננסה להרוויח כסף... בינתיים מתגלגלים להם סכומים...
אז אל תפחדו להשקיע מי שצריך טיפים מוזמן לקבל!
אשמח אם תעזור לי קצת ותראה לי מאיפה אפשר להתחיל