|
|
זה לא אישי, כן?
אבל "לקחת את הצד" של אלוהים (או הרעיון של אלוהים בכל אופן) זה זלזול בנספים.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אם אתה מאמין באלוהים, לא משנה מה תייחס לאלוהים - זה הגיוני.
מה? סבתא שלך מתה? אלוהים.
מזה מזה? ערבים חטפו רבי צדיק ועקרו לו את הזין בעזרת מלקחיים? אלוהים.
מה אמרת? פצצה גרעינית עומדת ליפול על ישראל ולהרוג את כולם? אלוהי....מזה מה אמרת?! פצצה גרעינית?! ישראל?! זין על אלוהים אני בורח!!!!
One Shot - One Kill
אתם מפספסים את הקונספט!
עזבו אלוהים לא אלוהים, זו פשוט שאלה לא נכונה לשאול! השאלה האמיתית היא איפה היתה האנושות?!
איך דברים כאלה מרושעים מתרחשים בכלל? זה אירועי דרך שבאו להזהיר אותנו מהעתיד שלו, אם נמשיך להיות אדישים למצב של האזרחים, הסוף יהיה מר!
חייבים להשתפר, ולעמוד בייחד אתאיסתים עם מונותאיסטים, ימנים עם שמאלנים, כל העם שלנו, כל הלאום, כל מי שיכול לקום ולהגיד אני יהודי בדתי\תרבותי!
בסופו של דבר כל דרך חיים דתית או לא, רודפת אחרי הסוף-הטוב, אחרי העובדה שהבנאדם חייב להיות מוסרי וטוב!
היהדות היא אינה רק הלכה ותורה ומצוות ודת, היא דרך חיים, היא תרבות, היא המצפון של האדם כיום, חץ מכוון, והדבר האלוהי בעצם, הוא לא איזה אל מיתולוגי שיושב למעלה,בכלל לא, אלוהים הוא האנשים המאוחדים! אז איפה היה אלוהים אתה שואל? *טעות*תשאל איפה היה האדם!
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!
צודק, זאת השאלה הנכונה.
למרות כל מיני דברים מיותרים שאמרת.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני חיי בשביל לשרת, אחרת בשביל מה אני חיי?
צרו קשר בסקייפ: Zevikiel
הערוץ הכי שווה ב9gag שווה כניסה!
אל תדאג, יש לי הערכה עצמית מספיק גבוהה בשביל להפגע ממך.
אבל אולי כן הייתי חייב לך הסבר קצת יותר מנומק. התכוונתי למשפט הזה:
"היהדות היא אינה רק הלכה ותורה ומצוות ודת, היא דרך חיים, היא תרבות, היא המצפון של האדם כיום"
המצפון שלנו לא מגיע מהדת. המצפון שלנו בנוי על האינסטינקטים שלנו להישרדות.
ולא להיות קטנוני או משהו (כן זה כדי להציק), אלוהים הוא כן אל מיתולוגי שיושב למעלה.