פקחית טיסה בחיל האוויר או מאלפת בעוקץ?מה דעתכם?עוד מעט מתגייסת וצריכה את העזרה שלכם כי אני בדילמה
פקחית טיסה בחיל האוויר או מאלפת בעוקץ?מה דעתכם?עוד מעט מתגייסת וצריכה את העזרה שלכם כי אני בדילמה
נערך לאחרונה על ידי Dankat; 23-03-2012 בשעה 19:03.
|
|
פקחת טיסה תפקיד מאוד מעניין אפשר גם לעשות ים כסף באזרחות עם מקצוע כזה ביד וגם בקבע
עוקץ.
בלי לחשוב פעמיים.
ישי אני חושב (מקווה) שהוא התכוון לשימוש בכלבים לאיתור פצצות ומטענים (חומרים).
זהו שאני מתלבטת בגלל שאני מעוניינת בשני התפקידים באותה רמה.מצד אחד אני נורא אוהבת חיות ,והבסיס של עוקץ נורא משפחתי ואוהב ויש שם אחלה חבר׳ה (חברה שלי בעוקץ) ולא אכפת לי מיציאות למרות שבשניהם היציאות לא משו(בחיל האוויר זה 11/3).מצד שני שמעתי שפקחתי טיסה תפקיד מעניין וגם מה שהכי הכי חשוב שאני לא אצא מהצבא בלי מקצוע על הידיים,אוכל להרוויח גם באזרחות כסף טוב עם המקצוע הזה.בשבילי המצב האידיאלי זה בסיס של עוקץ וכל החברה שם ותפקיד של פקחית טיסה...
ל-Exclusive שום דבר מזה,שני הבסיסים רחוקים אז זה לא ממש משנה בשבילי וגם בשניהם היציאות פעם ב
נערך לאחרונה על ידי Dankat; 31-03-2012 בשעה 21:24.
שתדעי שהיום נראה לי שמאלף כלבים מרוויח לא רע.. אפילו די הרבה..
מעניין אותי אם זה באמת שתי האפשרויות שהציעו לך... או שאתה סתם מעלה שתי דברים שהיית רוצה ושואלת אותנו כאן.
דבר שני, אופי הפעילות הוא מאוד שונה בשני המקרים... אני אישית הייתי הולך על עוקץ, אבל זה באמת כל אחד והבחירה שלו.
אגב, פקחי טיסה בחיל האוויר עוברים מסלול מסויים כחלק מקורס טייס לא? או שאני טועה?....
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי