נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
^ חוץ ממקרים מיוחדים כמובן. הכרתי מישי שהיה לה חבר איזה חודשיים שלוש (היינו ידידים בערך חודש) והיא רצתה אותי ואני אותה ואז היא החליטה לזרוק אותו ונכנסנו לקשר (כמובן שהיא בגדה בו לפני זה אין מה לעשות זה מה שקורה)
אם לא הייתי הולך על זה ואומר לעצמי "יש לה חבר" לא הייתי מקבל אח''כ חצי שנה קשר פתוח, מעגלים שלמים של כוסיות ועיר שלמה פשוט שלא הכרתי מקודם. חצי מהזיונים שהיו לי זה רק בגלל הילדה הזאת וכל הבחורות שהכרתי ממנה.
לשאול אם אני מעדיף שיהיה לאיזה כאפות שלא אכפת לי ממנו טוב (שגם ככה לא עושה את מה שאני הייתי עושה) או את כל מה שקיבלתי? התשובה די ברורה. מילא אם היה מדובר בחבר שלך או משהו..
וגם ככה הם היו נפרדים מתישהו בעיקר במקרה כמו שלה
ככה שאין פה חוקים יש פה התאמה למצבים חח בגדול אתה צודק אבל אסור לקחת את זה כחוק ברזל אחרת מפסידים והרבה.
נו אל תלך איתי סחור סחור..ברור שיש exception למיניהם..אם בחורה כוסית שיש לה חבר חודשיים והיא מרגישה שהם לא מתאימים וגם היא מרגישה שהוא מרגיש אותו הדבר, ואז אתה מגיע ובלי ברירה ממשית הבחורה עוברת אלייך כי..ככה העולם רוצה, אז וואלה כן, צודק.
אבל בעניין הפשוט- בחורה שנמצאת בקשר הדוק עם גבר, ואתה מגיע והופך עולמות כדי להשיג אותה ולהפריד ביניהם..זה גועל נפש. אני אישית הייתי נותן מכות לבן אדם כזה.