קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 10:18
  2. 2 תמונות של היד שלי :] | לא יצא משו :\
    על ידי Ch3MiCaL בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-11-2005, 15:59
  3. חדשה שלי לידידה...... יצא נחמד
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 02:24
  4. שלי לחבר יצא פצצה!!!!!
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

פרסום| גם ככה הסרט שלי לא יצא לפועל אז אני יפרסם אותו לשמוע את דעתכם

ברירת מחדל פרסום| גם ככה הסרט שלי לא יצא לפועל אז אני יפרסם אותו לשמוע את דעתכם

לפני כמה ימים פרסמתי אשכול כאן בפורום שאני רוצה להפיק סרט אבל גם ככה הוא לא יצא לפועל אז אני יפרסם אותו כאן לשמוע את דעתכם עליו

מדובר על נער מתבגר בסביבות גיל 18 שסובל מפיצול אישיות

יונתן הוא בחור מופנם וביישן ששומר מצוות לעומת זאת יחזקאל הוא ההפך ממנו הוא שם זין על העולם, מעשן ויוצא למסיבות כמו כן הוא גם מזיין והוא אתאיסטיחזקאל הוא המנהיג של החבר'ה זה שסוחף אחריו את כולם והוא בחור עם חיים מאוד מעניינים

קרו לו מקרים בבית הספר שהציקו לו כאשר היה יונתן והוא תמיד התעלם אך פעם אחת מישהו מהכיתה ממש עיצבן אותו ויחזקאל יצא להגנתו ופשוט לקח מוט ברזל ושבר לאותו ילד שהציק לו את 2 הידיים והרגליים שלו, מיותר לציין שהעיפו אותו מהבית ספר והזמינו את ההורים שלו למרות שלא עשה דבר אבל הדבר הטוב שכן יצא מזה, זה שאף אחד לא הציק לו לאחר אותו מקרה

הוא סיפר להורים שלו על המקרה והם שלחו אותו לפסיכולוג והפסיכולוג הפנה אותו לפסיכיאטר שאחרי תהליכים ארוכים הוא הגיע למסקנה שהדרך היחידה לנטרל את יחזקאל זה להפנט אותו אבל הבעיה היא שנורא קשה לו להיפרד מיחזקאל כי הוא זקוק לו והוא הרבה יותר מצליח ממנו הוא פשוט מעריץ אותו! ההתלבטות קשה אם לעבור את ההיפנוט או לא כי סה"כ יחזקאל לא מזיק לאף אחד סתם ככה.

כמובן שיש עוד דברים שאפשר להוסיף ועוד סיטואציות וטוויסטים אולי גם כדאי לשנות את השם מיחזקאל למשהו אחר חח
    אבל רק תנסו לדמיין איך יראה הסרט עם איזה שחקן מפורסם כגון זאק אפרון או מישהו אחר ישחק אותו זה יכול להיות קטלני!!

2. קישורים ממומנים

יא סטלן ראיתי את זה בטלנובלה שכחתי מה השם שהיה למישהו פיצול אישיות והוא היה הצד שעוזר לו בחיים ולא נותן לאף אחד להשפיל אותו ניראה לי זה טלנובלה בעמ או משהו אחר זה שחקן ששיחק גם באלופה את אבא של דורי עם שיער אפור כזה ויש עוד הרבה סרטים וסדרות עם הדוגמא שנתת

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אבל למה נתת להם שמות של דוסים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    יא סטלן ראיתי את זה בטלנובלה שכחתי מה השם שהיה למישהו פיצול אישיות והוא היה הצד שעוזר לו בחיים ולא נותן לאף אחד להשפיל אותו ניראה לי זה טלנובלה בעמ או משהו אחר זה שחקן ששיחק גם באלופה את אבא של דורי עם שיער אפור כזה ויש עוד הרבה סרטים וסדרות עם הדוגמא שנתת
    בטלנובלה בע"מ זה היה משהו אחר לגמרי אומנם גם לו היה פיצול אישיות אבל איפה זה ואיפה זה..
    וכן לגבי השמות ברור שצריך לשנות במיוחד אם זה היה משודר בחו"ל חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

מזכיר לי את הסרט פייט קלאב

ציטוט נכתב במקור על ידי ress צפיה בהודעה
    מזכיר לי את הסרט פייט קלאב
    בסדר גם כל סרטי הקומדיות רומנטיות מזכירות אחד את השני, גבר ואישה הולכים ברחוב לפתע הם נתקלים אחד בשני הגבר מתנצל ושואל אם אפשר את המספר שלה
    אחר כך הוא מתלבט אם להתקשר אליה או לא ובסוף הוא מתקשר הם נפגשים באיזה מקום ואז מדברים צוחקים וקולטים שהם התאהבו אחד בשני
    בסוף מתברר שיש איזה מכשול שמפריד בינם ושהם לא יכולים להיות ביחד ואז בסוף הפרק הם מחליטים שהם מוותרים על הכל וחיים באושר ועושר עם עצם היום הזה.

חחח ככה כל הסרטים אבל זה לא אומר שהם לא הופכים לשוברי קופות במיוחד אם השחקן הוא אדם סנדלר

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

רעיון מבאמת מזכיר כמה דברים שכבר ראינו בכל מני מקומות... אבל זה לא מה שצריך לעצור אותך.

אז יש רעיון, מה השלב הבא?
    תלך להתייעץ עם פסיכיאטרים שיסבירו לך על פיצול אישיות ואיך זה נראה במציאות. אולי גם להיפגש אם אנשים שסובלים מזה ובטח יוכלו ללמד ותך איך להציג את זה נכון.
    תתחיל לבנות את הדמויות והרקע,
    ואל תגיד שאפשר להוסיף ועוד סיטואציות וטוויסטים, ת
    כתוב את התסריט!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

זה נשמע דווקא רעיון לסרט שהייתי רוצה לראות.אבל ישלך עוד הרבה כדיי להגיע אייכשהו למשו מוכן שיספק כל בנאדם שמעריך קולנוע טוב כשהוא רואה אחד.
    תתחיל ממשו פרקטי.
    כתוב תקציר על דף אחד של המהלך כולו בלי שפה או מילים מיוחדות.רק מהלך. מסודר לפי שלוש מערכות וכל החרא המקצועי.
    אתה מוזמן להשתמש ברעיונות של במאיים שגרמו לך השראה ואם זה קשור לסרט הזה (שמה שאתה חותר אליו זה משו שחור,אם תשלב בזה קומדייה זה יזרום לכיוון של פייט קלאב או אם תוסיף אלמנט של סמים זה יכול להיות דומה לפחד ותיעוב בווגאס או אם תוסיף אימה ומתח זה כבר הטריטוריה של היצקוק או קן הקוקיה והתפוז המכני הכל תלוי באיך אתה רואה אתזה) ויכול להשתלב בו טוב אז זה יעבוד.אל תשכח שאנשים בתעשייה מכבדים יותר כאלה שמכבדים אנשים שהם מעריצים.

יאללה לך תעשה תישראלים גאים

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

יש כזה סרט עם ג'ים קארי סרט חובה
    קוראים לו
    me myself and irene

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

נשמע טוב אבל תן שמות יותר הגיונים ותעשה את זה יותר הגיוני כיאלו ש"יחזקאל" יקח מוט וישבור לו גם את שני הרגליים וגם את שני הידיים XD

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,495 | הודעות: 8,151,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect