קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] לאיזה כיוון הבחורה מסתובבת?
    על ידי rikal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 22:15
  2. לא יודע אם הביאו את זה כבר (משחק הבחורה)
    על ידי -ערן- בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 10:36
  3. [תמונות] הבחורה הכי כוסית שתראו בחיים שלכם-כנסוו
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 20:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

FC עם הבחורה מהפייסבוק

ברירת מחדל FC עם הבחורה מהפייסבוק

לא מזמן כתבתי פה על בחורה שסגרתי את המספר שלה מהפייס , נפגשנו אתמול לחצי שעה , היה נחמד התנשקנו.
    היום נפגשנו שוב פעם וFC במושב האחורי של האוטו שלי , אני אמנע מלכתוב פה את כל הדיווח בגלל שיש לי חשש מסויים שהיא תגלה , משהו שהיא אמרה.
    אני אכתוב ממש בקצרה.

הגעתי אליה לאיפה שהיא גרה , ישבנו במשך 20 דקות דיברנו , ישר התחלתי עם קינו , ישבנו על אבן כזאת גדולה וחיבקתי אותה כי היה קר.
    לאט לאט ליטפתי את הבטן וכל מיני כאלה , אמרתי לה שאני לא מנשק בחורות שמעשנות(היא בדיוק הייתה באמצע סיגריה) , ואז היא ניסתה להוכיח לי שאני אנשק , ברור שלא נישקתי אותה למרות שהיא ניסתה , זה שיגע אותי והיא התחילה לנשוך אותי .. חח,אמרתי לה שצריכים לחזור לאוטו כי קר , היא באה לשבת במושב הקדמי , הסתכלתי עלייה ואמרתי לה מאחורה.
    נכנסו מאחורה MC .. , פתאום עצרתי הכל ואמרתי שבא לי מוזיקה היא הייתה קצת בשוק , הלכתי למושב הקדימה שמתי לנו מוזיקה וחזרתי אחורה , FC..
    אחר כך היא לא רצתה לצאת מהאוטו , לקח לנו שלוש שעות בערך להתנתק אחד מהשני והיה בכללי ערב ממש מגניב .
    הטיפים שלי:
    1)לא לפחד להוביל
    2)לא לחפש אישורים ממנה תעשו מה שאתם רוצים
    3)תדעו מה אתם עושים , ברגע שאתם יודעים מה אתם עושים הבחורה לא יכולה לעמוד בפניכם .
    4)אל תחמיאו לה הרבה , אבל כשאתם מחמיאים תחמיאו כמו שצריך , היא תיהיה צמאה למחמאות האלה!
    5)תענגו אותה ותהנו בעצמכם

6)תפסיקו להקשיב לאנשים עם אמונות מגבילות , האנשים האלה יגידו לכם כל יום מה אתם לא יכולים לעשות , בגלל שהם לא יכולים או מפחדים.

העובדה היא כזאת: דיברתי עם מישהי בפייס , לקחתי מספר , נפגשנו , לא היה כלום , נפגשנו יום אחרי זה FC , במידה והייתי מקשיב לאנשים פה ולא מתכתב מידי פעם עם בנות גם בפייס כי לדעת זה לא נכון , כלום לא היה קורה ולא הייתי נהנה מהערב הזה(לפחות לא איתה..וזה חבל).

יאללה אנשים תמשיכו לפרוץ גבולות , תפסיקו להתעסק בשטויות , ותתחילו להפציץ ולכתוב דיווחים ולהשתפר ולהגיע ליעדים שלכם .

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

story of my life חחחח אחת הדרכים להביא בחורות זה מה שאמרת.
    יש לי 2 בחורות ממש לסופש הזה עם שעה ומקום קבוע, גם כן מהיכרות קצרה בפייס בדיוק סופש אחרון לפני הטיסה שלי ועם 0 מעגלים חברתיים משותפים. ואני עוד בתקופת יובש.

קיצר אנשים תקשיבו לבחור הזה ולא לכובעים שמזיינים תשכל שפייס זה חרא וצריך לצאת לסארג'ים

וסתם שאלה לא קשורה אתה באמת לא אוהב בחורות מעשנות או שסתם חיפשת על מה לעשות רוטינות DHV מאגניבות? (אני יודע שאתה לא כובע סתם מתעניין)
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-04-2012 בשעה 03:07.

אחי מי שאמר שאין טעם בלדבר עם בנות בפייסבוק הוא דביל. זה נכון שהרושם שתעשה במציאות הוא הרבה יותר משמעותי מהרושם שתעשה בפייסבוק, אבל מה שקובע-מבחן התוצאה. אני אשמח לשמוע יותר במתקדמים

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    story of my life חחחח אחת הדרכים להביא בחורות זה מה שאמרת.
    יש לי 2 בחורות ממש לסופש הזה עם שעה ומקום קבוע, גם כן מהיכרות קצרה בפייס בדיוק סופש אחרון לפני הטיסה שלי ועם 0 מעגלים חברתיים משותפים. ואני עוד בתקופת יובש.

קיצר אנשים תקשיבו לבחור הזה ולא לכובעים שמזיינים תשכל שפייס זה חרא וצריך לצאת לסארג'ים

וסתם שאלה לא קשורה אתה באמת לא אוהב בחורות מעשנות או שסתם חיפשת על מה לעשות רוטינות DHV מאגניבות? (אני יודע שאתה לא כובע סתם מתעניין)
    באמת לא אוהב בחורות מעשנות

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    לא מזמן כתבתי פה על בחורה שסגרתי את המספר שלה מהפייס , נפגשנו אתמול לחצי שעה , היה נחמד התנשקנו.
    היום נפגשנו שוב פעם וFC במושב האחורי של האוטו שלי , אני אמנע מלכתוב פה את כל הדיווח בגלל שיש לי חשש מסויים שהיא תגלה , משהו שהיא אמרה.
    אני אכתוב ממש בקצרה.

הגעתי אליה לאיפה שהיא גרה , ישבנו במשך 20 דקות דיברנו , ישר התחלתי עם קינו , ישבנו על אבן כזאת גדולה וחיבקתי אותה כי היה קר.
    לאט לאט ליטפתי את הבטן וכל מיני כאלה , אמרתי לה שאני לא מנשק בחורות שמעשנות(היא בדיוק הייתה באמצע סיגריה) , ואז היא ניסתה להוכיח לי שאני אנשק , ברור שלא נישקתי אותה למרות שהיא ניסתה , זה שיגע אותי והיא התחילה לנשוך אותי .. חח,אמרתי לה שצריכים לחזור לאוטו כי קר , היא באה לשבת במושב הקדמי , הסתכלתי עלייה ואמרתי לה מאחורה.
    נכנסו מאחורה MC .. , פתאום עצרתי הכל ואמרתי שבא לי מוזיקה היא הייתה קצת בשוק , הלכתי למושב הקדימה שמתי לנו מוזיקה וחזרתי אחורה , FC..
    אחר כך היא לא רצתה לצאת מהאוטו , לקח לנו שלוש שעות בערך להתנתק אחד מהשני והיה בכללי ערב ממש מגניב .
    הטיפים שלי:
    1)לא לפחד להוביל
    2)לא לחפש אישורים ממנה תעשו מה שאתם רוצים
    3)תדעו מה אתם עושים , ברגע שאתם יודעים מה אתם עושים הבחורה לא יכולה לעמוד בפניכם .
    4)אל תחמיאו לה הרבה , אבל כשאתם מחמיאים תחמיאו כמו שצריך , היא תיהיה צמאה למחמאות האלה!
    5)תענגו אותה ותהנו בעצמכם

6)תפסיקו להקשיב לאנשים עם אמונות מגבילות , האנשים האלה יגידו לכם כל יום מה אתם לא יכולים לעשות , בגלל שהם לא יכולים או מפחדים.

העובדה היא כזאת: דיברתי עם מישהי בפייס , לקחתי מספר , נפגשנו , לא היה כלום , נפגשנו יום אחרי זה FC , במידה והייתי מקשיב לאנשים פה ולא מתכתב מידי פעם עם בנות גם בפייס כי לדעת זה לא נכון , כלום לא היה קורה ולא הייתי נהנה מהערב הזה(לפחות לא איתה..וזה חבל).

יאללה אנשים תמשיכו לפרוץ גבולות , תפסיקו להתעסק בשטויות , ותתחילו להפציץ ולכתוב דיווחים ולהשתפר ולהגיע ליעדים שלכם .
    איכשהו עשית את הדיווח המושלם, בלי פרטים חופרים, בלי סיפורים ועלילות, בדיוק מה שצריך.
    יש לי שאלה אמיתית:
    כל החיים שלי אני פוגש יותר מידי סוגים של בחורות: יש את האלה שרוצות מחמאות בכח, "דגות" אותם, יש את האלה שאם אתה מחמיא להם אתה יוצא פודל אז לא להחמיא בכלל, יש את האלה שאתה לא יכול לעקוץ אותם כי הם לוקחות הכל ללב..

בקיצור יותר מידי בלאגן שגרם לי לכמה בלאגנים גם עם בנות.

כשכתבת

אני לא בנאדם שמחמיא הרבה, בלי קשר לבולשיט או לפיקאפ, לא מחמיא כי אני לא זונה שכותב "חיימשלי הנסיכה הכי היפה",
    אז איך להסתדר עם בנות שרוצות יותר מידי מחמאות? אלה שלא רוצות מחמאה אחת אפילו? אלה שברגע שאתה עוקץ אותם ישר יורד להם כל החשק, ככה שאתה חייב לא לעקוץ אותם אבל גם להציב מולה יציבות שלא תהיה סמרטוט שרק עושה מה שהיא אומרת..

תודה, ואחלה מהלך תותח.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    איכשהו עשית את הדיווח המושלם, בלי פרטים חופרים, בלי סיפורים ועלילות, בדיוק מה שצריך.
    יש לי שאלה אמיתית:
    כל החיים שלי אני פוגש יותר מידי סוגים של בחורות: יש את האלה שרוצות מחמאות בכח, "דגות" אותם, יש את האלה שאם אתה מחמיא להם אתה יוצא פודל אז לא להחמיא בכלל, יש את האלה שאתה לא יכול לעקוץ אותם כי הם לוקחות הכל ללב..

בקיצור יותר מידי בלאגן שגרם לי לכמה בלאגנים גם עם בנות.

כשכתבת

אני לא בנאדם שמחמיא הרבה, בלי קשר לבולשיט או לפיקאפ, לא מחמיא כי אני לא זונה שכותב "חיימשלי הנסיכה הכי היפה",
    אז איך להסתדר עם בנות שרוצות יותר מידי מחמאות? אלה שלא רוצות מחמאה אחת אפילו? אלה שברגע שאתה עוקץ אותם ישר יורד להם כל החשק, ככה שאתה חייב לא לעקוץ אותם אבל גם להציב מולה יציבות שלא תהיה סמרטוט שרק עושה מה שהיא אומרת..

תודה, ואחלה מהלך תותח.
    תודה , שמח שאהבת גבר.

אני יסביר לך בדיוק איך אני מסתדר איתם, אני לא .
    הם נאלצות להסתדר איתי,אתה מכיר את המושג FRAME? , חלק מלהיות ברמה גבוהה בכללי לא רק בפיקאפ , זה לגרום לפריים שלך להיות הכי דומיננטי , לשאוב אנשים למציאות שלך , כשאתה יודע לעשות את זה , לא אכפת לך מה המינון הנכון למחמאות או לא , אתה עושה דברים בדרך שלך והן צריכות לחיות עם זה,אתה כך כל דומיננטי וכריזמטי שהן פשוט נאלצות להיכנע ,בקטע טוב כמובן!
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 01-04-2012 בשעה 15:11.

1 באפרילללל חחחח סתם אח שלי אחלה דיווח יא תותח =]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אחי מי שאמר שאין טעם בלדבר עם בנות בפייסבוק הוא דביל. זה נכון שהרושם שתעשה במציאות הוא הרבה יותר משמעותי מהרושם שתעשה בפייסבוק, אבל מה שקובע-מבחן התוצאה. אני אשמח לשמוע יותר במתקדמים
    אני אמרתי שאין טעם לדבר עם בנות בפייסבוק, יש לך בעיה? לך תחפש מי ינענע אותך יאהבל.
    הכוונה בדבריי הוא, שבן אדם שמתחיל קשר, מתחיל את המילה הראשונה שלו מול בחורה דרך הפייסבוק, הוא פחדן וקוקסינל.
    אבל... אם זאת בחורה שאתה מכיר או לאדע מה..ברור שאפשר לנהל איתה שיחה בפייסבוק..זה לא עולה כסף, זה נחמד, ויש זמן.
    עכשיו שהסברתי את מה שאמרתי..קח תמילים שלך חזרה. תודה.

לא לוקח כלום בחזרה. מי שחושב שאין טעם לדבר עם בנות בפייסבוק הוא דביל. מישהו מאיזה פורום שאני לא מכיר ולא אכיר בחיים יכול לקרוא לי פחדן וקוקסינל כמה שהוא רוצה. אמרתי כבר, התוצאה מדברת.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

לאנשים פה יש בעיות רציניות , למה אתם אונסים לי את הנושא?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    לא לוקח כלום בחזרה. מי שחושב שאין טעם לדבר עם בנות בפייסבוק הוא דביל. מישהו מאיזה פורום שאני לא מכיר ולא אכיר בחיים יכול לקרוא לי פחדן וקוקסינל כמה שהוא רוצה. אמרתי כבר, התוצאה מדברת.
    אתה כותב בצורה לא ברורה..תכתוב שוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

פשוט תותח! כל הכבוד גבר שמח שנהנת

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

פייסבוק יכול להיות טוב בשביל הכרות ופתיחת מעגלים חדשים שלא קשורים אליך בכלל בכלל
    אבל חרא למערכת יחסים

אחלה דיווח דרך אגב
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 05-04-2012 בשעה 02:03.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,505 | הודעות: 8,151,087 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect