
נכתב במקור על ידי
Gama
לא מזמן כתבתי פה על בחורה שסגרתי את המספר שלה מהפייס , נפגשנו אתמול לחצי שעה , היה נחמד התנשקנו.
היום נפגשנו שוב פעם וFC במושב האחורי של האוטו שלי , אני אמנע מלכתוב פה את כל הדיווח בגלל שיש לי חשש מסויים שהיא תגלה , משהו שהיא אמרה.
אני אכתוב ממש בקצרה.
הגעתי אליה לאיפה שהיא גרה , ישבנו במשך 20 דקות דיברנו , ישר התחלתי עם קינו , ישבנו על אבן כזאת גדולה וחיבקתי אותה כי היה קר.
לאט לאט ליטפתי את הבטן וכל מיני כאלה , אמרתי לה שאני לא מנשק בחורות שמעשנות(היא בדיוק הייתה באמצע סיגריה) , ואז היא ניסתה להוכיח לי שאני אנשק , ברור שלא נישקתי אותה למרות שהיא ניסתה , זה שיגע אותי והיא התחילה לנשוך אותי .. חח,אמרתי לה שצריכים לחזור לאוטו כי קר , היא באה לשבת במושב הקדמי , הסתכלתי עלייה ואמרתי לה מאחורה.
נכנסו מאחורה MC .. , פתאום עצרתי הכל ואמרתי שבא לי מוזיקה היא הייתה קצת בשוק , הלכתי למושב הקדימה שמתי לנו מוזיקה וחזרתי אחורה , FC..
אחר כך היא לא רצתה לצאת מהאוטו , לקח לנו שלוש שעות בערך להתנתק אחד מהשני והיה בכללי ערב ממש מגניב .
הטיפים שלי:
1)לא לפחד להוביל
2)לא לחפש אישורים ממנה תעשו מה שאתם רוצים
3)תדעו מה אתם עושים , ברגע שאתם יודעים מה אתם עושים הבחורה לא יכולה לעמוד בפניכם .
4)אל תחמיאו לה הרבה , אבל כשאתם מחמיאים תחמיאו כמו שצריך , היא תיהיה צמאה למחמאות האלה!
5)תענגו אותה ותהנו בעצמכם
6)תפסיקו להקשיב לאנשים עם אמונות מגבילות , האנשים האלה יגידו לכם כל יום מה אתם לא יכולים לעשות , בגלל שהם לא יכולים או מפחדים.
העובדה היא כזאת: דיברתי עם מישהי בפייס , לקחתי מספר , נפגשנו , לא היה כלום , נפגשנו יום אחרי זה FC , במידה והייתי מקשיב לאנשים פה ולא מתכתב מידי פעם עם בנות גם בפייס כי לדעת זה לא נכון , כלום לא היה קורה ולא הייתי נהנה מהערב הזה(לפחות לא איתה..וזה חבל).
יאללה אנשים תמשיכו לפרוץ גבולות , תפסיקו להתעסק בשטויות , ותתחילו להפציץ ולכתוב דיווחים ולהשתפר ולהגיע ליעדים שלכם .