נכתב במקור על ידי QcT אתר לחיפוש ב-FileFlyer זה כולל הורדות של סרטים ? אם כן 30 נקודות לראשון? כן זה כולל הורדות של כל דבר, 40 לראשון.
נכתב במקור על ידי yoveli60 כן זה כולל הורדות של כל דבר, 40 לראשון. טוב אני שולח תשלח את השיטה + הסבר!
ספוילר:
נכתב במקור על ידי yoveli60 איזה שרת? אם אתה רוצה תרגום מובנה אז רק מהשרת FileFlyer.. ואם אתה רוצה משרת אחר זה אומר רק תרגום בצד.. כנ''ל. אז FF. שיהיה פתוח ולא סגור..
נכתב במקור על ידי OverPowered אז FF. שיהיה פתוח ולא סגור.. אין דבר כזה.. אני לא פותח לינקים..
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW אם יש לך אלקטרז תרגום מובנה מפיילפלייר פרקים 6-13 תקבל 50 נקודות.. שלחתי לך, שלח נקודות.
נערך לאחרונה על ידי yoveli60; 03-04-2012 בשעה 23:26.
UPPPPPP
נכתב במקור על ידי yoveli60 אין דבר כזה.. אני לא פותח לינקים.. מה אתה עושה צחוק מה אין דבר כזה? בשורה התחתונה אתה אומר לי כזה דבר "אני מביא לך הורדה לסרט שאתה רוצה אבל הורדה סגורה, ואתה עדיין צריך לשלם לי". זה נראה לך הגיוני הדבר הזה?
נכתב במקור על ידי OverPowered מה אתה עושה צחוק מה אין דבר כזה? בשורה התחתונה אתה אומר לי כזה דבר "אני מביא לך הורדה לסרט שאתה רוצה אבל הורדה סגורה, ואתה עדיין צריך לשלם לי". זה נראה לך הגיוני הדבר הזה? מצטער.. יש אנשים שפותחים אבל אני לא פותח.. אתה לא חייב לקנות...
נכתב במקור על ידי yoveli60 מצטער.. יש אנשים שפותחים אבל אני לא פותח.. אתה לא חייב לקנות... אמין !
הקפצת יותר מפעמיים את האשכול, ננעל.
".It always seems Impossible until it's done"
חוקי הפורום