שלום לנאמני תורת הפיקאפ.

לאחר שיטוטים של מאות שעות במאמרים, סרטונים, פוסטים ושאר ירקות וכמפלט אחרון החלטתי לפרסם הודעה וזוהי לשונה -

אני חלק מחבורה מצומצמת של בני 26-27, חבר'ה איכותיים, אקדמאים, קצינים (במיל' כמובן), חיים בדירות בתל אביב, בעלי רכב והכנסה מכובדת, יש לנו מספיק ידידות, עברנו מספיק קשרים ודייטים בחיינו, בחורות לא אחת מתחילות איתנו - בקיצור, לא ילדים ולא נופלים תחת הקטגוריה "מאותגרים חברתית" (ככה לפחות אני מאמין). עם זאת אנחנו מוצאים עצמנו יוצאים פעמיים-שלוש בשבוע למועדונים וברים אפלוליים בת"א בתקווה לצוד ולהנות מהשלל אך חרדת הביצוע גוברת. פעם אחרי פעם אני מוצא עצמי מוקף בבר או מועדון מלא בחורות שוות אך הפחד לגשת תמיד צץ ואיתו התירוצים המוכרים. שלא תבינו לא נכון - כשאני (או אחד מהחבר'ה) ניגשים למישהי זה נסגר במספר טלפון שמתגלגל גם לסקס. הבעיה היא שאני מרגיש שזה לא קורה מספיק, ולא עם סוג בחורות שהיינו רוצים להשיג (תירוצים של "היא ניראת לא בליגה שלי" וכיוצ"ב, למרות שאנחנו יודעים הרי שזה בולשיט ובכל זאת לא עושים עם זה כלום).
הייתי שמח אם אחד מאומני הפיתוי המנוסים פה בפורום ירים את הכפפה ויקפוץ לבלות איתנו באחד מלילות השבוע כדי להצביע על הבעיה ועל איך לפתור אותה. אני לא מחסידי הלימוד התיאורטי ומרגיש שלא משנה כמה אני אקרא על הנושא, זה כמו ללמוד שחייה בהתכתבות. 2 בקשות - שיהיה בטווח הגילאים שלנו ושיהיה מספיק בטוח במשחק שלו כדי שיראה לנו איפה אנחנו טועים ומה נוכל ללמוד ממנו. במקרה הכי גרוע פגשת כמה חבר'ה נחמדים בבר לשיחה מעניינת. בכל מקרה השתיה באותו ערב עליי.

אז... מישהו לוקח את האתגר?