ולא הצעות מצחיקות, מעל 1500. שוטו
Ze atar?
א. זה אתר? ב. זה גם לסטטוסים או רק לדפים?
נכתב במקור על ידי DoodleJump Ze atar? נכתב במקור על ידי yoveli60 א. זה אתר? ב. זה גם לסטטוסים או רק לדפים? כן זה אתר, ולא, זה רק לדפים. (ועוד כל מיני אפשרויות שיש באתר)
האתר מתחיל ב YouLike?
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani ולא הצעות מצחיקות, מעל 1500. שוטו האתר מתחיל ב Y ונגמר ב S ? סיומת com?
ספוילר:
נכתב במקור על ידי QcT האתר מתחיל ב Y ונגמר ב S ? סיומת com? אני מכירה את האתר הזה שאתה מדבר עליו - לא.
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani אני מכירה את האתר הזה שאתה מדבר עליו - לא. כל הנק' שלי ?
נכתב במקור על ידי Sparta כל הנק' שלי ? אם אתה רוצה אני אעשה לך לייקים עם כל הנקודות שלך. כשיהיה לך עוד אני אשלח לך גם את השיטה - מעונין?
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani אני מכירה את האתר הזה שאתה מדבר עליו - לא. במה זה שונה מהאתר הזה ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- במה זה שונה מהאתר הזה ? האתר מהיר יותר (מבחינת קבלת הלייקים), וגם מבחינת הנקודות. בקיצור, האתר הרבה יותר טוב. *אגב, אני מוכנה להתפשר על מחיר.
נערך לאחרונה על ידי זוהר; 09-04-2012 בשעה 20:19.
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani האתר מהיר יותר (מבחינת קבלת הלייקים), וגם מבחינת הנקודות. בקיצור, האתר הרבה יותר טוב. *אגב, אני מוכנה להתפשר על מחיר. לי אין צורך באתר,פשוט רציתי לשאול מה יותר טוב באתר הזה שווה להשקיע את הנק',הרי את האתר השני מוכרים ב1 נק'. אז בהצלחה..
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani ולא הצעות מצחיקות, מעל 1500. שוטו זה גם עם נקודות כמו האתר Youli... ?
נכתב במקור על ידי QcT זה גם עם נקודות כמו האתר Youli... ? זה על אותו עיקרון אבל משיגים איתו הרבה יותר מהר והרבה יותר לייקים. כבר רשמתי: נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani האתר מהיר יותר (מבחינת קבלת הלייקים), וגם מבחינת הנקודות. בקיצור, האתר הרבה יותר טוב. *אגב, אני מוכנה להתפשר על מחיר.
שאני יקבל נקודות אני ידבר איתך
חוקי הפורום