קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] מבחני פיז"ה: ישראל במקום ה-41 מתוך 64 במדעים
    על ידי vdsr בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-12-2010, 05:29
  2. [פרסום] לוחמי הימ"מ של משטרת ישראל במקום הראשון!
    על ידי EMINƎM בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-10-2010, 00:16
  3. מהירות האינטרנט: ישראל במקום רע באמצע
    על ידי Eyalnet בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 29-05-2010, 00:41
  4. [ידיעה-ריצה]נבבה סיים 23 במרתון. ישראל במקום 53
    על ידי MartiNi בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-09-2008, 22:28
  5. ישראל במקום השני בעולם בזמן הגלישה באינטרנט
    על ידי master_r בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 21:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

ישראל במקום ה-14 במדד האושר העולמי - מסתבר שיש מחקר כזה... מה דעתך?

ברירת מחדל ישראל במקום ה-14 במדד האושר העולמי - מסתבר שיש מחקר כזה... מה דעתך?

כתבה מעיתון "דה-מרקר", 08.04.12

סקנדינביה היא המקום המאושר על אדמות, כך לפי דו"ח האושר העולמי שפירסם האו"ם השבוע.
    ישראל הגיעה למקום ה-14 בדו"ח שבודק את מצב הרוח ברחבי העולם.

צילום: דרימסטיים

דנמרק, פינלנד ונורווגיה, שלושת המדינות שהגיעו למקומות הראשונים נמצאות כולן בסקנדינביה.
    ארה"ב הגיעה למקום העשירי, וישראל כאמור למקום ה-14.

לפי התוצאות ישנו גם קשר בין רמת העושר לרמת האושר שכן עשרת המדינות במקומות הראשונים הן מדינות המוגדרות מפותחות. עם זאת, גרמניה, המדינה העשירה ביותר באירופה, הגיעה למקום הנמוך יחסית - 30. יפן הגיעה למקום 44 ודרום קוריאה הצליחה להגיע למקום 56. את תחתית הרשימה תפסו טוגו וסיירה ליאון.

הדו"ח, שפורסם השנה לראשונה, סקר מספר מחקרים על אושר ובדגש על הקשר בין צמיחה כלכלית ואושר. התוצאות אמנם הראו כי באופן יחסי מדינות עשירות יותר הן מאושרות יותר אך דברים אחרים משפיעים על רמת האושר וביניהם חיי הקהילה, הבריאות הפיסית והנפשית ואיכות הממשל ושלטון החוק, לפי הדו"ח.

הדו"ח בדק גם את השפעת ההנאות היומיומיות של אנשים וציין כי חלק ממקורות האושר כוללים בילוי עם חברים, עם משפחה וכן חיי מין סדירים. בין הפעולות המשפיעות לרעה על האושר נכללות נסיעות ארוכות לעבודה ופגישות עם הבוס.

מה יש לך להגיד בנושא?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אישית אני אוהב סקרים אבל הסקר הזה מתנגש עם כמה עובדות שידועות לי שסביר להניח שהסקר הזה לוקה בחסר.

הנה כמה שאלות:

1. למה במדינה כמו פינלנד שנמצאת במקום ה 17 באחוז המתאבדים בעולם או דנמרק שנמצאת במקום 35 מתוך 107 יש את אחוז המתאבדים בין הגבוהים בעולם ?
    2. למה מדינות מפותחות כמו אנגליה ,שבדיה ,ארה"ב וכו... הם בין המדינות המובילות בצריכת תרופות אנטי דכאוניות .
    3. או למה אחוז צריכת תרופות נגד דכאון בישראל רק עולה עם השנים
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עם ישראל חי (בסרט)

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אישית אני אוהב סקרים אבל הסקר הזה מתנגש עם כמה עובדות שידועות לי שסביר להניח שהסקר הזה לוקה בחסר.

הנה כמה שאלות:

1. למה במדינה כמו פינלנד שנמצאת במקום ה 17 באחוז המתאבדים בעולם או דנמרק שנמצאת במקום 35 מתוך 107 יש את אחוז המתאבדים בין הגבוהים בעולם ?
    2. למה מדינות מפותחות כמו אנגליה ,שבדיה ,ארה"ב וכו... הם בין המדינות המובילות בצריכת תרופות אנטי דכאוניות .
    3. או למה אחוז צריכת תרופות נגד דכאון בישראל רק עולה עם השנים
    אני בהחלט מסכים עם הדברים שכתבת.
    גם בכתבה המורחבת, העלו את הסוגיות האלו.
    השאלה היא ממה נובעות הסיבות להתאבדות או לשימוש בתרופות כנגד דיכאון?
    אם אני יהיה קיצוני לרגע, יכול להיות שהתאבדות היא תוצאה של הרצון להגיע לאושר בעולם הבא?
    אולי השימוש בתרופות נגד דיכאון נועד להרחיק את הדיכאון ולקרב את האושר?

מה אתם חושבים?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני חושב שאנשים צריכים להפסיק לעשות סמים כדי להיות מאושרים. כמו בערך חצי מישראל עם הפרוזק שלהם ועוד סמים רעילים ומסוכנים תחת שמות מסחריים. כי את האושר זה לא מקרב וזאת בריחה מהמציאות ואין הבדל בין זה לבין הרואין אלכוהול וקריסטל מת'. הכל אותו רעל שממכר והורס לך תמוח

מי שמתאבד זה אחד שאין לו משהו לחיות בשבילו.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

החיים במדינה הם לא קלים ,המצב הבטחוני קשה (אין יום שאין רצח במדינה הזאת או פיגוע) המצב הכלכלי מאוד קשה (רק בקיץ יצאו 600 אלף איש להפגנות)
    קל מאוד להישאב לתוך הלחץ הזה של החיים עבודה ,השגיות ,כסף ,השגת מעמד חברתי וכו....

ברצינות שלפעמיים אני פותח עיתון ותפוס את הראש "זה רצח את אשתו והילדים בגלל...." "הוא דקר את חבר שלו בגלל מסטיק" ואני שואל לאן הגענו ,לאיזה שפל.

באשר לשאלות שהעלת עומרי:לחוש כאב ,בדיוק כמו סמים או אלכוהול. ולמה זה רע אתה שואל ? מכיוון שהכאב הוא בעצם ידיד שלנו כשאדם חש כאב (לא טוב לו) הוא מתחיל לפעול ,הוא מתחיל להבין שמשהו לא טוב עם הדרך חיים שבה הוא חיי או אם האמונות שבהן הוא האמין ,הוא מבין שהמציאות שלו חייבת להשתנות ולא הוא ימשיך לחוות כאב. תרופות נגד דיכאון עושות בדיוק את ההפך הם מונעות מימך לחוש בכאב ובכך לתקן את הבעיה.
    תאר לעצמך מצב שבני אדם לא יחושו בכאב ,אדם יוכל להחזיק ביד פחם דולק ולא לחוש כאב ,אבל השאלה מה יקרה ליד שלו ? היא יקבל כוויה קשה ואולי הוא לא יוכל להשתמש ביד שלו יותר. בעצם הכאב הוא מנגנון הישרדותי שנועד להגן עלינו.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ממש עכשיו, פורסם מחקר פסיכולוגי חדש שטוען שאנשים צריכים להרגיש רע לפעמים. ממש ככה, לא טעיתי בכתיבה שלי.
    אולי זה נשמע מוזר, אבל רע גורם לנו לדעת מהו טוב.
    אכן, כדאי שיהיה לנו מנגנון הישרדותי.

ישנו משל שממחיש סוגיה זו:
    בעולם לא היה חולי. כל אחד היה בריא כמו שור.
    ברגע שהגיע היום למות, האדם פשוט מת בלי כל התרעה מוקדמת.
    בעקבות זאת, ה' החליט לתת לנו מתנה: החולי.
    באמצעות החולי, אדם זוכה להתכונן לקראת עזיבתו.
    ולא כמו מקודם, ללא התראה מוקדמת.

חולי הוא טוב.
    מספיק טוב כדי שנעריך מהי בריאות.
    עצבות טובה.
    מספיק טובה כדי שנרגיש מהי שמחה.

הכול יכול להסתכם בעובדה שאין מדד לאושר ואין קריטריונים מוגדרים שניתן להעריך על פיהם את מידת אושרו של אדם.
    האושר הוא תחושה אינדיבידואלית.
    את המדד היחידי לאושר, יכול למדוד אך ורק כל אדם ואך ורק את מידת האושר של עצמו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    החיים במדינה הם לא קלים ,המצב הבטחוני קשה (אין יום שאין רצח במדינה הזאת או פיגוע) המצב הכלכלי מאוד קשה (רק בקיץ יצאו 600 אלף איש להפגנות)
    קל מאוד להישאב לתוך הלחץ הזה של החיים עבודה ,השגיות ,כסף ,השגת מעמד חברתי וכו....

ברצינות שלפעמיים אני פותח עיתון ותפוס את הראש "זה רצח את אשתו והילדים בגלל...." "הוא דקר את חבר שלו בגלל מסטיק" ואני שואל לאן הגענו ,לאיזה שפל.

באשר לשאלות שהעלת עומרי:לחוש כאב ,בדיוק כמו סמים או אלכוהול. ולמה זה רע אתה שואל ? מכיוון שהכאב הוא בעצם ידיד שלנו כשאדם חש כאב (לא טוב לו) הוא מתחיל לפעול ,הוא מתחיל להבין שמשהו לא טוב עם הדרך חיים שבה הוא חיי או אם האמונות שבהן הוא האמין ,הוא מבין שהמציאות שלו חייבת להשתנות ולא הוא ימשיך לחוות כאב. תרופות נגד דיכאון עושות בדיוק את ההפך הם מונעות מימך לחוש בכאב ובכך לתקן את הבעיה.
    תאר לעצמך מצב שבני אדם לא יחושו בכאב ,אדם יוכל להחזיק ביד פחם דולק ולא לחוש כאב ,אבל השאלה מה יקרה ליד שלו ? היא יקבל כוויה קשה ואולי הוא לא יוכל להשתמש ביד שלו יותר. בעצם הכאב הוא מנגנון הישרדותי שנועד להגן עלינו.
    החיים לא קלים במשומקום.אני אישית לוקח לי חופשה קטנה להולנד השבת הזאתי ואז עובר עם שותפה והמשפחה לארה''ב ואני יכול להגיד שהשנה הראשונה אני אגסוס 24\7 ואם הייתי טס לבד אני בספק אם הייתי שורד את מה שאני הולך לעבור. אני מאמין שבסוף כן אחיה "חיי פאר" ואהיה די שנוא על מעמד הביניים כי אני טיפוס שחצן ונרקיסיסט אבל בגדול אני מאמין שאצליח.

אבל? מכאן ועד ללהאשים את הממשלה בפאקים שלי? כל מחאת האוהלים (שאגב זה היה מליון וחצי ולא 600 אלף) הם לא יותר מכלומניקים בכיינים. כתבתי לך בנושא אחר מה אני חושב על זה. הם בוכים על החיים שהם בידיים שלהם בנו אותם. בכלל הם מגעילים אותי וכל מעמד הביניים מגעיל ברמות. יורדים על אנשים מצליחים יותר מהם מכנים אותם בשמות מאשימים אותם ב"פשע"...אם הם היו משקיעים תאנרגיה שהם משקיעים בשנאת העשירים ובשנאת הממשלה בעצמם ובהתקדמות שלהם אולי משהו טוב היה יוצא מהחיים שלהם. במקום להשקיע את הכסף שהם כביכול "לא סוגרים את החודש" ממנו בחשיש ובאייפונים ובסושי הם היו משקיעים אותו במשהו יותר מועיל אולי המצב היה נראה אחרת.

זה נכון מה שאמרת לגבי כאב וזאת בדיוק הבעיה - כולם מחפשים רק לברוח מזה ולא מבינים ששם נמצאת הגאולה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 09-04-2012 בשעה 15:39.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לפחות רוצחים הם אמיתיים לטבע שלהם.הם רוצחים כדי לשרוד,יש לנו עדיין את תכונות החייה הזאת,ואני כבר מזמן לא מתפלא מאנשים שרוצחים את המשפחה שלהם,חברים או סתם אנשים.הם פשוט נולדו עם תכונת החייה שיותר חזקה מהם.וזה לא יפסק.כי כשאנחנו נותנים למחשבה שליטה על החיים שלנו,זה יוצר דברים לא אמיתיים למשל:פחד,דיכאון,סטרס,עצב וכו׳ ובגלל זה אנחנו אף פעם לא נהיה שמחים,והעולם שלנו לא יהיה מושלם עד שנתעורר למה שאנחנו צריכים להתעורר.
    הפיתרון הוא פשוט,להפסיק לתת למחשבה שליטה על החיים שלנו ולתת לחיים לזרום בך,ולהפוך לבנאדם רוחני.כמו שהיה ישו,הביאטלס,סטיב ג׳ובס ועוד אנשים גדולים שההיסטוריה לא תשכח.קבלו את החיים,תכבו את המחשבה שלכם,תהיו מוכנים למוות וחיו את הרגע,חיו את המתנה שקיבלתם,כאן ו-ע-כ-ש-י-ו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,181 | הודעות: 8,150,763 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect