קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מייל מענין] עצות לחיים
    על ידי Alex בפורום רץ במייל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-03-2008, 23:00
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 15:22
  3. תיראו ותנו עצות..
    על ידי הגולש על האש בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:29
  4. קבלו כמה עצות קטנות לחיטוב הגוף!!
    על ידי ran_dana בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 21:26
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

50 עצות לחיים! - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    מה עשית בחיים שאתה תופס מעצמך וזה גורם לך להיות נרקיסיסט? שדרך אגב אני בטוח ששמעת את הסיפור על הרועה שהיה נרקיסיסט ותראה מה קרה לו בסוף..
    ומי קובע ממה אפשר לתפוס תחת וממה לא? מבחינת מישהו מסויים אפשר לתפוס תחת אחרי שדיברת עם כוסית ומבחינת מישהו אחר לתפוס תחת אפשר רק אחרי שזיינת אותה ואת חברה שלה..
    שלא תבין לא נכון אני די דוגל בגישות שלך ומאוד מתעניין בהודעות ובדעות שלך ובגלל זה אני מנסה להבין יותר לעומק.

דרך אגב,
    חבל שאתה עוזב, תנסה בכל זאת להישאר בפורום ולהמשיך להגיב..
    אני קובע ממה אפשר לתפוס תחת וממה לא. מבחן התוצאה מכיר תמושג? יש הבדל בין כובע סניה שתופס תחת כי "אין לו AA" לבין מישהו בגילו שהגיע טיפה מעבר. הגיון פשוט נשמה לא צריך להיות גאון כדי לדעת מי ווינר ומי לוזר.
    מה אני עשיתי? מעל ומעבר. אבל קח דוגמא אם אתה מתעקש:

בגיל 17 עד 18 היה לי סוג של "עסק" תקרא לזה ועשיתי עם השותף שלי בחודשיים מה שאדם מבוגר עושה בשנה. אנשים "עבדו" בשבילנו ולא היו מודעים לזה שהם עובדים בשבילנו בכלל ועשו את "עבודתם" מתוך הנאה ואפילו אינטרסים אישיים להתקרב למה שהיה לנו להציע באותה תקופה. מה שכן לא רציתי להתעמק בזה יותר מדי ויכולתי להרוויח הרבה, אבל הרבה יותר ממה שהרווחתי (אם באמת הייתי קורע תתחת סיכוי גבוה שהייתי יושב על המליון הראשון בגיל 18~19) אבל החלטתי שזה לא מתאים בגלל סיבות אישיות ובגלל שזה תחום שלא הייתי רוצה להמשיך אותו בחיים. יותר מדי "חיים על הקצה".
    זיונים? היה חלק מה"עסק". יותר נכון מהשכר. והקטע היפה שאף אחד לא היה מודע לזה בכלל, לא הן ולא הם.

עד עכשיו אני זוכר את החופש הגדול הזה, בזמן שכולם חיפשו כוס וציצי ובכו על "אהבות נכזבות" ושיחקו בקקי אני עשיתי משהו מעבר. ומשהו הרבה יותר חכם מ"לצאת לרחוב ולהפגין עם חבורה של אידיוטים ממעמד הביניים".

בכללי עשיתי מספיק דברים ביחס לישראלי הממוצע שבגילי עדיין תקוע בגולני ושר שירי מולדת בלי גרוש על התחת.

וכמו שבייקר אמר - ה"פאקים" שלי הם מה שמייחד אותי מהשמוק הממוצע ברחוב. בעולם העסקים אין מקום לרגשות ואהבה זאת אחת החולשות שגבר אמיתי לא יכול להרשות לעצמו בגלל מניעים כאלה ואחרים (שתהיה שווה כמה מיליארדים בשוק או אפילו פחות תבין לאן אני חותר)
    פעם מישהו גאון שיש לי בחתימה אמר "בלי סיכונים אין הצלחה" וזה משהו שמעמד הביניים לא מבין - הם נגד לקחת "סיכונים" בכל הקשור לכסף (שאצלם זה מטרה ולא אמצעי) ועוד דברים, הם לוקחים 0 סיכונים אז שלא יבכו על איך שהחיים שלהם נראים כי אף אחד עוד לא עשה כסף טוב ללא סיכון כלשהו. אף אחד אף אחד.

אבל במעמד הביניים הכל מעוות. קודם מתחתנים ומולידים ילדים והרבה מהם ואז בוכים למה "לא סוגרים את החודש" ולמה ביבי הוא חזיר שלא מביא להם כסף רק כי בא להם לסוע לנופש כל שבוע. לכל דבר יש השלכות בחיים, ומי שמעדיף אחרים על פני עצמו שיאכל את מה שהוא בישל (אם יש לו מה לאכול בבית..אחלה משחק מילים).
    למרות שמחשבה שניה הם יכולים לנגוס באייפונים שהם קונים למרות שאין להם איך לסגור תחודש עלק או להתחיל לאכול את החשיש שהם מעשנים בהפגנות. אני בטוח שיהיה להם טעים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-04-2012 בשעה 10:33.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נשים רבות מחכות לאביר על סוס לבן… ורוכבות על כל חמור שעובר בדרך…

יפה מאוד מאיפה לקחת את זה.

אז מה שאתה בעצם אומר זה שכדי להגיע להצלחה כלכלית צריך להיות עם פאקים כמו שאתה קורא לזה, לא להתעסק בצד הרגשי ולהסתכן. אבל בשביל להיות עם פאקים צריך להיוולד ככה או לרכוש את זה במשך הזמן? ואי אפשר להסתכן כמו אידיוט ולשים את הכסף שיש לך על הימורים או משה, צריך לעשות ״סיכון מושכל״ מה שנקרא ולא כולם יודעים לעשות את זה.
    הבעיה שלך שאתה כל הזמן מתעסק באיך להראות לאחרים שמעמד הבניים זה חרא ושלא צריך להאשים את הממשלה וכל אחד אחר מסביבך אלא להאשים את עצמך בלבד כי אתה זה שגרמת לעצמך להיות במצב הזה.. במקום כל זה תנסה ללמד ולהסביר איך אפשר לצאת מהמצב הזה..
    לי.לדוגמא יש בערך3 אלף בבנק שנשאר לי מהעבודה של שנה שעברה, הכסף הזה אמור להיות בשביל שיעורי נהיגה אבל לא אכפת לי לקחת סיכון בשביל להרוויח עוד כסף כי במילא אני יעבוד השנה עוד פעם אז השאלה שלי ושל רוב העולם בערך היא ״איך״??
    ואותו הדבר בלי קשר למצב הכלכלי ולכסף, איך אני יכול להגיע להצלחה הזאת שאתה מדבר עליה (למצב הזה שאני באמת יכול לתפוס תחת)? 

ציטוט נכתב במקור על ידי yyy11 צפיה בהודעה
    יפה מאוד מאיפה לקחת את זה.
    מהדימיון שלי... מספיק טוב?
    נערך לאחרונה על ידי עומרי כהן; 10-04-2012 בשעה 15:06.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    אז מה שאתה בעצם אומר זה שכדי להגיע להצלחה כלכלית צריך להיות עם פאקים כמו שאתה קורא לזה, לא להתעסק בצד הרגשי ולהסתכן. אבל בשביל להיות עם פאקים צריך להיוולד ככה או לרכוש את זה במשך הזמן? ואי אפשר להסתכן כמו אידיוט ולשים את הכסף שיש לך על הימורים או משה, צריך לעשות ״סיכון מושכל״ מה שנקרא ולא כולם יודעים לעשות את זה.
    הבעיה שלך שאתה כל הזמן מתעסק באיך להראות לאחרים שמעמד הבניים זה חרא ושלא צריך להאשים את הממשלה וכל אחד אחר מסביבך אלא להאשים את עצמך בלבד כי אתה זה שגרמת לעצמך להיות במצב הזה.. במקום כל זה תנסה ללמד ולהסביר איך אפשר לצאת מהמצב הזה..
    לי.לדוגמא יש בערך3 אלף בבנק שנשאר לי מהעבודה של שנה שעברה, הכסף הזה אמור להיות בשביל שיעורי נהיגה אבל לא אכפת לי לקחת סיכון בשביל להרוויח עוד כסף כי במילא אני יעבוד השנה עוד פעם אז השאלה שלי ושל רוב העולם בערך היא ״איך״??
    ואותו הדבר בלי קשר למצב הכלכלי ולכסף, איך אני יכול להגיע להצלחה הזאת שאתה מדבר עליה (למצב הזה שאני באמת יכול לתפוס תחת)?
    מי דיבר על הימורים? הימורים זאת עוד אשליה שהמערכת עשתה לכם כדי לחשוב שאם תמלאו טופס לוטו או תשחקו בקזינו ותפסידו את התחתונים אתם בעצם תהפכו לאוליגרך או טייקון. מהמרים הם יותר מפגרים ממעמד הביניים שאגב זה שיא בפני עצמו.

להסביר איך? כל אחד ודרכו אני יש לי את הדרך שלי שמתאימה לי אישית ליצחק תשובה הייתה תדרך שלו לגאידמק הייתה את שלו לביבי הייתה את שלו לאלפרון הייתה את שלו וכן הלאה וכן הלאה...

בנאדם צריך לעשות את מה שהוא הכי טוב בו קח את זה בתור רמז נשמה הבעיה של מעמד הביניים שהם מחפשים שמישהו יראה להם את הדרך והם לא מבינים שכל אחד הלך בדרך שונה והגיע ממה שהגיע ורובם בכלל באו ממשפחות שבאמת לא יכלו לסגור תחודש ולא סטודנטים חצופים שהחליטו על דעת עצמם שמגיע להם דירה ב6 מליון שקל.
    מקסימום זה לא יצליח ותמות בתור נרקומן ברחוב, מה רע בלמות תוך כדי היי מטורף שזורם לך בורידים? זה עדיף מלהיות "אב ל4 שמרוויח 10 אלף" עם מינוס והוצאות עיקולים מהבנק. לדעתי לפחות.

תתחיל בלשנות תגישה שלך לגבי הכסף ולגבי כל הדברים האלה למה היא שגויה מהיסוד
    ולשנות את סדר העדיפויות כי אני גדלתי בבית שחתונה וילדים ללא בסיס כלכלי זה טאבו אז תחשוב לבד מאיזה מקום אני מדבר ומי גידל אותי

זה מה שהתכוונתי שהימורים זאת לא הדרך!
    איזו גישה צריכה להיות לי לגבי כסף וכל הדברים האלה?
    וגם אני חושב שאין טעם להקים משפחה כשאין לך בסיס כלכלי שתוכל לפרנס את המשפחה בכבוד..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אז מעולה כבר אתה חושב נכון רק תמצא את הדרך שלך בחיים ואתה מסודר אני לא מכיר אותך אז לא יכול לייעץ לך על משהו חחח בכל מקרה טיפ שתמיד יעזור זה תיצור קשרים וקשרים טובים עם אנשים "נחשבים" שעושים כסף טוב בגילך ומבוגרים ממך תלמד מהם תשכיל להם יש יותר נסיון מאחד כמוני
    אני בעצמי תוצר של חינוך של כמה כאלה
    עוד טיפ שעלול לעזור אם אתה לא מצליח בארץ סע לארה''ב או משהו כזה לא סתם קוראים לזה ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות אני הכרתי אנשים שבארץ צחקו להם בפנים על הרעיונות שלהם ובחו''ל אמנם אחרי כמה נסיונות כושלים קיבלו אותם בברכה והם בסופו של דבר הצליחו ובענק. תהיה מאוד מאוד פתוח.

איזו גישה? שכסף זה אמצעי ולא מטרה
    ושלשנוא את ביבי והטייקונים לא יקדם אותך לשומקום בחיים ושלעשות לייקים בפייסבוק לניצולי שואה וקוני2012 לא עושה אותך בנאדם טוב
    ושכשאתה שואל מישהו מצליח מה הדרך לזה אל תצפה לקבל דרך אולטימטיבית שאם תעשה א' ב' ג' תהיה מולטי מיליארדר כי אין ולא תהיה דרך כזאת וטוב שכך

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אז מעולה כבר אתה חושב נכון רק תמצא את הדרך שלך בחיים ואתה מסודר אני לא מכיר אותך אז לא יכול לייעץ לך על משהו חחח בכל מקרה טיפ שתמיד יעזור זה תיצור קשרים וקשרים טובים עם אנשים "נחשבים" שעושים כסף טוב בגילך ומבוגרים ממך תלמד מהם תשכיל להם יש יותר נסיון מאחד כמוני
    אני בעצמי תוצר של חינוך של כמה כאלה
    עוד טיפ שעלול לעזור אם אתה לא מצליח בארץ סע לארה''ב או משהו כזה לא סתם קוראים לזה ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות אני הכרתי אנשים שבארץ צחקו להם בפנים על הרעיונות שלהם ובחו''ל אמנם אחרי כמה נסיונות כושלים קיבלו אותם בברכה והם בסופו של דבר הצליחו ובענק. תהיה מאוד מאוד פתוח.

איזו גישה? שכסף זה אמצעי ולא מטרה
    ושלשנוא את ביבי והטייקונים לא יקדם אותך לשומקום בחיים ושלעשות לייקים בפייסבוק לניצולי שואה וקוני2012 לא עושה אותך בנאדם טוב
    ושכשאתה שואל מישהו מצליח מה הדרך לזה אל תצפה לקבל דרך אולטימטיבית שאם תעשה א' ב' ג' תהיה מולטי מיליארדר כי אין ולא תהיה דרך כזאת וטוב שכך
    הגישה שלך לכסף ממש זהה לשלי.
    נערך לאחרונה על ידי עומרי כהן; 24-04-2012 בשעה 21:52.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    10
    נקודות
    0

תודה !!

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,588 | הודעות: 8,151,170 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect