אסור לאונן ביד אחת !
כ"כ קשה להבין ? כשראיתי את זה נקרעתי![]()
אסור לאונן ביד אחת !
כ"כ קשה להבין ? כשראיתי את זה נקרעתי![]()
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 11-04-2012 בשעה 23:39.
|
|
????
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
NO, I DONT KNOW WHAT YOU MEAN.
זה נראה כאילו הדמות עושה קקי, כלומר צריך להחליף את החיתול מידי פעם. זה מה שאני הבנתי![]()
נערך לאחרונה על ידי maya101; 11-04-2012 בשעה 23:34.
יוצרים | תחביבים כללי | חידות | סרטונים
נהיגה וכלי רכב | אוכל ומתכונים | הומור וצחוקים | רשתות חברתיות |
אתגר גלגל המזל בתחביבים כללי יצא לדרך!
לחצו כאן.
ספוילר:
אה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית שם רק את התמונה והיינו מבינים ואני כל הזמן חושב מה הקשר להחליף? חחחחחחח חשבתי אבל בכיוון הזה אבל לא שמתי לב שהיא שרירית והשניה לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
כן...כל דבר שמתרגמים מ 9gag אני לא אוהב כי זה ניהיה גרוע...כמו ה rage שהתחילו לעשות בעברית זה גרוע אשש אני חושב שפעם אמרתי והגבת לי...בקיצור, באנגלית אני חושב שהייתי מבין וצוחק.
דרך אגב, תמנע מלעשות דאבל פעם הבאה יש לך כפתור עריכה תתקן ותוסיף שם מה שאתה רוצה, ערכתי לך.