יש לי AA
יש לי AA
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-10-2012 בשעה 02:13.
|
|
אתה מדבר על הכנרת, כן?
האמת שזה מקום בנזונה להתחיל עם בנות...
הבעיה זה הבני דודים...
ודווקא חשבתי על ללכת לדוף אבל יקר לי עכשיו...
בואנה אחי זה מעולה... היתה לי התלבטות אם ללכת לשם או לא... עכשיו אני מבין שאני חייב!
שמעתי סיפורים כאלה גם על אילת, אשדוד, כפר סבא ומה לא.היית שם?
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
רק שאני לא יחזור עם סרטן הבולבול..
שום דבר לא תלוי במקום , זה שלא שאיך שאתה מגיע לאחד החופים של הכינרת פתאום באות אליך בחורות ומבקשות ממך שתזיין אותן.
כל אחד ואיך שהוא מתנהג , אם בן אדם מצליח אז הוא יצליח בכל מקום ולא דווקא רק בכינרת או רק באילת.
יש סחורה שווה שם ממה שאני זוכר בסביבות יולי אוגוסט
אבל בחייאת ייטינגר למה לרדת לטבריה המושתנת כשאפשר לתת גיחה לאיזה חוף פצצתי בתאיילנד?
חוצניקיות>ישראליות
אתמול חזרתי מהכינרת
התלבטתי אם לפתוח דיווחי שטח נגיד ככה
אבל עזבו את הסגירות
הלילות שם היו פשוט מטריפים!
רקדתי באיזה 10 מסיבות שונות
בכל מקום חבר'ה שנותנים לי כל שתייה אפשרית מהולה בערק, וודקה
רקדתי עם חברה צעירים, עם אנשים בני 40, עם סיניות
אפילו עשיתי קריוקי פעם ראשונה D:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחח!!
וואלה חבל שלא פגשתי אותך שם...
גם אני רוצה לפתוח דיווח שטח אבל זה פשוט היה קל מדיי, רקדתי עם איזה אחת, אחרי איזה דקה בודדתי אותה והיא רצתה ללכת לראות איתי את האופנועי ים שם, אמרתי לה שכיף לי איתה פה בלי כל הרעש והערסים עם המזרחית, התנשקנו ותוך 10 דקות כבר היינו באוהל.
מה שכן היה סקס חרא, אחרי זה כבר ניסיתי לארגן אור ואת השקי שינה שיהיה כמו מיטה, יצאתי לחפש מישי אחרת (אולי אפילו את ההיא) ולא יצא כלום.
יאללה יום העצמאות אני אלך לחפש את עצמי במקום אחר.
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-04-2012 בשעה 20:25.
חח מה אתה בא לייחצן את הכינרת או משהו ?
הישראלים או בפרט מה שהולך בכינרת - אנשים שרוצים להרגיש זורמים אבל הם לא באמת זורמים , בחורות שנראות רע שבאמת באות בשביל החוויה בשטח ,ערסים מגעילים שמתסוכלים מחייהם שמחפשים מכות . זה הכל .
**ואם אתם חושבים שאני מדבר מתוך זה שהייתי בעצמי או ממקום של הייתי שמה בעצמי ולא יצא לי משהו אז אתם טועים אני מדבר מתגובות של חברים שלי שבאמת מוצלחים עם בחורות 3 ימים היו שמה ובקושי הכירו בחורות **