קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 18:48
  2. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:00
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 23:23
  4. מה המצב?
    על ידי FeaRDesign בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 18:40
  5. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 69

המצב של העולם

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ברירת מחדל המצב של העולם

אם כבר דיברתם על כל מיני דברים של לעזור לעולם ומצב העולם ואימון עסקי.
    אם לא ראיתם זה חובה לכל בנאדם ופי כמה וכמה חשוב לאדם שחי במדינה כמו ישראל שהיא מושפעת מכל אפ'צי שקורה בארה"ב.
    נשים את החלק הראשון- ביוטיוב ישר מקבלים את כל החלקים.
    קוראים לזה קורס בהתרסקות.
    צפייה נעימה ותהנו

כמה ציטוטים חשובים:
    "אנחנו חיים כמו מלכים"
    "גלון נפט=500 שעות עבודה"

עוד משהו נחמד כמו שאתם בטח מכירים החוב של אמריקה.
    http://zfacts.com/p/461.html

וכמובן כמה עולה לנו היום לקנות דירה.

וכמו שבטח ידעתם הממשלה משקרת לנו בעוד דברים כמו אחוז האבטלה, עליות מחירים, אינפלציה עוד

תהנו ותשכילו.
    מחכה לתגובות.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כמובן שאני אומר לכולם את הדברים האלה שפרסמת פה אבל מה? כולם חושבים שאני חי בסרט או משהו כזה חחחח ואני רק "ילד שלא מבין מהחיים שלו וחי בחלום ורוד" חחחחחחחחחחחחח בזמן שהם אפילו לא יודעים מה יש לי בידיים ומה אני לוקח איתי לחו''ל. שופטים בן אדם בלי להכיר אותו בכלל ובלי להכיר את עברו ובמה שהתעסק. שיהיה שימשיכו לחלום כמו שאמרת פה. אני הזה שבחיים לא הולך לשלם משכנתא ולא צריך לדאוג יותר לבית בחיים ואני הזה שכל העתיד לפניו והולך לגור באחד המקומות הנחשבים בעולם ליד האוקיינוס השקט כמו קינג ואני רק בן 20 והם תקועים פה עם הערבים והדוסים במקרה המאוד מאוד טוב עם 20 אלף שקל בבנק שהרוב מתבזבזים על שטויות של בני טיפשעשרה ובמקרה הרע נמצאים במינוס בבנק למה צה''ל לא נדיב במיוחד כשזה מגיע למשכורת חחחח אבל מה העיקר יצאת גבר וכל הכונפות נמרחות עליך בגלל שאתה "אדם תורם לחברה" חח האושר מציף אותי אני סופר תשעות כבר שלא נדבר על החופשה שאני דופק לפני

זה ההבדל בין חיים של אדם שעושה מה שבא לו בלי לדפוק חשבון גם לאלוהים לבין מושפעים שחושבים שמה שהמערכת לימדה אותם זה קדוש
    אין מה לעשות נשמות יש מעמדות בעולם תמיד צריך את הערבי שינקה לי את דירת הפנטהאוז אלא אם כן משכילים ומגיעים למשהו בחיים ולא משחקים אותה משהו שהם לא.

בהצלחה בלחסוך 20 שנה ולחיות חיים שאתם מתפשרים עליהם עם כל ההשלכות השליליות בשביל דירה בשכונת עוני בפ''ת או ת''א ואל תשכחו להתחנן לביבי גם בקיץ הזה שאגב שמעתי ששוב הולך להיות פה מחאה של הומלסים נרקומנים עם אייפונים וסושי ביד ושוב ככל הנראה יעלו לכם את המחירים כי מעמד הביניים ותומכיו טיפשים שחוזרים על אותה הטעות פעמיים

בהצלחה ידידיי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם מישהו השכיל פה מהדברים שאני רושם שיהיה בכבוד שיתן בראש
    ושהקנאים יתחילו להתכונן למחאה בקיץ הזה למה אבא שלהם נכנס למינוס גדול יותר ממה שהוא היה והוא צריך לממן עוד שטות שהוא לא צריך

נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 00:30.

חח טיילר נשבע שאני אוהב אותך! אבל תבין שאי אפשר להגר כי זה יוביל שוב לאנטישמיות ושוב להשמדה/פגיעה ביהודים .. אתה יכול כי אתה לא יליד הארץ ואין לך מבטא או מראה כזה או אחר.. (גם ברגעים אלה יש אנטישמיות מה שמצדיק שאם נעזוב את המדינה היא רק תתגבר)

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

הבעיה זאת לא המחאה, הבעיה אלו הערכים שגדלנו עליהם(לאיו דווקא בישראל) אלא בכל העולם.
    דרך אגב אתה טס לאמריקה המצב שם גם הולך ליהיות בקאנטים הייתי מבין אם היית טס לשוודיה או מדינה יציבה אחרת ולא מדינה שמזייפת יציבות בקצב.
    ובקשר לאנטישמיות, דביר אני יכול להבטיח לך שאם אתה מגדל עכשיו מזון ויש בעייה של העברת מזון בגלל שלא יהיה נפט אז אף אחד לא יהיה אנטישמי אליך חחחחחח יבואו יחבקו אותך לקבל איזה ירק.
    העולם דווקא הולך לעבור מגמה של החלפת מודל כלכלי אם אמריקה תקרוס, ואז כל הקטע של המעמדות אולי ישתנה איכשהו, מה שבטוח כל האוכלי חינם יהיו בתחתית.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-04-2012 בשעה 01:23.

או שייקחו לך את הכל בלי לשאול אותך..
    (דרך אגב,סתם בשביל ידע כללי, וילה עם בריכה על שפת הים בשוודיה עולה בסביבות 1-1.5 כשבארץ מדובר על 4 חדרים באזור סביר)
    נערך לאחרונה על ידי dvird4; 12-04-2012 בשעה 01:51.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי dvird4 צפיה בהודעה
    חח טיילר נשבע שאני אוהב אותך! אבל תבין שאי אפשר להגר כי זה יוביל שוב לאנטישמיות ושוב להשמדה/פגיעה ביהודים .. אתה יכול כי אתה לא יליד הארץ ואין לך מבטא או מראה כזה או אחר.. (גם ברגעים אלה יש אנטישמיות מה שמצדיק שאם נעזוב את המדינה היא רק תתגבר)
    שכל אחד יעשה את מה שהוא חושב לנכון. לי יש את הדרך שלי (זה למה אני לא מוטרד מהמשבר שאגב גם בארה''ב יש אותו, אני לא טס לשם בשביל לחיות חיים נורמטיביים או משהו תקראו לזה טיסת עסקים ולא "טיסה בשביל לזיין ולעשן סמים" מה לעשות יש דברים מעבר לזה מה שכן אני הולך לגור שם הרבה זמן כי יש שם תקראו לזה "דברים" שאני מחפש). מה שכן אני יודע זה שלהיות שם במעמד הביניים זה לא כזה רע כמו פה בארץ שזה פשוט זוועתי אבל אני לא שואף לזה כי זאת הדרך ההכי קלה בעצם.

אני יודע שאני הולך לעבור תשנים הכי קשות בחיים שלי שם. זה יימשך בין שנתיים ל10 שנים.
    אבל הגאון האמיתי הוא מי שחושב 10 צעדים קדימה לפני כל נוד שהוא תוקע. לא מי שחושב על חתונה וילדים כי זה "מקובל ונכון".
    התמורה לגהנום שאעבור יהיה גן עדן ללא הגבלה, חיים ללא גבולות ללא הגבלת מקום וזמן, להיות מי שאתה רוצה זה לא קל והכי קל להכנע למעמד הביניים ולמוסכמות החברתיות..אבל אני מחפש משהו מעבר לבן האנוש הממוצע שמהלך פה.

רמז - שיש לך סכום מסויים של כסף ואתה מגיע למעמד כלכלי מסויים אתה יכול להיות אזרח בכל מקום ובכל זמן. בישראל, בשוודיה, בקנדה, בארה''ב, במשולש ברמודה ואפילו על הירח.
    תחשבו לבד לאן אני חותר.

המדינה ובמיוחד העם הזה חי בסרט, אם היו רוצים להשמיד אתכם מזמן היו משמידים המדינה הזאת זו לא איזו מעצמה גרעינית אלא עוד חור במזרח התיכון שאחרי פצצת אטום אחת נמחק מהמפה. אף אחד לא רוצה לפגוע באף אחד חוץ ממשוגעים בודדים מאוד.
    מה גם - שיש לך כוח ביד אף אחד לא יעשה לך שומדבר. זה משחקים של קקה ששייכים למעמד העוני ולא לאנשים קצת יותר רציניים שמחלקים את העולם לקטגוריות אחרות ולא ל"יהודי" או "ערבי".

ואני מקווה ששומדבר לא יקרוס. קומוניזם ודומיו זה הדבר הכי מסוכן שיכול לקרות לעולם הזה. אני אישית אתאבד אם זה יהיה המשטר המקובל במקום קפיטליזם. ומי שמייחל לזה לא יודע מה מצפה לו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 02:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

או שייקחו לך את הכל בלי לשאול אותך..
    (דרך אגב,סתם בשביל ידע כללי, וילה עם בריכה על שפת הים בשוודיה עולה בסביבות 1-1.5 כשבארץ מדובר על 4 חדרים באזור סביר)
    שיש לך כוח לא יקחו לך כלום אלא אם אתה טמבל ואז גם ככה כנראה לא היה לך אותו.
    כל היופי זה לחיות בפשטות אבל לשלם על זה כמו בנאדם ולא כמו שפחה של המדינה.
    ולחיות בדירה זה גם טמטום לדעתי אבל אני שונה, אני אוהב את הטבע ככה אני.

ובאופן כללי יש סיכוי שהכל יקרוס אבל קומוניזם לא יבוא, אחרי הכשלון שהיה להם.
    רק חסר לנו שסין תשלוט בעולם.
    בטח יבוא איזה מודל כלכלי חדש ותמוהה משהו שבטח ישלב בין כמה דברים.
    הדבר היחיד שצריך לעשות זה לא ליהיות עבדים של הנפט, וליהיות עצמאים ולא תלויים במדינה בשום דבר.
    קל לדבר קשה לעשות, הרבה עבודה קשה מחכה לכל העולם.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-04-2012 בשעה 16:55.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    שיש לך כוח לא יקחו לך כלום אלא אם אתה טמבל ואז גם ככה כנראה לא היה לך אותו.
    כל היופי זה לחיות בפשטות אבל לשלם על זה כמו בנאדם ולא כמו שפחה של המדינה.
    ולחיות בדירה זה גם טמטום לדעתי אבל אני שונה, אני אוהב את הטבע ככה אני.

ובאופן כללי יש סיכוי שהכל יקרוס אבל קומוניזם לא יבוא, אחרי הכשלון שהיה להם.
    רק חסר לנו שסין תשלוט בעולם.
    בטח יבוא איזה מודל כלכלי חדש ותמוהה משהו שבטח ישלב בין כמה דברים.
    הדבר היחיד שצריך לעשות זה לא ליהיות עבדים של הנפט, וליהיות עצמאים ולא תלויים במדינה בשום דבר.
    קל לדבר קשה לעשות, הרבה עבודה קשה מחכה לכל העולם.
    מה לעשות לחיות ללא בעיות כלכליות זה לא קל לא סתם יש מעמדות בעולם
    הטיפשים והמושפעים שלא דואגים לעצמם ואין להם דעה עצמית, חייבים לשרת את האנשים מעליהם וכן הלאה. זה החוק בטבע שלנו.
    יש אנשים חכמים וחכמים פחות זה מה שיש מי שיש לו ראש על הכתפיים כבר ימצא את עצמו מי שלא כנראה נולד להיות משרת

תחשוב מה היה..אם כולם היו "שווים" והיה "צדק חברתי"..היה מגעיל לחיות ככה.
    זה לא טבעי. זה כמו שזברות יתחילו לטרוף את האריות. זה לא הגיוני שיהיה דבר כזה ככה שתמיד יהיו עניים ועשירים. מעמד הביניים יימחק בעשרות השנים הקרובות ויהיו אך ורק עשירים ועניים וזה מה שצריך להיות. זה יהיה המודל הפיננסי בעתיד, לא פחות ולא יותר. מה שיהיה אחרי זה אני עדיין לא יודע אבל מה שכן תצפו לזה כי מעמד הביניים הולך לקבל וואחד כאפה - העניים יהפכו ליותר עניים ועשירים יהפכו ליותר עשירים. זה התחיל כבר לפני כ10-20 שנה וממשיך להתגלגל..המשבר הזה הוא רק ההתחלה של העידן החדש העולם הזה הולך לעבור מהפך ענקי

אז במקום לקטר ולהאשים את ביבי והטייקונים שכל אחד ייבחר צד - עשיר או עני ויתאבד על זה בכל הכוח שזה מה שאני הולך לעשות. במקרה הרע תמותו בדרך לחלום שלכם אין בזה כל רע.
    עדיף למות על הרגליים מאשר לחיות על הברכיים ולהיות ניזון מהצואה של המערכת, הטמבלוויזיה והפח הגדול, ההורים והמורים בבצפר ללא אפשרות לבחור אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 17:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

להתאבד בשביל לקבל את החיים שאתה רוצה זאת הדרך, ולא ליהיות עבד של המערכת, ליהיות חופשי, כולם הולכים ליהיות חופשיים.
    רק בדבר אחד אני מאמין שאם יקרה מה שאתה אומר אחרי תקופה מסויימת של עבדות קשה של המעמד הבינוני
    (מישהו צריך לתקן את העולם ולעבוד קשה על כל הנזק שעשו) יבוא גן עדן לכולם אבל יקח לזה הרבה זמן ועד אז אני בטוח לא יהיה בחיים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה שאתה אומר עכשיו זה מה שהקומוניסטים חיפשו ואמרו. וכולם יודעים איזה מדינות חשוכות ופרימיטיביות צמחו מהגועל נפש הזה.
    הסיסמא שלהם הייתה - "מי שהיה שומדבר יהפוך להכל". מה שהם שוכחים זה שגם אם מכפילים אפס במיליארד הוא עדיין ישאר אפס. וכאן הם נפלו.

יש דברים יותר חזקים מאיתנו. יש את הטבע שאותו אנחנו לא יכולים לשנות. מה שאתה אומר זה נגד כל חוקי הטבע. צדק לא קיים, תקווה לא קיימת, גן עדן לרבים לא קיים. רק מי שראוי להיות בגן העדן יהיה שם. כי הגאון האמיתי לא תוקע נוד קטן לללא המחשבה הקטנה של - "מה יוצא לי מכל הקטע הזה?" רוב האנשים הם "אנושיים" מדי. הם סימפטיים מדי. רק מי שיהרוג את החלק הזה בו יזכה לגאולה. מי שלא - ישרת את האלה שכן. זה מה שקורה עכשיו וזה העתיד שמחכה לכם מעמד ביניים יקר שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-04-2012 בשעה 18:28.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה שאתה אומר עכשיו זה מה שהקומוניסטים חיפשו ואמרו. וכולם יודעים איזה מדינות חשוכות ופרימיטיביות צמחו מהגועל נפש הזה.
    הסיסמא שלהם הייתה - "מי שהיה שומדבר יהפוך להכל". מה שהם שוכחים זה שגם אם מכפילים אפס במיליארד הוא עדיין ישאר אפס. וכאן הם נפלו.

יש דברים יותר חזקים מאיתנו. יש את הטבע שאותו אנחנו לא יכולים לשנות. מה שאתה אומר זה נגד כל חוקי הטבע. צדק לא קיים, תקווה לא קיימת, גן עדן לרבים לא קיים. רק מי שראוי להיות בגן העדן יהיה שם. כי הגאון האמיתי לא תוקע נוד קטן לללא המחשבה הקטנה של - "מה יוצא לי מכל הקטע הזה?" רוב האנשים הם "אנושיים" מדי. הם סימפטיים מדי. רק מי שיהרוג את החלק הזה בו יזכה לגאולה. מי שלא - ישרת את האלה שכן. זה מה שקורה עכשיו וזה העתיד שמחכה לכם מעמד ביניים יקר שלי.
    אני מצטט אותך פה כי זאת התגובה האחרונה אבל זה קשור לכל האשכול הזה.

1. אתה לא מבין כניראה שעני ועשיר זה משהו יחסי. אין דבר כזה כולם עשירים, ואין דבר כזה כולם עניים. מעמד הביניים, הממוצע תמיד יהיה רוב. כי ככה זה עובד. בכל חברה מעמד ביניים יהיה משהו אחר, אבל תמיד יהיו עשירים יותר ועשירים פחות.

2. אתה באמת חושב שזה הוגן שאנשים יתעשרו על חשבון העניים? אתה לא חושב שאנחנו לא יכולים להיות יותר טובים מהטבע האכזר? אתה באמת חושב שהדרך היחידה לחיות את החיים טוב היא ע"י זה שאתה רומס אנשים אחרים? זאת קצת מחשבה אכזרית ואני מאוד מקווה שהיא לא נכונה.

3. קומוניזם זה כישלון, כולם יודעים את זה. זה לא חדש. אבל הרעיון הסוציאליסטי, שאומר תן מה שאתה יכול, ותקבל את מה שאתה צריך הוא רעיון שמוכיח את עצמו כרעיון טוב מאוד. הקיבוצים בארץ ששורדים הם קיבוצים שעובדים ע"פ העיקרון הזה, בעוד שקיבוצים קומוניסטים נפלו. זה היופי האמיתי בשיטה הזאת. זה ניראה לכאורה כאילו העשירים מפסידים מהסיפור הזה, אבל ברגע שיש חברה גדולה, שפועלת ביחד, אז יש לה כוח הרבה יותר גדול וגם העשירים מרוויחים מזה. אתה לא צריך להסתכל על השיטה הזאת בתור האדם הפרטי, אלא בתור מה קורה לכלל, לחברה.
    אם אני לא טועה השכר הממוצע בישראל עומד על משהו קרוב לעשרת אלפים שקלים בחודש. מה שאומר שאם כל אחד היה עובד בשביל המדינה, והמדינה הייתה מחלקת את הכסף שלה שווה בשווה, רוב האנשים היו מרוויחים יותר ממה שהם מרוויחים עכשיו. אפילו זה לא מצב תקין ואפשר לנצל את זה אפילו יותר. תחשוב שמה שקורה הוא שהמדינה גובה פשוט יותר מיסים, וכולם מקבלים שיעורי נהיגה חינם, יכולים לשכור אותו של המדינה בחינם, לומדים עד תואר ראשון בחינם, יכולים לאכול בחינם בחדר אוכל ועוד ועוד דוגמאות. זה מה שקורה היום בקיבוצים. כולם משלמים מיסוי יחסית גבוהה אבל הכלל מרוויח מזה, וגם מי שעשיר באמת נשאר עם הרבה כסף אחרי כל זה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

עידן שכחת להוסיף: יכולים לקנות עוד מכוניות לשרים,להגדיל להם את הבתים, ולהוסיף עוד מזכירה שיוכלו לאנוס..

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

עידן שכחת להוסיף: יכולים לקנות עוד מכוניות לשרים,להגדיל להם את הבתים, ולהוסיף עוד מזכירה שיוכלו לאנוס..
    חחחחח
    זה הכל עניין של מה אתה עושה עם תצקיב גדול. אתה יכול לתת אותו לשרים, ויכול מאוד להיות שהם יקבלו יותר, אבל זה לא העניין. אם תתנהל פה מהפיכה כזאת, ואני יחיה במדינה כזאת, אני מוכן שמי שעשה את המהפכה הזאת, וגרם לשינויים כאלה, ומי ששומר על מצב כזה קיים יקבל יותר מהחבורה של חסרי התועלת ששולטת כרגע במדינה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

לא יקרה.. כי האדם הוא אינטרסנט מטבעו ולא תוכל לגרום לשלטון שלם להסדיר את העניינים כמו שצריך,תמיד יהיו אלה שידפקו הכל.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    אני מצטט אותך פה כי זאת התגובה האחרונה אבל זה קשור לכל האשכול הזה.

1. אתה לא מבין כניראה שעני ועשיר זה משהו יחסי. אין דבר כזה כולם עשירים, ואין דבר כזה כולם עניים. מעמד הביניים, הממוצע תמיד יהיה רוב. כי ככה זה עובד. בכל חברה מעמד ביניים יהיה משהו אחר, אבל תמיד יהיו עשירים יותר ועשירים פחות.

2. אתה באמת חושב שזה הוגן שאנשים יתעשרו על חשבון העניים? אתה לא חושב שאנחנו לא יכולים להיות יותר טובים מהטבע האכזר? אתה באמת חושב שהדרך היחידה לחיות את החיים טוב היא ע"י זה שאתה רומס אנשים אחרים? זאת קצת מחשבה אכזרית ואני מאוד מקווה שהיא לא נכונה.

3. קומוניזם זה כישלון, כולם יודעים את זה. זה לא חדש. אבל הרעיון הסוציאליסטי, שאומר תן מה שאתה יכול, ותקבל את מה שאתה צריך הוא רעיון שמוכיח את עצמו כרעיון טוב מאוד. הקיבוצים בארץ ששורדים הם קיבוצים שעובדים ע"פ העיקרון הזה, בעוד שקיבוצים קומוניסטים נפלו. זה היופי האמיתי בשיטה הזאת. זה ניראה לכאורה כאילו העשירים מפסידים מהסיפור הזה, אבל ברגע שיש חברה גדולה, שפועלת ביחד, אז יש לה כוח הרבה יותר גדול וגם העשירים מרוויחים מזה. אתה לא צריך להסתכל על השיטה הזאת בתור האדם הפרטי, אלא בתור מה קורה לכלל, לחברה.
    אם אני לא טועה השכר הממוצע בישראל עומד על משהו קרוב לעשרת אלפים שקלים בחודש. מה שאומר שאם כל אחד היה עובד בשביל המדינה, והמדינה הייתה מחלקת את הכסף שלה שווה בשווה, רוב האנשים היו מרוויחים יותר ממה שהם מרוויחים עכשיו. אפילו זה לא מצב תקין ואפשר לנצל את זה אפילו יותר. תחשוב שמה שקורה הוא שהמדינה גובה פשוט יותר מיסים, וכולם מקבלים שיעורי נהיגה חינם, יכולים לשכור אותו של המדינה בחינם, לומדים עד תואר ראשון בחינם, יכולים לאכול בחינם בחדר אוכל ועוד ועוד דוגמאות. זה מה שקורה היום בקיבוצים. כולם משלמים מיסוי יחסית גבוהה אבל הכלל מרוויח מזה, וגם מי שעשיר באמת נשאר עם הרבה כסף אחרי כל זה.
    1. נכון. אבל התחזית שלי אומרת שמעמד הביניים נמחק וזה עניין של זמן שיקרה מה שיקרה. יהיו רק עניים ועשירים. נקודה. ולפני שאתם שוללים את זה וחושבים שאני פסיכופט שחי בסרט תחשבו לעומק - אם הייתם חוזרים לתקופה שהכנסיות שלטו בעולם ואומרים להם שיש דבר כזה יצורים קטנים שחיים בתוך ועל גוף האדם ואחראים לכל מיני מחלות היו מוציאים אתכם להורג. אז זאת התחזית הכלכלית שלי ושל רבים אחרים. זה למה אני אומר - תבחרו צד ותתאבדו על זה. כי מי שלא יעשה זאת, ישרת את העשירים.

2. אין הוגן ולא הוגן. יש את חוקי הטבע שהם חזקים מאיתנו. אני הגעתי למה שהגעתי רק בגלל מה שנקרא "לרמוס אנשים אחרים". אם לא הייתי עושה את זה סיכוי גבוה שהטיסה שלי בשבת לא הייתה מחכה לי יחד עם הסכום המאוד נאה שיש לי. לכסף אין ריח כפרה.

3. הרעיון הסוציאליסטי הוא נחמד בתור קהילה קטנה של תתי אדם שמחפשים צדק. אבל בתור מערכת כלכלית עולמית או ארצית זה היה קורס. מי שבשלטון יחפש יותר ממה שיש לו כרגע. הטבע שלנו חזק יותר מכל דבר בעולם. וזאת בדיוק הבעיה. אתם מסתכלים על ה"חברה" ולא על עצמכם ואז מתפלאים למה אתם חיים כמו שאתם חיים. מי שלא דואג לעצמו אף אחד לא ידאג לו. זה משפט ששמעתי מהמשפחה שלי אחרי שהייתי ילד קטן ותמים ושאלתי "למה יש עניים בעולם ואף אחד לא עוזר להם". אתם אנושיים מדי. אכפתיים מדי. הייתי אומר מזוכיסטים, יש לכם נטיה לעשות את אותן השטויות של הדור הקודם ולאכול תצואה שהוא הוריש לכם ובמקום ללמוד לקח ולהשתחרר ממעגל העוני ולחיות כל החיים בהשפלה אתם ממשיכים לחפש "צדק". התוצאות מדברות בעד עצמן. להזכיר לכם מה קרה אחרי המחאה הפתטית הזאת בקיץ? אה כן, מחירי הנדל''ן עלו עוד קצת. בין 138 ל200 משכורות כדי לקנות דירה בשכונת עוני! אבל אתם עדיין בטוחים שביבי והטייקונים באמת יממנו לכם משהו. בזמן שהיו אנשים שלא חיכו שהממשלה תדאג להם אלא עשו את המליון הראשון או הגיעו למשהו בחיים ויצאו ממעגל העוני.
    כל ה"חינמים" האלה היו בתקופת הקומוניזם. ומה יצא בסוף? כשלון אחד גדול.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,146 | הודעות: 8,150,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect