נכתב במקור על ידי
kongi
סבבה לא חונך אז חוסר חינוך זה החינוך שלו.
הוא קיבל אמונות מסויימות ודעות מסויימות ואופי מסויים, זה ממש לא משנה אם הוא קיבל את זה מדת או מספר של דרווין.
אם היית שם את גובס ליהיות מושל במקום היטלר אני מבטיח לך שהיו תוצאות דומות רק שגובס היה רוצח את כל מי שלא מועיל למדינה, אם לא רוצח מינימום מגרש אותם מהמדינה או מרעיב אותם.
לא סתם הוא פיטר מישהו מיד אחרי שהוא שמע אותו אומר שנראה לו שאי אפשר לעשות משהו.
לא סתם הוא לא הביא לחבר ילדות שלו כסף בכלל ומניות ותקע אותו איי שם למטה.(גם אמר לו חופשי אני נותן לך אפססס דולריםם)
לא סתם הוא שם זין על מישהי שהוא הכניס להריון וכל הזמן צחק עליה וירד עליה ומישהו אחר שהיה בבית איתם ניחם אותה.(וגם אחרי בדיקת אבהות שם על זה זין ורק שהיה לו כסף שילם דמי מזונות)-> הוא לא התרכז בה הוא התרכז בדברים החשובים באמת.
לא סתם הוא צעק על כל מי שאיתו, אתהה זבל מה זה הזבל הזה שעשית ככה אני מעסיק אותך.
מי ששאף לבינוניות טס לו מהחברה.
הוא בחר אנשים לחברה שלו לפי זה שהוא הראה להם משהו שיש להם בחברה וראה להם את הברק בעיניים שלהם העיקר שיאהבו את העבודה.
שים לב שבניגוד לגובס ווזניאק התחתן ואיזה אחת גנבה לו את הבית למה?! כי הוא תמים, תפסיקו ליהיות פה תמימים או שהמערכת תאכל גם אותכם.(שתבינו ווזניאק היה כל כך נדיב שרשמו על איזה שלט של לא זוכר מה שעד 1990 הוא יהיה עני).
גובס כל כך שאף למצויינות ופרפקציוניזם שהוא ייצר איזה מחשב ,הוא לא יכל לבחור צבע מתוך אלפי צבעים למשהו במארז וזה פאקינג מתכת.
אם מישהו שכל כך שואף לפרפקציוניזם שולט במדינה אני יכול להבטיח לך היה קורה אותו דבר כמו היטלר ויותר גרוע.
אבל מה שבטוח כלומניקים לא היו חלק מהמדינה והיא הייתה מצליחה, מה שלא קורה היום.(מחאת אוהלים, מלא אנשים שלא אוהבים את העבודה שלהם, עזוב משקרים לנו בנתונים אבטלה, אנשים שעושים צבא כי זה מה שצריך לעשות במקום באמת לעשות את זה כדי לתרום אם לא לצבא אז לעצמך ולא חסר), ושאני אומר מצליחה זה לא מה שאתה חושב אני מדבר על פרפקציוניזם על משהו אחר.
עוד כמה שנים אמריקה ואולי עוד כמה דברים הולכים לקרוס והולך לקרות משהו אני לא יודע מה אך משהו משמעותי מספיק שיוכל לשנות כמה דברים בעולם לטובה או לרעה נגלה עוד 20 שנה.