קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 17:48
  2. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:00
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:23
  4. מה המצב?
    על ידי FeaRDesign בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:40
  5. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 19:10
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69

המצב של העולם - עמוד 4

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מתוך ויקיפדיה
    בפעם הבא תצטט גם את מה שנראה כפחות טוב חוסר אמפתיה וחוסר מצפון זה בדיוק מה שהיה להיטלר.
    להרוג 50 מליון איש שמתוכם מעל 6 מליון במחנות להשמדה היא שיא חוסר המצפון והאמפתיה.
    פסיכופט הוא אחד שסוטה מהנורמלי בתחום הרגשות וברצון (על פי וקיפדיה) ומכאן שהיטלר היה פסיכופט ולא גאון!

היטלר עשה תדבר הלא נכון.
    לפסיכופת אין את המחסומים שיש לאדם כמו שדביר כתב מעלי. זה מה שהופך אותו לעל אדם. מה הוא עושה עם המתנה הזאת זה כבר עניין שלו.
    זה מה שרציתי לשמוע כבר חשבתי שאתה מצדיק את המנוול הזה.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אני מרגיש שאני מדבר פה עם חבורה מהמשטרים האפלים בגרמניה. השלב הבא של האבולוציה ? תת אדם ? אדם עליון ואדם נחות ?
    אדון טיילר מאיפה אתה מסגל לעצמך כזאת מערכת אמונות ? אתה אומר לי שהיטלר (ימח שמו) אלוהים ברך אותו כדי שיוכל ליצור משהו יותר טוב גזע שהוא עליון מכול גזעי האדם הנחותים יותר ?

מאיפה אתה מביא את זה שסטיב גוב'ס היה קרוב לישו ? ישו לא המציא את הנצרות אלו היו התלמידים שלו שהמציאו את הנצרות ,אם ישו היה יודע שעל גבו המציא דת שהיא כפירה מוחלטת באמונה שלו בה' הוא היה מתהפך בקברו.
    אני רואה במילים של ישו את האמת והחיים.את האמת,ישו עצמו היה האמת והחיים.ישו ידע שמשהו הוא יאמר,אנשים ישנו את זה ויבינו את זה אחרת,אבל הוא בכל זאת שתל בנו את זרעי האמת והחיים.סטיב היה %99 בנאדם רוחני,הסיבה שהוא לא היה 100%זה בגלל שהוא בסך הכל חיי את האמת והחיים אך לא באמת ידע אותה,הוא הרגיש אותה אבל כנראה לא היה יכל להגיד אותה ולהסביר מהי.ישו ידע וחיי.בו נגיד שהיו מסרים נסתרים בדבריו של ישו,רק אלו שיודעים את האמת ואת החיים יכולים לראות את המסרים האלו.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני רואה במילים של ישו את האמת והחיים.את האמת,ישו עצמו היה האמת והחיים.ישו ידע שמשהו הוא יאמר,אנשים ישנו את זה ויבינו את זה אחרת,אבל הוא בכל זאת שתל בנו את זרעי האמת והחיים.סטיב היה %99 בנאדם רוחני,הסיבה שהוא לא היה 100%זה בגלל שהוא בסך הכל חיי את האמת והחיים אך לא באמת ידע אותה,הוא הרגיש אותה אבל כנראה לא היה יכל להגיד אותה ולהסביר מהי.ישו ידע וחיי.בו נגיד שהיו מסרים נסתרים בדבריו של ישו,רק אלו שיודעים את האמת ואת החיים יכולים לראות את המסרים האלו.
    1. סטיב גוב'ס היה ממציא ,ישו היה רב יהודי דתי שרצה לשנות כמה הלכות בתורה ,מה הקשר בין סטיב גוב'ס לבין ישו ?
    2. על איזה אמת וחיים אתה מדבר ? ישו לא כתב את התורה החדשה אלו היו התלמידים שלו אין לך כיום דברים שישו כתב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

1. סטיב גוב'ס היה ממציא ,ישו היה רב יהודי דתי שרצה לשנות כמה הלכות בתורה ,מה הקשר בין סטיב גוב'ס לבין ישו ?
    2. על איזה אמת וחיים אתה מדבר ? ישו לא כתב את התורה החדשה אלו היו התלמידים שלו אין לך כיום דברים שישו כתב.
    זה אותו דבר בשבילי,הוא אמר והתלמידים כתבו.
    http://www.truthcontest.com/entries/...th.html#page21
    תעביר לעמוד 21 ותקבל את התשובות לשאלות שלך.סטב חיי את האמת והחיים בדיוק כמו ישו,שניהם היו אנשים רוחניים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    סבבה לא חונך אז חוסר חינוך זה החינוך שלו.
    הוא קיבל אמונות מסויימות ודעות מסויימות ואופי מסויים, זה ממש לא משנה אם הוא קיבל את זה מדת או מספר של דרווין.
    אם היית שם את גובס ליהיות מושל במקום היטלר אני מבטיח לך שהיו תוצאות דומות רק שגובס היה רוצח את כל מי שלא מועיל למדינה, אם לא רוצח מינימום מגרש אותם מהמדינה או מרעיב אותם.
    לא סתם הוא פיטר מישהו מיד אחרי שהוא שמע אותו אומר שנראה לו שאי אפשר לעשות משהו.
    לא סתם הוא לא הביא לחבר ילדות שלו כסף בכלל ומניות ותקע אותו איי שם למטה.(גם אמר לו חופשי אני נותן לך אפססס דולריםם)
    לא סתם הוא שם זין על מישהי שהוא הכניס להריון וכל הזמן צחק עליה וירד עליה ומישהו אחר שהיה בבית איתם ניחם אותה.(וגם אחרי בדיקת אבהות שם על זה זין ורק שהיה לו כסף שילם דמי מזונות)-> הוא לא התרכז בה הוא התרכז בדברים החשובים באמת.
    לא סתם הוא צעק על כל מי שאיתו, אתהה זבל מה זה הזבל הזה שעשית ככה אני מעסיק אותך.
    מי ששאף לבינוניות טס לו מהחברה.
    הוא בחר אנשים לחברה שלו לפי זה שהוא הראה להם משהו שיש להם בחברה וראה להם את הברק בעיניים שלהם העיקר שיאהבו את העבודה.
    שים לב שבניגוד לגובס ווזניאק התחתן ואיזה אחת גנבה לו את הבית למה?! כי הוא תמים, תפסיקו ליהיות פה תמימים או שהמערכת תאכל גם אותכם.(שתבינו ווזניאק היה כל כך נדיב שרשמו על איזה שלט של לא זוכר מה שעד 1990 הוא יהיה עני).
    גובס כל כך שאף למצויינות ופרפקציוניזם שהוא ייצר איזה מחשב ,הוא לא יכל לבחור צבע מתוך אלפי צבעים למשהו במארז וזה פאקינג מתכת.
    אם מישהו שכל כך שואף לפרפקציוניזם שולט במדינה אני יכול להבטיח לך היה קורה אותו דבר כמו היטלר ויותר גרוע.
    אבל מה שבטוח כלומניקים לא היו חלק מהמדינה והיא הייתה מצליחה, מה שלא קורה היום.(מחאת אוהלים, מלא אנשים שלא אוהבים את העבודה שלהם, עזוב משקרים לנו בנתונים אבטלה, אנשים שעושים צבא כי זה מה שצריך לעשות במקום באמת לעשות את זה כדי לתרום אם לא לצבא אז לעצמך ולא חסר), ושאני אומר מצליחה זה לא מה שאתה חושב אני מדבר על פרפקציוניזם על משהו אחר.
    עוד כמה שנים אמריקה ואולי עוד כמה דברים הולכים לקרוס והולך לקרות משהו אני לא יודע מה אך משהו משמעותי מספיק שיוכל לשנות כמה דברים בעולם לטובה או לרעה נגלה עוד 20 שנה.

ג'ובס מזכיר לי את אבא שלי אחד לאחד.
    מה שמוכיח שמעמד הביניים לא מקבל תחינוך הנכון..

אגב לא סתם קראתי לעצמי כאן טיילר דורדן - גם הוא היה סוג של על אדם - החליף את הערכים הישנים של החברה והאנושות בערכים חדשים. לאדע אם זה היה נכון או לא נכון אבל זה היה אמיתי לטבע שלו. מה שלא ניתן להגיד על כלומניקים ששרים שירי מולדת בגולני ומאשימים את האחר בכלומניקיות שבהם.

כי ביבי מכריח אותנו להתחתן בגיל 21~28 ולהוליד 4 ילדים כשאין לנו גרוש על התחת אפילו לעצמנו! ביבי מכריח אותנו לשעבד את עצמנו למשכנתאות של 20~60 שנה!! הוא בא לנו בחלום ומאיים עלינו עם אקדח!!!
    מעמד הביניים סובל רק בגלל ביבי והטייקונים מה אני אגיד

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טוב אז כמה עובדות שאתה צריך לדעת:

1. ישו לא השאיר אחריו שום חומר כתוב.

2. הברית החדשה חוברה כ - 2 - 3 דורות לאחר זמונו של ישו. חשבו לבד כמה שינויים יכולים להיות בתקופת זמן כזו.

3. אוגוסטוס הקדוש אחד האבות הכנסיה הגדולים כתב: "הספרים הכוללים את הברית החדשה (האונגליון) נתחברו על ידי סופרים בלתי נודעים זמן רב אחרי מות השליחים.

אני מסכים איתך שסטיב גוב'ס היה האדם רוחני וכך גם ישו אך אני לא רואה קשר בינהם.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ג'ובס מזכיר לי את אבא שלי אחד לאחד.
    מה שמוכיח שמעמד הביניים לא מקבל תחינוך הנכון..
    אני מאמין שאם אבא שלך היה דומה לסטיב גו'בס לא הייתה נמצא פה היום אלא באיזה אי עושה מסיבות פוולמון.

א
    גב לא סתם קראתי לעצמי כאן טיילר דורדן - גם הוא היה סוג של על אדם - החליף את הערכים הישנים של החברה והאנושות בערכים חדשים. לאדע אם זה היה נכון או לא נכון אבל זה היה אמיתי לטבע שלו. מה שלא ניתן להגיד על כלומניקים ששרים שירי מולדת בגולני ומאשימים את האחר בכלומניקיות שבהם.

ואני לא סתם אמרתי שההתנהגות שלך דומה לטיילר דורדן מהסרט רק שים לב שיש סרט ויש מציאות בחיים.
    גם לי קורה לפעמיים שדמות בסרט שובה את ליבי תכלס אחלה סרט פייט קלאב אני יכול להגיד לך שבתור ילד הסרט זה די דפק אותי זאת אומרת שאני חבר שלי רצינו להקים מועדון פייט קלאב באזור שלנו... חחחח... היום זה מצחיק אותי אבל מסתבר שלסרטים באמת יש השפעה עלינו רק צריך לדעת להפריד בין מציאות לדמיון.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 16:51.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

^אם אבא שלי היה נשאר איתי סיכוי גבוה שזה מה שהיה קורה. לא מכחיש.
    אבל הוא החליט לקדם את עצמו צעד אחד קדימה ממה שהיה. אני זוכר שתמיד אמרו לי עליו שהוא הלך אחרי האמת שלו ולא ראה בעיניים גם כשזה מגיע לקרובים ביותר. אמא שלי נורא הושפעה ממנו והעבירה את מה שהוא היה אלי..אפילו החברות שלה אומרות לה שאני מזכיר אותו. הם היו בקשר עד לכ-5 שנה. והוא עשה בשכל שהוא זרק אותנו.

למעשה אני בן של מליונר. שזה דבר שאתם לא יודעים עלי ולא ידעתם עלי והכחשתי אותו. ואני אומר את זה עכשיו רק כי אני עוד פחות מ24 שעות עוזב תמדינה וטס עם המשפחה שלי ועם השותפה שלי למקום טוב יותר עם הכסף שצברתי.

אני לא שונא אותו על זה שהוא זרק אותי ואת המשפחה שלי. אני גאה בו ומעריץ אותו. רבים היו מתביישים באבא כזה אבל בשבילי הוא גאון ואני גאה שהוא אבא שלי ולא איזה כלומניק משכונת התקווה שהתפשר על בינוניות ולא הבין שיש משהו מעבר לערכים של "אהבה וחתונה".

והפואנטה בפייט קלאב זה לא "להקים מועדון קרב". יש פה משהו מעבר. והמשהו הזה הוא אחד הדברים שהשפיעו עלי ובכללי מוזיקה וסרטים זה 2 הדברים שהכי השפיעו עלי והפכו אותי למי שאני וקירבו אותי לטבע שלי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 17:00.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טוב אז כמה עובדות שאתה צריך לדעת:

1. ישו לא השאיר אחריו שום חומר כתוב.

2. הברית החדשה חוברה כ - 2 - 3 דורות לאחר זמונו של ישו. חשבו לבד כמה שינויים יכולים להיות בתקופת זמן כזו.

3. אוגוסטוס הקדוש אחד האבות הכנסיה הגדולים כתב: "הספרים הכוללים את הברית החדשה (האונגליון) נתחברו על ידי סופרים בלתי נודעים זמן רב אחרי מות השליחים.

אני מסכים איתך שסטיב גוב'ס היה האדם רוחני וכך גם ישו אך אני לא רואה קשר בינהם.
    כשאתה רואה את החיים ואת האמת אתה תוכל לראות את הקשר,ישו לא השאיר אחריו שום חומר כתוב אבל התלמידים שלו כן השאירו חומר שלו.כשאתה תראה את האמת והחיים תוכל לראות למה באמת ישו התכוון ולימד.
    אתה רוצה לדעת?כנס ללינק ששלחתי.זאת בחירה שלך כמו שיש לך בחירה בין להיות בנאדם רוחני או לא.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ^אם אבא שלי היה נשאר איתי סיכוי גבוה שזה מה שהיה קורה. לא מכחיש.
    אבל הוא החליט לקדם את עצמו צעד אחד קדימה ממה שהיה. אני זוכר שתמיד אמרו לי עליו שהוא הלך אחרי האמת שלו ולא ראה בעיניים גם כשזה מגיע לקרובים ביותר. אמא שלי נורא הושפעה ממנו והעבירה את מה שהוא היה אלי..אפילו החברות שלה אומרות לה שאני מזכיר אותו. הם היו בקשר עד לכ-5 שנה. והוא עשה בשכל שהוא זרק אותנו.

למעשה אני בן של מליונר. שזה דבר שאתם לא יודעים עלי ולא ידעתם עלי והכחשתי אותו. ואני אומר את זה עכשיו רק כי אני עוד פחות מ24 שעות עוזב תמדינה וטס עם המשפחה שלי ועם השותפה שלי למקום טוב יותר עם הכסף שצברתי.

אני לא שונא אותו על זה שהוא זרק אותי ואת המשפחה שלי. אני גאה בו ומעריץ אותו. רבים היו מתביישים באבא כזה אבל בשבילי הוא גאון ואני גאה שהוא אבא שלי ולא איזה כלומניק משכונת התקווה שהתפשר על בינוניות ולא הבין שיש משהו מעבר לערכים של "אהבה וחתונה".

והפואנטה בפייט קלאב זה לא "להקים מועדון קרב". יש פה משהו מעבר. והמשהו הזה הוא אחד הדברים שהשפיעו עלי ובכללי מוזיקה וסרטים זה 2 הדברים שהכי השפיעו עלי והפכו אותי למי שאני וקירבו אותי לטבע שלי.
    קודם כול עכשיו אני מבין מאיפה האמונות חיים שלך ,ואת הרצון העז שלך להצליח בחיים בתחום הכלכלי ,זה יפה לא כול אחד היה מספר ככה על החיים שלו אבל יש כמה שאלות שאתה חייב לשאול את עצמך האם כסף זה הכול בחיים ? כאילו חייב להיות משהו שהוא מעבר לשטר דולר הזה שאתה מחזיק ביד אחרת בשביל מה הוא שם ,במקום שהוא ישרת אותך אתה משרת אותו (אתה זה שרודף אחרי השטר) הוא הופך להיות למטרה במקום לאמצעי.

יש משהו מאתגר ברדיפה אחרי סטטוס כלכלי מכיוון שאת המצב הכלכלי שלך אתה יכול לספור ולהעריך כמה אתה שווה לדוגמה אני שווה 20 מליון דולר להבדיל אהבה ,משפחה וחברות אתה לא יכול להעריך במספרים מכיוון שאלו רגשות.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 17:14.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כשאתה רואה את החיים ואת האמת אתה תוכל לראות את הקשר,ישו לא השאיר אחריו שום חומר כתוב אבל התלמידים שלו כן השאירו חומר שלו.כשאתה תראה את האמת והחיים תוכל לראות למה באמת ישו התכוון ולימד.
    אתה רוצה לדעת?כנס ללינק ששלחתי.זאת בחירה שלך כמו שיש לך בחירה בין להיות בנאדם רוחני או לא.
    קראתי את עמוד 21 יש שם דברים רוחנים שהאמת שכבר שמעתי אבל שוב מעין לי לדעת שישו אמר את הדברים האלא אם רק אחרי 2 - 3 דורות כתבו את הברית החדשה כול אדם יכל לכתוב את הדברים שכתובים שם.
    בתור יהודי שומר מסורת אני לא יכול להתייחס בסוג של קבלה לדברי הברית החדשה או דברי ישו או דברים מדת אחרת לכן זה וויכוח אבוד מראש ,אני מכבד את הדעות שלך אבל אני לא יכול להמשיך בדיון מסוג כזה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 17:23.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כסף זה אמצעי. אמצעי למה? אני עדיין לא יודע. בגדול אני לא מחפש את מה שכל מי שרוצה כסף מחפש. אני לא רוצה כיורים ואסלות מזהב. אני לא רוצה ציורים מסריחים במליוני דולרים. אפילו לא בית מזהב. אני מחפש משהו אחר.
    אני מחפש את האמת שלי ומאמין שהכסף יעזור לי למצוא אותה משום מה. וכמובן להנות על הדרך אני אדם שבשבילו פנאי זה מס' 1 ברשימה. ככה שאני לא בדיוק רודף אחרי השטר. אני פשוט זז עם האמת שלי קדימה והדבר האחרון שמעניין אותי זה האם זה מוסרי, חוקי או נכון. זה מה שעשיתי עד עכשיו והרווחתי סכום שהישראלי הממוצע מרוויח אחרי 20 שנה של עבודה קשה. אפילו לא הזעתי. מה שכן אחרי הדברים שעשיתי איבדתי את כל השאריות מצפון שנשארו לי אי פעם. תחשוב לבד מה מקור הכסף הזה וממי הוא הגיע.

אני גם יודע מה אני לא רוצה. אני לא מרגיש שייך למעמד הביניים ואני לא מרגיש שייך לאנושות. אני לא רוצה להיות אחד שמשעבד את עצמו לאישה וילדים ועבודה. זה למה אני מי שאני.

וסתם לחיות טוב זה נחמד. אולי להקים אימפריה (לא משטר, אימפריה). אני עדיין לא יודע מה אני רוצה לעשות. מה שכן אני יודע זה שאני אדם מאוד רע. ואם יש אלוהים הוא לא יתן לי כוח וכסף ביד. לא סתם המערכת הגדירה אותי בתור "מסוכן לסביבה" ועשתה לי ניסויים על המוח, אבל משום מה, הכל זורם כמו מים...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 17:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

aaa-aaa
    מצחיק שאתה מדבר על התחום הכלכלי , רואים שלא הבנת אותו, הוא מדבר על משהו אחר, הכסף נותן לך משהו מסויים אבל זה רק חלק מזה.
    זה אופי שאומר אני רוצה לעשות משהו בחיים בניגוד לכל אלה ששואפים לשבת על התחת ולהתקיים.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מצחיק שאתה מדבר על התחום הכלכלי , רואים שלא הבנת אותו, הוא מדבר על משהו אחר, הכסף נותן לך משהו מסויים אבל זה רק חלק מזה.
    זה אופי שאומר אני רוצה לעשות משהו בחיים בניגוד לכל אלה ששואפים לשבת על התחת ולהתקיים.
    כן אולי אתה לא הבנת למה אני מתכוון ואני יסביר (יש כאלה שקצת מתקשים להבין): הצלחה בחיים מורכבת מעוד אלמנטים חוץ מכסף
    הצלחה כלכלית ,הצלחה משפחתית ,הצלחה באהבה ,הצלחה בזוגיות ,הצלחה בתרומה לאנושות וכו... כול אחד מהאלמנטים האלה יבנה לך את האישיות ולא דווקא רק כסף. אתה מסתכל על החיים בצורה של כסף יבנה אותי אני יכול להביא לך רשימה של אנשים שיגידו לך שכסף הרס אותם!

יש מגוון של דמיות ציבוריות שלא התפרסמו בגלל הכסף שהיה להם אלא בגלל שהתרומה שהם תרמו לאנושות שהיא מעבר לכסף. הרדיפה אחרי כסף עוצמה כוח השפעה היא מחלה של העולם המערבי שתביא לחורבן בסופו של דבר.

וסתם לחיות טוב זה נחמד. אולי להקים אימפריה (לא משטר, אימפריה). אני עדיין לא יודע מה אני רוצה לעשות. מה שכן אני יודע זה שאני אדם מאוד רע. ואם יש אלוהים הוא לא יתן לי כוח וכסף ביד. לא סתם המערכת הגדירה אותי בתור "מסוכן לסביבה" ועשתה לי ניסויים על המוח, אבל משום מה, הכל זורם כמו מים...
    טיילר אתה לפעמיים מדבר דברים הזויים שקשה לי להבין. להקים אימפריה ? מסוכן לסביבה ? ניסויים מוחיים ?
    יש לי שאלה אמרת שלא מעניין אותך איך הכסף הזה מגיע אליך נכון ? האם גם תבצע פעולות פליליות כדי להשיג את הכסף ?
    אם מישהו היה אומר לך טיילר אני ישלם לך 5 מליון דולר כדי שתגנוב X או תהרוג את Y ? אני מניח שלא הייתה עושה זאת אם כך אז עוד יש לך מצפון.
    לכן אתה לא אדם רע אתה בוחר להתעלם מן המצפון שלך לטובת הכסף למרות שיש דברים שהמצפון שלך חזק יותר ולא יאפשר לך לעשות זאת.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-04-2012 בשעה 17:56.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זו אחת ההודעות האחנונות שלי פה. אח''כ אני נוסע לאיזו מסיבה שארגנו לכבודי, נפרד כמו שאני יודע להפרד ומחר אני כבר על המטוס.
    מקווה שתשכילו מההודעות שלי ושזה יקדם אתכם לפחות קצת.

הצלחה כלכלית=כסף
    שאר הדברים לא מדברים אלי. מהסיבה הפשוטה שזה פשוט לא מעניין אותי בחיים ואני לא שואף לזה. לי אף אחד לא עזר כשהייתי בתחתית של התחתית ושהייתי צריך לחיות בפחד 24\7 ולישון במקומות הזויים (למרות שגם נהנתי מזה באיזשהו מובן, טיילתי בכל הארץ ויצרתי הרבה קשרים מה שעזר לי לעשות יותר כסף)
    למה שאני אעזור לאחרים? אני לא אומר שלא אעשה זאת. אני אעשה ועוד איך. אבל אם אעשה דבר שכזה אי פעם אדע שמצפה לי משהו בעתיד אחרי הדבר הזה. אני לא קם מהכיסא בלי סיבה. אני תמיד חושב על העתיד, בין אם זה יקרה אחרי שעה ובין אם זה יקרה אחרי 20 שנה.

הייתי עושה את זה בשמחה אם לא הייתי נתפס. יש לי אמונה שאומרת - "מותר הכל אסור להתפס". ואני לצערך מדבר מנסיון, אמנם אני לא רצחתי אדם אך גרמתי לזה בעקיפין לא פעם אחת. לא גנבתי במו ידיי אך עשיתי זאת בעקיפין. מבחינה פלילית אני נקי יותר מבית אחרי סדר פסח שזה אגב מצחיק אותי כל פעם מחדש. אבל גרמתי להרבה דברים לקרות מתחת לפני השטח. ואני אומר עם יד על הלב שהכסף שיש לי כרגע אינו חוקי ואני אומר את זה מהסיבה הפשוטה שאני פשוט אוטוטו טס מפה וכבר אף אחד לא יבוא לחפש אותי וגם אם כן אין זכר לכסף הזה פה והוא במקום שקט ובטוח. למרות שבעבר היו משלמים הרבה כדי להוציא ממני וידוי שכזה. תחשוב לבד האם אני אדם רע או לא אחרי שאתה יודע דבר כזה.

ניסויים על המוח זה אחד מהדברים שעברתי. המערכת ניסתה להפוך אותי לאחד משלה ע''י הגדרות כגון "פסיכופת" וניסו להגדיר אותי מסוכן לסביבה ונתנו לי תרופות (יותר נכון סמים תחת שם מסחרי) שרק עשו אותי יותר עצבני. הם ניסו למנוע ממני את תענוגות החיים ונכשלו. והם הולכים לשלם על מה שעשו.
    כולכם שונאים את הפשע המאורגן ואת ארגוני הטרור וטוענים שהם הרעים, בזמן שהרוע אמיתי נעשה תחת פיקוח הממשלה והחוק. אני לא הבנאדם היחיד שעבר התעללות מהצד של החוק. יש מאות אלפים כמוני שלא יצאו משם בחיים או איבדו את האישיות שלהם וחיים בסוג של בועה (תקראו לזה מצב צמח כשהבנאדם עדיין מתפקד).

בגדול היו לי חיים נוראיים. ואני לא הייתי מאחל לאף אחד לעבור את הדרך שעברתי כי זאת הדרך הכי קשה להגיע לאמת שלך. אבל זה מה שקרה, זה מה שקורה וזה מה שימשיך להיות. יש הרבה דברים שהממשלה לא מספרת לכם, הרבה ניסויים בבני אדם ובעיקר בילדים שנעשים תחת החוק במוסדות סגורים ע''י סימום בתרופות "חוקיות" עלק.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-04-2012 בשעה 18:17.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,547 | הודעות: 8,201,140 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect