אוי אוי כמה נהנתי לקרוא תאשכול הזה...פשוט לקרוא בין השורות ולחזות תעתיד עם כל אחד שהגיב פה.
אמרתם כבר את הרוב,טיילר כרגיל ייצג כבר ת2 סנט שלי (עם טיפה פאתוס אבל אמת תמיד תשאר אמת לא משנה איך יגישו אותה) ככה שאין לי הרבה מה להוסיף.
מה שכן הייתי מוסיף זה בין כל הדעות בין כל הגישות בין כל המילים היפות שהוציאו פה מהפה תבינו דבר מאוד מסויים שיעזור לכם להבין מאיפה דברים צמחו
תלמדו לכבד כל בנאדם(במיוחד כל הנאיבים החמודים למינהם שמצפים למדינה שנותנת לאזרחים ו"צדק חברתי" כזה או אחר)ולהבין שהדעה שלו הגיעה ממקום מאוד עמוק בראש זה כמו דיסק שקיים עליו חריטות או שריטות וזה בעצם מה שהוא מכיל/או מגיש אנחנו מושפעים הרבה אם לא הרוב ממה שאנחנו עוברים בחיים שלנו וחלק מהשריטות שאתם רואים בבנאדם מסויים ומבטלים אתזה במחי יד-זה בעצם פרק שהיה בחיים שלו.עוד חוויה וזיכרון לדבר הענקי הזה שנקרא חיים.
תחשבו טוב אם הייתם רוצים שיזלזלו במה שאתם עברתם או השגתם לפני שאתם עושים אתזה לאנשים אחרים.זה לפי דעתי הבסיס לחיים של הבנה/כבוד.
דבר אחרון לפני שאני עף לחגוג לחבר יקר.
קחו דברים בפרופורציות.אפעחד מכם לא רוצה לגמור כמו היטלר או איזה מטורף קיצוני אחר(וכן אני מאמין שאפשר לקרוא ליצור כזה גאון.שוב כמו שאני כבר אומר הנפילה שלו נגרמה משיבוש החוק הבסיסי בטבע.איזון.)תלמדו לאזן את כל הדברים שנמצאים אצלכם.מחשבות.זיכרונות.חוויות.,תלמדו לאזן את עצמכם.
ואל תשכחו דבר אחד לא משנה כמה כולם מושחתים למעלה תמיד השורה הזאתי תנצח:
what goes around comes around