אישית לא היה מפריע לי שהייתי מתחיל עם מישהי "חמודה" ולגלות שהיא שכבה עם הרבה בנים זה צורך בסיסי וזה לא פסול להפך יותר ניסיון יותר טוב
אישית לא היה מפריע לי שהייתי מתחיל עם מישהי "חמודה" ולגלות שהיא שכבה עם הרבה בנים זה צורך בסיסי וזה לא פסול להפך יותר ניסיון יותר טוב
|
|
רונדי מתחיל להתעשת קצת, סוף סוף מישהו מקבל פה קצת מוסר חח
שכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל תכלס, אם הייתי חושב שמצאתי בחורה חמודה ולא כזו שנראית זורמת ואז הייתי מגלה שהיא מחליפה בחורים כמו גרביים זה היה קצת מוריד לי.
אבל עדיין, יש כל כך הרבה פרמטרים שמשפיעים על כמה זה היה מוריד לי ואיך זה היה משפיע על הקשר ביננו... אי אפשר להיכנס לנושא הזה ולצאת בשלום.
ולמרות שזה נוגד את הדעה שלי, אני מפרגן לכל התותחים פה, שיכולים להרשות לעצמם לזיים חופשי, כי תכלס, יש להם כוח ביידים, שיהנו ממנו כמה שנים, ואז שיקימו משפחה.
אבל צריך להיזהר לא להשחיט את האדם הטוב שהיה בהם לפני שהם התחילו לשחק בבחורות (שימו לב להבדל בין "עם בחורות" ל-"בבחורות").
חחחחח אני מבין למה אתה מתכוון
ואני גם יודע שאתה מאמין בזה שאנחנו לא יצורים מונוגמיים (לפחות הנשים)
ותגיד לי למה יש לה יכולת לגמור כמה פעמים ולמה היא משמיעה קולות וכל זה
העניין הוא שלא אכפת לי
אם היא נותנת לכל יצור לעבור עליה היא לא שווה יריקה כי היא לא מעריכה את עצמה
אני יודע שזה נשמע כאילו אני סותר את עצמי
הכוונה שלי היא שיש הבדל בין שרמוטה לבין בחורה שבטוחה במיניות שלה ומבינה עניין
אתם רואים יותר מידי סרטים שבהם הבחורה נפגעת והבחורה זיין שפוגע כל הזמן בבחורות
זה נכון שהתחום הזה מטמטם פה אנשים שמתוסכלים מזה שהם לא מזיינים ואז הם חשים מינימום יו הפנר
אבל מנסיון שלי עם כמה חבר'ה טבעיים באמת אף אחד לא נפגע בסיפור , להפך כולם נהנים ואין בזה שום דבר רע
בקיצור תפסיקו להיות מושפעים מכל מיני קיצונים
יש דעות מטומטמות - החוכמה היא לא להתייחס אליהם.
אם אני יגיד שהמקום של האישה זה המטבח והמיטה (שזה גם פרובוקציה מאוד טובה אגב) כולם יתחילו להתעצבן, לנסות להתנקש בי או לא יודע מה. תאכלס לפני כמה שנים אם אישה לא הייתה במטבח היו מכניסים לה סכין לכוס. הגזמתי פה קצת, אבל תאכלס זאת דוגמא לאנשים שחושבים בתוך הקופסא. כל הבנות אני מצטער, אני אוהב אותכן גם במיטה 3>
החוכמה היא לא ליפול בפרובוקציה אלא פשוט להגיד "הוא סתם אדם מטומטם, אין צורך לבזבז עליה שניה אפילו" ולהמשיך בדרכך.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017