קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרשתי] סוף סוף אחרי 3 שנים =[
    על ידי Erik Lamela בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 04:38
  2. סוף סוף אחרי כמעט 7 שנים - הוא הגיע =]]]]]]]]]
    על ידי ItayTheMan בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-01-2008, 02:18
  3. סוף סוף אחרי עבודה קשה הצלחתי!
    על ידי Future בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-08-2007, 19:07
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-08-2006, 16:05
  5. סוף סוף- אחרי תקופה מייאשת של 3 חודשים!!
    על ידי Alon בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 16:45
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 8 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 112

סוף סוף !!! אחרי שנים, מצאתי את ההוכחה האולטימטיבית שאלוהים לא קיים - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    באמת שאין לך משג מה זה מחשבה, אה?
    מחשבה זה השם של התהליך שהמוח עושה כדי לעבד מידע. מן הסתם אתה לא יכול לראות את זה. להרגיש את זה? לא, אתה לא אמור. למוח אין מערכת עצבים ולכן אתה לא יכול להרגיש את המוח שלך. (למה אנשים לא לומדים בחייאת...) קרה לך איי פעם שגירד לך המוח?
    אז אתה מוכן לנסות להבין, אני יודע שזה קשה, אני יודע שלא עשית את זה שנים, אבל אני מנסה ממש קשה לנסות להסביר לך את זה. (אל תתפלא שיזלזלו בך אם לא תבין אחרי זה), מחשבה זה לא דבר מוחשי שאתה יכול לגעת בו, אבל זה פעולה שהמח שלך עושה על מנת לדאוג שהגוף שלך ימשיך לתפקד. מכורח המציאות, המוח שלך עושה את זה 24/7 אחרת אתה מת.

עכשיו לטמטום השני שכתבת..
    "בגלל שאני בדומה לאטאיסטים שפה גם עובד דרך הוכחות.כי האמת=הוכחה."
    "בשבילי ה׳=אמת והחיים."

WTF?!?!???

על פי אילו הוכחות יהוה הוא אמת??
    מה שאתה אומר (אתה רק לא מצליח לבטא את זה במילים) זה שכדי לתת לאלוהים "לחדור" צריך להפסיק להשתמש בבינה שלך? אז אין פלא שתאמין לשטויות. אתה לא משתמש בשכל שלך!!
    בלי קשר אני עדיין לא בטוח שאתה מבין על מה אתה מדבר. לך תקרא קצת על המוח, ואז תחזור לדיון הזה, אתה שם את עצמך ללעג, ואני ממממש מתאמץ לא לנצל את זה.

נקודה אחרונה:
    "ואני עדיין לא בטוח לגביי זה שממש אי אפשר לא לחשוב,הסיבה לכך שיש שלב מאוד גבוה במדיטצייה (nirvana) שלוקח בערך 10-20 שנה להגיע אליו.זה מצב שאתה לא מרגיש כאב מנטאלי.רק פיזי."
    כמו שכבר אמרתי, המוח לא מפסיק לעבוד/לחשוב הפעולה של פענוח כאב זה מחשבה. להרכז בלא להרגיש כאב, זה גם מחשבה. אז לא, ממש, אבל ממש לא "הוכיחו את זה מדעית"...

לכבות את השכל, זה לא בריא. אני מקווה שתצליח להיגמל מזה בהקדם.

אם אני לא יכול לראות את המחשבה שלי או לשמוע אותה ממש ברגע זה,זה לא אמיתי,אני לא יודע למה אתה ממשיך להתווכח.
    לשאר החלקים שך ההודעה שלך,נקה את עצמך מאגו,ואז אני יענה לך.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אם אני לא יכול לראות את המחשבה שלי או לשמוע אותה ממש ברגע זה,זה לא אמיתי,אני לא יודע למה אתה ממשיך להתווכח.
    נו גיבור, בוא תוכיח לי שאלוהים כל יכול.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    נו גיבור, בוא תוכיח לי שאלוהים כל יכול.
    חחחח או שאתה לא קורא את התגובות שלי,או ששכחתי לציין את זה פה בפורום הספציפי הזה.
    ה׳ הוא לא ישות או מישהו שגר על העננים,והוא כל יכול.אם באמת היה ה׳ כזה היו לא רגשות מה שאומר גם שהוא היה אגואיסטי,וזה לא הגיוני.
    לכן,ה׳ כל יכול שגר על העננים לא קיים.
    אבל,אני מגדיר את ה׳ אחרת.
    אמת והחיים=ה׳.אמת היא משהו שיכול להיות מוכח נכון?לכן,כאן ועכשיו(הווה)=אמת והחיים/ה׳.
    אתה חיי ונושם,יושב ליד המחשב שלך וקורא את ההודעה הזאת,זאת ה-א-מ-ת.מה שאתה חושב שיקרה לך מחר או מה שכבר היה,זה לא אמת.העבר היה אמת,אבל עכשיו הוא כבר לא.
    העתיד גם כן לא יכול להיות אמת,אבל אני לא חושב שצריך להסביר את זה.
    תאוריות,אידואולוגיות שעדיין לא הוכיחו את עצמן,לא יכולות אמיתיות גם כן.
    אז מה שבאמת נשאר לך,זה כאן והעכשיו(ההווה).
    תוציא את כל מה שלא אמיתי מהחיים שלך וכל מה שלא יכול להיות אמיתי,ואתה תמצא את האמת והחיים/ה׳.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אתה יכול לראות ולשמוע את האויר שאתה נושם עכשיו? את הפלוץ שעשית לפני 5 דקות? זה אומר שהם לא קיימים?
    למחשבה שלך יש תדר, והיא מוכחת, גם אם אתה לא יכול לשמוע אותה ולראות אותה.
    אתה חושב כל הזמן, גם כשאתה הולך, רץ , רואה טלויזיה וכו'... (אולי חוץ מכשאתה כותב הודעות )

כל דבר שאתה רואה, עובר מהעין למוח. כל דבר שאתה שומע, מגיע מן האוזן למוח, ובקיצור כל דבר שאתה מודע אליו עבר אצלך במוח.
    בזמן שאתה קורא את ההודעה שלי העין שלך קולטת מידע, מעבירה אותו למוח, והמוח מתרגם לך את מה שאתה רואה כרגע. בלי מוח זה כרטיס מסך בלי מעבד.

יש דברים שאנחנו לא רואים, יש דברים שאנחנו לא מרגישים, יש דברים שאנחנו לא שומעים. זה לא אומר שהם לא קיימים.
    לדוגמא יש תדר שאנשים לא שומעים וכלבים כן. עכשיו, אם יש את צליל בתדר הזה ואתה רואה את הכלב מגיב אז אתה עוד יכול להסיק שזה נכון. אבל אם אין כלב לידך, אז אין באמת צליל?

למחשבות שלך יש אפילו מיקום במוח. איזור למוטוריקה, לקבלת מידע ממערכת הראיה, המגע וכו'... תעיין באינטרנט.
    אז ככה ש"זה ה׳ שיכול להיות מועבר אלייך דרך חמשת החושים.אנשים לא נותנים לו לחדור אליו,כי אתם חוסמים אותו על ידי המחשבה שלך.זה שהמחשבה משפיעה לך על חמשת החושים,לא הופך את זה לאמיתי" לא תופס בגלל שרק בגלל המוח והמחשבה אתה בכלל מודע לחמשת החושים שלך. היא לא רק 'משפיעה', היא הסיבה. אין מחשבה אין חושים.

"בשבילי ה׳=אמת והחיים."

כאן אתה כבר סותר את עצמך. אתה רואה את ה'? שומע ? מרגיש? מריח? טועם?
    אם כן, אתה צריך לחשוב על להתחיל לקחת כדורים...
    או שאתה מרגיש אותו? ואם אתה מרגיש את ה' והאמת, אז אתה סותר את עצמך. כי הרגשה היא לא 'הוכחה'. זוהי הרגשה ספציפית שלך, כמו שיש לילדים חבר דמיוני. הם נשמעים הגיוניים בדיוק כמוך.

"אתה חיי ונושם,יושב ליד המחשב שלך וקורא את ההודעה הזאת,זאת ה-א-מ-ת.מה שאתה חושב שיקרה לך מחר או מה שכבר היה,זה לא אמת.העבר היה אמת,אבל עכשיו הוא כבר לא." אז מה שעשיתי לפני 5 דקות לא אמיתי? מה אתה מגדיר אמת?
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 18-04-2012 בשעה 19:43.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    אתה יכול לראות ולשמוע את האויר שאתה נושם עכשיו? את הפלוץ שעשית לפני 5 דקות? זה אומר שהם לא קיימים?
    למחשבה שלך יש תדר, והיא מוכחת, גם אם אתה לא יכול לשמוע אותה ולראות אותה.
    אתה חושב כל הזמן, גם כשאתה הולך, רץ , רואה טלויזיה וכו'... (אולי חוץ מכשאתה כותב הודעות )

כל דבר שאתה רואה, עובר מהעין למוח. כל דבר שאתה שומע, מגיע מן האוזן למוח, ובקיצור כל דבר שאתה מודע אליו עבר אצלך במוח.
    בזמן שאתה קורא את ההודעה שלי העין שלך קולטת מידע, מעבירה אותו למוח, והמוח מתרגם לך את מה שאתה רואה כרגע. בלי מוח זה כרטיס מסך בלי מעבד.

יש דברים שאנחנו לא רואים, יש דברים שאנחנו לא מרגישים, יש דברים שאנחנו לא שומעים. זה לא אומר שהם לא קיימים.
    לדוגמא יש תדר שאנשים לא שומעים וכלבים כן. עכשיו, אם יש את צליל בתדר הזה ואתה רואה את הכלב מגיב אז אתה עוד יכול להסיק שזה נכון. אבל אם אין כלב לידך, אז אין באמת צליל?

למחשבות שלך יש אפילו מיקום במוח. איזור למוטוריקה, לקבלת מידע ממערכת הראיה, המגע וכו'... תעיין באינטרנט.
    אז ככה ש"זה ה׳ שיכול להיות מועבר אלייך דרך חמשת החושים.אנשים לא נותנים לו לחדור אליו,כי אתם חוסמים אותו על ידי המחשבה שלך.זה שהמחשבה משפיעה לך על חמשת החושים,לא הופך את זה לאמיתי" לא תופס בגלל שרק בגלל המוח והמחשבה אתה בכלל מודע לחמשת החושים שלך. היא לא רק 'משפיעה', היא הסיבה. אין מחשבה אין חושים.

"בשבילי ה׳=אמת והחיים."

או שאתה מרגיש אותו? ואם אתה מרגיש את ה' והאמת, אז אתה סותר את עצמך. כי הרגשה היא לא 'הוכחה'. זוהי הרגשה ספציפית שלך, כמו שיש לילדים חבר דמיוני. הם נשמעים הגיוניים בדיוק כמוך.

"אתה חיי ונושם,יושב ליד המחשב שלך וקורא את ההודעה הזאת,זאת ה-א-מ-ת.מה שאתה חושב שיקרה לך מחר או מה שכבר היה,זה לא אמת.העבר היה אמת,אבל עכשיו הוא כבר לא." אז מה שעשיתי לפני 5 דקות לא אמיתי? מה אתה מגדיר אמת?

עזוב מה, תראה איזה הודעה שרוטה הוא הגיב,
    נראלי תגיד לו שאלוהים אמר שצריכים לפוצץ משהו,
    הוא בעצמו ילך ויתפוצץ.

קיצר, אין טעם לדבר עם קיצוניים כאלה.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

למחשבה שלך יש תדר, והיא מוכחת, גם אם אתה לא יכול לשמוע אותה ולראות אותה.אני יכול לשמוע את האוויר,ולהרגיש אותו.לא האוויר שנמצא עכשיו בחדר,רוח חזקה ליד צוק או ליד מקום שהרוח ממש חזקה,אז הם קיימים כי אני יכול לשמוע ולהרגיש את האוויר.
    אתה חושב כל הזמן, גם כשאתה הולך, רץ , רואה טלויזיה וכו'... (אולי חוץ מכשאתה כותב הודעות ),כשאני הולך,אני לא חושב,אני הולך.אותו דבר לגביי הריצה (אלא אם כן אני ממהר לאן שהוא).אני חושב כשאני רואה טלויזיה בשביל להבין וזה נורמאלי.
    בזמן שאתה קורא את ההודעה שלי העין שלך קולטת מידע, מעבירה אותו למוח, והמוח מתרגם לך את מה שאתה רואה כרגע. בלי מוח זה כרטיס מסך בלי מעבד.אני יכול לקרוא בשביל לקרוא,ולקרוא בשביל לקלוט מידע (להשתמש במחשבה),אז אין את שאר התהליך.
    יש דברים שאנחנו לא רואים, יש דברים שאנחנו לא מרגישים, יש דברים שאנחנו לא שומעים. זה לא אומר שהם לא קיימים.אתה דתי?אם הטענה הזאת נכונה,אז רוחות רפאים וה' כל יכול גם קיים.
    לדוגמא יש תדר שאנשים לא שומעים וכלבים כן. עכשיו, אם יש את צליל בתדר הזה ואתה רואה את הכלב מגיב אז אתה עוד יכול להסיק שזה נכון. אבל אם אין כלב לידך, אז אין באמת צליל?נכון בשביל הכלב,לא נכון בשבילך,כי אתה לא יכול לדעת.

"בשבילי ה׳=אמת והחיים."

או שאתה מרגיש אותו? ואם אתה מרגיש את ה' והאמת, אז אתה סותר את עצמך. כי הרגשה היא לא 'הוכחה'. זוהי הרגשה ספציפית שלך, כמו שיש לילדים חבר דמיוני. הם נשמעים הגיוניים בדיוק כמוך.לא התכוונתי ללהרגיש עצב,שמחה או רגשות.להרגיש משהו,אתה יכול להרגיש למשל את המספריים נכון?או את השולחן?כל מה שעלייך לעשות הוא לגעת בזה כדי להרגיש,אז אין פה הרגשה ספציפית לשלי,גם אם בנאדם אחר ירגיש את המספריים,הוא ירגיש אותו דבר שאני הרגשתי.
    "אתה חיי ונושם,יושב ליד המחשב שלך וקורא את ההודעה הזאת,זאת ה-א-מ-ת.מה שאתה חושב שיקרה לך מחר או מה שכבר היה,זה לא אמת.העבר היה אמת,אבל עכשיו הוא כבר לא." אז מה שעשיתי לפני 5 דקות לא אמיתי? מה אתה מגדיר אמת?לא,מה שעשית לפניי חמש דקות כ-ב-ר לא אמיתי,הוא היה אמיתי.אמת=הוכחה=כאן ועכשיו(הווה)

באדום...
    להתווכח איתי זה כמו לנסות לסתור את החיים והאמת,זה אתם(המחשבה שלכם) VS האמת והחיים (ה')
    אני גם לא רואה טעם לתת למחשבה כל כך הרבה כוח ושליטה (רואים את זה על התגובות פה) כי אתם הולכים למות,כל הידע הזה לא באמת יעזור לכם.אז במקום לחפש את התשובה,למה לא להתכונן למוות? (סתם שאלה למחשבה)

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני חייב להודות שהייתי בהלם אחרי שסיימתי לקרוא את ההודעה שלך. לקח לי 3 דקות להתגבר על זה.
    אני לא חושב שאיי פעם נתקלתי במישהו פחות אינטליגנטי ממך. בהתחלה חשבתי שאתה יודע על מה שאתה מדבר. ואז הבנתי שלא, אז חשבתי להסביר לך. לא הייתי בטוח בעצמי אז הסברתי שוב ובצורה אחרת. הסברתי מפורט וחשבתי שאני לא נותן לך מספיק קרדיט. ואז מגיע מישהו אחר ומסביר לך ובעוד דרך. ובסופו של דבר אתה עדיין באותה נקודה?????????????
    אתה באמת לא מצליח להבין מה זאת "מחשבה"?? או שאתה מנסה להיות אידיוט בכוח? אני באמת שכבר לא מצליח להבין.
    -"כשאני הולך,אני לא חושב,אני הולך...". אתה אידיוט. כשאתה הולך, הגוף שלך זז. מי שאומר לאיברים שלך לזוז זה המוח! הסבירו לך את זה כבר, מה לכל השדים לא ברור?? מעבר לזה, המוח שלך דואג לשמור על איזון כדי שלא תיפול, הוא דואג לעבד מידע מהסביבה כמו ראיה, המוח שלך חושב כל אותו זמן.

אל תיתן לעצמך קרדיט. להתווכח איתך זה כמו להתווכח עם אדם מפגר שמסרב להכיר במציאות או בטענות שמציגים מולו.
    למרות שאני כבר לא בטוח, ויכול מאוד להיות שאני אאלץ להוריד בפניך את הכובע עבור היותך האדם הראשון שמסרב להשתמש בראש שלו.

נימת סיום:
    Holy fucking shit!
    נערך לאחרונה על ידי firya; 19-04-2012 בשעה 02:37.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אני חייב להודות שהייתי בהלם אחרי שסיימתי לקרוא את ההודעה שלך. לקח לי 3 דקות להתגבר על זה.
    אני לא חושב שאיי פעם נתקלתי במישהו פחות אינטליגנטי ממך. בהתחלה חשבתי שאתה יודע על מה שאתה מדבר. ואז הבנתי שלא, אז חשבתי להסביר לך. לא הייתי בטוח בעצמי אז הסברתי שוב ובצורה אחרת. הסברתי מפורט וחשבתי שאני לא נותן לך מספיק קרדיט. ואז מגיע מישהו אחר ומסביר לך ובעוד דרך. ובסופו של דבר אתה עדיין באותה נקודה?????????????
    אתה באמת לא מצליח להבין מה זאת "מחשבה"?? או שאתה מנסה להיות אידיוט בכוח? אני באמת שכבר לא מצליח להבין.
    -"כשאני הולך,אני לא חושב,אני הולך...". אתה אידיוט. כשאתה הולך, הגוף שלך זז. מי שאומר לאיברים שלך לזוז זה המוח! הסבירו לך את זה כבר, מה לכל השדים לא ברור?? מעבר לזה, המוח שלך דואג לשמור על איזון כדי שלא תיפול, הוא דואג לעבד מידע מהסביבה כמו ראיה, המוח שלך חושב כל אותו זמן.

אל תיתן לעצמך קרדיט. להתווכח איתך זה כמו להתווכח עם אדם מפגר שמסרב להכיר במציאות או בטענות שמציגים מולו.
    למרות שאני כבר לא בטוח, ויכול מאוד להיות שאני אאלץ להוריד בפניך את הכובע עבור היותך האדם הראשון שמסרב להשתמש בראש שלו.

נימת סיום:
    Holy fucking shit!
    כן,אני הולך ולא חושב על זה שאני הולך,אני לא מנסה להבין או לחשוב יותר מדי על זה שאני הולך,גם אם הגוף שלי מעביר פקודות לשכל בשביל ללכת.שאל את הקרובים,חברים שלך אם הם חווים את זה מדי פעם ביום,אתה מאוד תתפלא מהתשובות שלהם.ביקשתי ממך להמנע מאגו בתגובות שלך,תרענן את הראש שלך,נקה את כל הקקה שבך ותחזור להגיב יפה כמו ילד גדול אם אתה רוצה שאני אתייחס אלייך פעם הבאה.הנקודה בכל זה היא להבין שאין משהו יותר אמיתי מהחיים שלך,מאיפה שאתה עכשיו,זה שאתה נושם,שומע,רואה,מריח,טועם וחי ע-כ-ש-י-ו.מה יכול להיות יותר אמיתי ויותר הוכחתי מי זה?זאת האמת האולטימטיבית.צריך למצוא את התשובה בחיים שלך,בתוך העולם הזה כדי למצוא אותו בדת/במדע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

באדום...
    להתווכח איתי זה כמו לנסות לסתור את החיים והאמת,זה אתם(המחשבה שלכם) VS האמת והחיים (ה')
    אני גם לא רואה טעם לתת למחשבה כל כך הרבה כוח ושליטה (רואים את זה על התגובות פה) כי אתם הולכים למות,כל הידע הזה לא באמת יעזור לכם.אז במקום לחפש את התשובה,למה לא להתכונן למוות? (סתם שאלה למחשבה)

אפשר למדוד תדרים של מחשבות. מה לא ברור?
    תמיד המוח משדר תדר. המוח גם פועל עם אותות חשמליים שאפשר להוכיח. זה מוכיח שמחשבות קיימות.

"כשאני הולך,אני לא חושב,אני הולך.אותו דבר לגביי הריצה (אלא אם כן אני ממהר לאן שהוא" כמו שFIRYA אמר, המוח שולח לרגליים שלך פקודות לרוץ. המוח - חושב - והמעביר פקודה לרגליים לזוז. זה שאתה לא חושב על זה במודע באופן מילולי לא אומר שזאת לא חשיבה.

"נכון בשביל הכלב,לא נכון בשבילך,כי אתה לא יכול לדעת."אתה כן יכול לדעת!@$#
    כי אתה יכול למדוד בדרכים אחרות חוץ מהגוף שלך! כמו שאתה לא רואה אטומים, אז אתה משתמש במיקרוסקופ בשביל להסתכל על אטום, ורואה שהוא קיים. אתה יכול למדוד תדרים וקרניים גם אם הם לא נמצאים החושים שלך. הפלאפון לא מוציא קרינה כי אתה לא מרגיש , שומע , טועם, מריח ורואה אותה?!
    אני לא מבין מה הבעיה להבין את זה.

"לא התכוונתי ללהרגיש עצב,שמחה או רגשות.להרגיש משהו,אתה יכול להרגיש למשל את המספריים נכון?או את השולחן?כל מה שעלייך לעשות הוא לגעת בזה כדי להרגיש,אז אין פה הרגשה ספציפית לשלי,גם אם בנאדם אחר ירגיש את המספריים,הוא ירגיש אותו דבר שאני הרגשתי." אתה הרגשת את אלוהים פיזית? נגעת בו? זה מה שאתה מנסה לאמר?

"לא,מה שעשית לפניי חמש דקות כ-ב-ר לא אמיתי,הוא היה אמיתי.אמת=הוכחה=כאן ועכשיו(הווה)"
    פה אני כבר איבדתי אותך... אמת = עובדה. יש הוכחה שלפני 5 דקות רצחת בן-אדם. יש סרט וידאו. אמת שרצחת או לא אמת שרצחת?! מה אתה מדבר שטויות?!
    אמת לא קשורה לעבר או הווה.

להתכונן למות?
    מה זאת השאלה הזאת בכלל... אני לא יודע מה איתך, אני נהנה בחיים שלי ומתכנן להנות עוד הרבה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 19-04-2012 בשעה 05:45.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אפשר למדוד תדרים של מחשבות. מה לא ברור?
    תמיד המוח משדר תדר. המוח גם פועל עם אותות חשמליים שאפשר להוכיח. זה מוכיח שמחשבות קיימות.

"כשאני הולך,אני לא חושב,אני הולך.אותו דבר לגביי הריצה (אלא אם כן אני ממהר לאן שהוא" כמו שFIRYA אמר, המוח שולח לרגליים שלך פקודות לרוץ. המוח - חושב - והמעביר פקודה לרגליים לזוז. זה שאתה לא חושב על זה במודע באופן מילולי לא אומר שזאת לא חשיבה.

"נכון בשביל הכלב,לא נכון בשבילך,כי אתה לא יכול לדעת."אתה כן יכול לדעת!@$#
    כי אתה יכול למדוד בדרכים אחרות חוץ מהגוף שלך! כמו שאתה לא רואה אטומים, אז אתה משתמש במיקרוסקופ בשביל להסתכל על אטום, ורואה שהוא קיים. אתה יכול למדוד תדרים וקרניים גם אם הם לא נמצאים החושים שלך. הפלאפון לא מוציא קרינה כי אתה לא מרגיש , שומע , טועם, מריח ורואה אותה?!
    אני לא מבין מה הבעיה להבין את זה.

"לא התכוונתי ללהרגיש עצב,שמחה או רגשות.להרגיש משהו,אתה יכול להרגיש למשל את המספריים נכון?או את השולחן?כל מה שעלייך לעשות הוא לגעת בזה כדי להרגיש,אז אין פה הרגשה ספציפית לשלי,גם אם בנאדם אחר ירגיש את המספריים,הוא ירגיש אותו דבר שאני הרגשתי." אתה הרגשת את אלוהים פיזית? נגעת בו? זה מה שאתה מנסה לאמר?

"לא,מה שעשית לפניי חמש דקות כ-ב-ר לא אמיתי,הוא היה אמיתי.אמת=הוכחה=כאן ועכשיו(הווה)"
    פה אני כבר איבדתי אותך... אמת = עובדה. יש הוכחה שלפני 5 דקות רצחת בן-אדם. יש סרט וידאו. אמת שרצחת או לא אמת שרצחת?! מה אתה מדבר שטויות?!
    אמת לא קשורה לעבר או הווה.

להתכונן למות?
    מה זאת השאלה הזאת בכלל... אני לא יודע מה איתך, אני נהנה בחיים שלי ומתכנן להנות עוד הרבה יותר.
    מעולה,אתה גורם לי לחדד דברים בשונה מאחרים שרק מנסים לחפש על מה להתווכח.
    "זה שאתה לא חושב על זה במודע באופן מילולי" זה מה שניסיתי להסביר,לא ידעתי את ההבדל.

"כי אתה יכול למדוד בדרכים אחרות חוץ מהגוף שלך! כמו שאתה לא רואה אטומים, אז אתה משתמש במיקרוסקופ בשביל להסתכל על אטום, ורואה שהוא קיים. אתה יכול למדוד תדרים וקרניים גם אם הם לא נמצאים החושים שלך. הפלאפון לא מוציא קרינה כי אתה לא מרגיש , שומע , טועם, מריח ורואה אותה?!
    אני לא מבין מה הבעיה להבין את זה."
    עזוב שנייה את ההוכחה המדעית,אני מדבר איתך על הוכחה שאתה ב-ע-צ-מ-ך יכול להוכיח לעצמך,להוכיח בעצמך את ה'(אמת והחיים).

"אתה הרגשת את אלוהים פיזית? נגעת בו? זה מה שאתה מנסה לאמר?"
    אתה שוב פעם מנסה להסתכל על ה' כאילו הוא ישות שיכולה לעשות הכל,אני מדבר איתך על ההווה,על הכאן ועכשיו,על החיים שלך,זה הה' האמיתי.אז ברור שאני יכול להריח,לטעום,לראות,לשמוע,לגעת ולחיות אותו.

"פה אני כבר איבדתי אותך... אמת = עובדה. יש הוכחה שלפני 5 דקות רצחת בן-אדם. יש סרט וידאו. אמת שרצחת או לא אמת שרצחת?! מה אתה מדבר שטויות?!
    אמת לא קשורה לעבר או הווה."

לא צריך ללכת יותר מדי רחוק.אכלת לפניי חמש דקות משהו,התרחצת לפניי 10 דקות וראית טלוויזיה לפניי 15 דקות.
    הפעולות האלו כבר לא אמיתיות.
    האמת אכן לא קשורה לעבר או לעתיד,רק להווה (לכאן ועכשיו)

"להתכונן למות?
    מה זאת השאלה הזאת בכלל... אני לא יודע מה איתך, אני נהנה בחיים שלי ומתכנן להנות עוד הרבה יותר."

The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at anytime. Mark Twain
    =)

לא סתרתם פה שום דבר,בסך הכל חידדתם לי.
    אם זה היה נעשה מלכתחילה ויותר נחמד,כנראה שלא היה את כל הוויכוח הזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

מעולה,אתה גורם לי לחדד דברים בשונה מאחרים שרק מנסים לחפש על מה להתווכח.
    "זה שאתה לא חושב על זה במודע באופן מילולי" זה מה שניסיתי להסביר,לא ידעתי את ההבדל.

"כי אתה יכול למדוד בדרכים אחרות חוץ מהגוף שלך! כמו שאתה לא רואה אטומים, אז אתה משתמש במיקרוסקופ בשביל להסתכל על אטום, ורואה שהוא קיים. אתה יכול למדוד תדרים וקרניים גם אם הם לא נמצאים החושים שלך. הפלאפון לא מוציא קרינה כי אתה לא מרגיש , שומע , טועם, מריח ורואה אותה?!
    אני לא מבין מה הבעיה להבין את זה."
    עזוב שנייה את ההוכחה המדעית,אני מדבר איתך על הוכחה שאתה ב-ע-צ-מ-ך יכול להוכיח לעצמך,להוכיח בעצמך את ה'(אמת והחיים
    אתה בעצמך גם יכול לראות את האטום במיקרוסקופ. איפה הבעיה פה?
    הוכחה מדעית = עובדה = אמת. אתה טוען שהוכחה מדעית לא מספיקה כי זה לא כאן ועכשיו?

"אתה הרגשת את אלוהים פיזית? נגעת בו? זה מה שאתה מנסה לאמר?"
    אתה שוב פעם מנסה להסתכל על ה' כאילו הוא ישות שיכולה לעשות הכל,אני מדבר איתך על ההווה,על הכאן ועכשיו,על החיים שלך,זה הה' האמיתי.אז ברור שאני יכול להריח,לטעום,לראות,לשמוע,לגעת ולחיות אות
    אני קצת מתקשה להבין את התיאוריה שלך... מה שונה מההווה שלי , לה' ?
    אם ה' כל דבר שבהווה הוא היה כל דבר גם שבעבר .אז ה' = הווה = עבר....

"פה אני כבר איבדתי אותך... אמת = עובדה. יש הוכחה שלפני 5 דקות רצחת בן-אדם. יש סרט וידאו. אמת שרצחת או לא אמת שרצחת?! מה אתה מדבר שטויות?!
    אמת לא קשורה לעבר או הווה."

לא צריך ללכת יותר מדי רחוק.אכלת לפניי חמש דקות משהו,התרחצת לפניי 10 דקות וראית טלוויזיה לפניי 15 דקות.
    הפעולות האלו כבר לא אמיתיות.
    האמת אכן לא קשורה לעבר או לעתיד,רק להווה (לכאן ועכשיו)

אם הפעולות האלו כבר לא אמיתיות אז הן שקר. אם הן שקר הן לא קרו.
    אם הפעולות קרו, אז הן אמת. ופשוט קרו בעבר.
    אמת לא מושפעת מעבר הווה ועתיד. זה שהפעולות האלו לא קיימות כרגע, לא אומר שהן לא אמת. הן קרו בזמנם אך הפסיקו. אמת לא משתנה.
    זה אמת שהתקלחתי לפני 5 דקות. עכשיו אני לא מתקלח, אז זה שקר שאני מתקלח. אבל אמת שהתקלחתי.

"להתכונן למות?
    מה זאת השאלה הזאת בכלל... אני לא יודע מה איתך, אני נהנה בחיים שלי ומתכנן להנות עוד הרבה יותר."

The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at anytime. Mark Twain
    =)

לא סתרתם פה שום דבר,בסך הכל חידדתם לי.
    אם זה היה נעשה מלכתחילה ויותר נחמד,כנראה שלא היה את כל הוויכוח הזה.

....

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

דיי. פה אני מותח את הגבול. אמרו לי שאסור לצחוק על אנשים עם פיגור, וברוב המקרים התעלמתי מזה. אבל במקרה שלך זה חמור יותר וזה כבר לא מוסרי מיצידי.
    אתה מדבר שוב ושוב על אגו. ולעומת זאת אתה מתווכח על נושאים שברור שאינך מבין ועוד בטוח לגמרי בצדקתך. זה עלוב, זה מעורר רחמים. ואתה מזמין לעצמך כל סוג של לעג אפשרי שניתן. הדברים שאתה מדבר עלייהם יש להם קשר קלוש עם המציאות , ולמרות שהסבירו לך את זה ועוד קים לך את פאקינג גוגל כדי ללמוד על הנושא, אתה לא עושה את זה. ואתה מצפה שאנשים לא יירדו עליך?? אין לך שמץ של מוסג איך עובד המוח. אתה לא יודע כלום על איך נקבעת הוכחה מדעית, אתה מאשים אנשים על חוסר ידע שלך אין. אתה בושה למין האנושי.
    לך תלמד, וכשתראה ידע בסיסי אני אסכים להתייחס לדבריך. מעבר ללתקן את הטעויות שלך אין לי מה להגיד לך יותר. יש לך מזל שעוד מישהו בכלל מתייחס לשטויות שאתה רושם. אבל אל תחשוב שזב בגלל שאתה צודק במשהו.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

....
    אוקיי להתווכח על הכאן ועכשיו זה טמטום מוחלט.
    ויש לי הרגשה שזה לא ייגמר לעולם,במקום זה,למה שלא תנסה את זה בעצמך?
    על כל מחשבה שעולה לך לראש אתה לא חושב על זה במודע באופן מילולי ואומר ומתחבר בחזרה לכאן ועכשיו,זאת אומרת אתה מסתכל מסביבך ומבין שזה הדבר הכי אמיתי שיש,אתה נהייה מודע לסביבה שלך.
    נסה את זה במשך שבוע כי זה כנראה יהיה לביצוע במשך יום אחד,נסה את התרגיל הזה ואתה תראה למה אני מתכוןן.זה גם יפסיק את כל הוויכוח הזה.
    אז בקיצור אתה לא חושב על זה באופן מילולי,לכל מחשבה שעולה לך,אתה מסכים,מקבל ומשחרר אותה,ואז מבין שכל מה שסביבך,זה הדבר האמיתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

זה אכן טמטום מוחלט.
    כן, כל מה שמסביבך הוא אמיתי וגם המחשבה שלך היא אמיתית.
    אני מסכים שצריך להיות מודע לסביבה... אבל יש הבדל גדול בין זה לבין מה שכתבת...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    ההוכחה היא ככה...
    אומרים שאלוהים הוא מעל הכל,
    מעל ההיגיון, בעל כוח בלתי נגמר,
    הוא כל יכול שיודע הכל.

And I ask you.......................

איך אתם יודעים שהוא כל יכול?
    לוגיקה פשוטה , מוכרח שהבורא הראשון שברא את כל הנבראים הוא מגביל שאינו מוגבל , שאחרת יש מישהו שהגביל אותו ומכאן יוצא שגם הוא נברא, מכן יוצא שהבורא בראשון הוא כל יכול כי אין משהו שיכול להגביל אותו.

וואו אחרי שנים זה מה שמצאת......
    נערך לאחרונה על ידי yossiot; 19-04-2012 בשעה 17:35.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect