שלום לכל גולשי ומתאבקי AWL,
אחרי מספר שבועות טובים שבהם אני לא יודעת מי פעיל ומי לא, החלטתי לערוך התפקדות רשמית בליגה.
במסגרת ההתפקדות אתם מתבקשים לרשום שאתם כאן, שאתם חלק מהליגה ושאתם רוצים להמשיך לשחק.
ההתפקדות תערך למשך שבוע ימים, כך שכולם יוכלו לשרשר את הנוכחות שלהם, מה שאומר שהפרק הבא יפורסם ב28.4.
זו גם הזדמנות עבורכם לחזור לעיסוקים שלכם על רגל ימין ואפשרות עבורי לנוח קצת לאחר שבועות של עבודה בניהול הליגה.
כמו כן, הליגה פרסמה אמש את הספיישל הגדול ביותר שלה עד כה - סייבר AWL.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=844819
אשמח אם תקחו רגע, תקראו את הקרבות, סגמנטים, תראו את הקליפים ותראו את ההשקעה ותגיבו.
השקעתי המון על מנת להרים לכם את האירוע בזמן ובאיכות הזו ואשמח לשמוע מה דעתכם על האירוע, לטוב ולרע.
בנימה זו, אני מבקשת להזכיר שהליגה היא על טהרת ההנאה ולא על תחרותיות ותוצאות.
שם המשחק הוא השקעה וחברות וכל מי שהשקיע והתנהג כמו חבר, קיבל את התמורה הראויה שלו.
לגבי מה שקרה עם נועם ודימה, אני לא מעוניינת לנהל פה גן ילדים, ככה שזו ההתייחסות היחידה שלי לנושא.
בתור גולשים אתם מצפים ממני לתת לכם מענה, פרקים בזמן ויחס אוהד, ואני מצפה את אותו דבר ממכם.
נועם ודימה אומנם הפסידו, אבל זו הייתה תוצאה של מספר שיקולים ולא רק בגלל שהם דפקו ברז באירוע.
להבא, אם אתם לוקחים על עצמיכם סיקור, תעמדו באחריות ותמלאו את הצד שלכם בעסקה.
או לפחות תודיעו לי על כך מראש על מנת שאוכל למצוא פתרונות חלופיים. ככה גם לא נגיע למצבים האלה.
חוץ מזה, אני רוצה לברך את כל המשתתפים על אחלה אירוע, עשיתם עבודה טובה ואני מקווה שנמשיך בדרך הזו.
אני גם רוצה להוסיף את ברכותיי למנצחים, כנראה שבסערת הרגשות, אנשים שכחו שצריך גם לפרגן לחברים שלהם.
ולכל מי שהפסיד, זה לא נורא. דעו שזה מאוד קל לנצח, אבל להפסיד זה קשה. החכמה היא לחזור מההפסד ולנצח.
ולסיכום, אם מישהו מרגיש את הצורך לדבר איתי בפרטי או משהו כזה, דעו שדרכי ההתקשרות שלי פעילים.
תודה.
טופס התפקדות -
שם גולש:
מתאבק:
שונות:

...
ספוילר: