אבא שלי כל הזמן מאיים עלי, כל יום הוא צועק עלי ומתעצבן עלי. הוא מאיים להרביץ לי ואומר לי דברים לא נעימים. היום הוא אפילו כמעט הרביץ לי
זה מעצבן אני לא יודע מה עושים לא כיף ככה
אבא שלי כל הזמן מאיים עלי, כל יום הוא צועק עלי ומתעצבן עלי. הוא מאיים להרביץ לי ואומר לי דברים לא נעימים. היום הוא אפילו כמעט הרביץ לי
זה מעצבן אני לא יודע מה עושים לא כיף ככה
|
|
ניסית לדבר אם אמך אם על כך??
Mes Que Un Club
אתה יכול לדבר איתו ולהגיד לו שהוא לא חייב לצעוק או לאיים הוא יכול להסביר את זה בשקט ולומר לו את ריגשותיך כלפי מעשיו
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 20-04-2012 בשעה 23:26.
Mes Que Un Club
ניסיתי וניסיתי וניסיתי ולא אכפת לו כלום
תקשר למשטרה. לא מגיע בכלל שתקרא לו אבא. אם זה מתמשך, תראה לו שאתה עושה עם זה משהו אל תשב ותתבאס כל היום.
ממש קשה אבל אין ברירה. הוא צריך להבין שמה שהוא עושה לא טוב.
הוא עושה את זה שיכור או פיקח?
אחי תתקשר לזכויות הילד זה לא מצחיק
צא מזה אתה בסט רע
יש לי שכן שרשיות הרווחה לקחו את בנו כאשר הוא ואישתו היו במשבר כלכלי
אין לך משג מה זה לאבד ילד
הורי הילד לא הרימו ליו יד עדין ואתה מייעץ לו לפנות לרשיות
אתה גורם להסלמה לא רצויה ולצרוף גורמים שלא רואים את טובת הילד כדבר החשוב ביותר - אלא את החוק
אתה אפילו לא יודע מה הוא עשה - אולי הוא גנב או הרביץ לילד אחר
או לא יודע מה - שום דבר לא מאשר צעקות ואיומים אך זה עדיין לא חורג
מנורמות החינוך - מורים ומחנכים צועקים ומאימים על ילדים כל יום !
והכי חשוב - עוד אין לך ילדים נכון ? תאמין לי שאני אומר לך צריך אחד פחות בשביל להבין
בואנה קצת הגזמתם להתקשר למשטרה לרשויות הרווחה
להתקשר לזכויות הילד כל עוד זה לא מתקדם למכות אין מה להתקשר ואם אתה באמת מרגיש מפוחד או מבואס מזה
ברמה שאתה מרגיש שמסכנת לך את הבריאות או שאתה לא יכול יותר תעבור לפנימיה בשיא הרצינות.
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 21-04-2012 בשעה 11:07.
Mes Que Un Club
קודם כל תעשה חשבון נפש ותראה איפה ולמה הוא מתעצבן דוקא עליך ולא על אמא שלך לדוגמא...
דבר שני אני מציע שתלך תדבר איתו, כמו גבר. תגיד איך אתה רואה את הצעקות שלו עליך, תגרום לא להבין את המצב שלך.
תגיד לו שלא תוכל לסבול אם הוא ימשיך. ואם זה ממשיך לא יזיק להביא משטרה שהוא יבין שהוא לא בסדר.
לפעמים שאני רב עם אח שלי הוא אומר דברים כמו: אני לא יודע מה אני אעשה לכם...
כשאנחנו קצת משתוללים הוא מאיים.
בכנות, אלו סיבות לאים?