קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צו ראשון בקרוב ואני צריך עזרה
    על ידי ExAilE בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 21:03
  2. קניתי MP3 ואני צריך עזרה..
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 03:09
  3. נתקלתי בבעייה ואני צריך עזרה-כנסו
    על ידי Linage בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 14:37
  4. הורדתי Pro Evolution Soccer 5 ואני צריך עזרה :|
    על ידי infected hell בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 17:25
  5. שלום לכולם ני חדש ואני צריך עזרה!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 20:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

יש לי מטרה ואני צריך עזרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ברירת מחדל יש לי מטרה ואני צריך עזרה

שלום קוראים לי דניאל ואני בן 17 וחצי
    יש לי מטרה שאני לא יכול לספר אותה אבל זה דבר שמאוד חסר לי
    ואם אני ישיג את המטרה הזאת אני באמת ירגיש מושלם עם עצמי ולא יחסר לי דבר
    היא כלכך חשובה לי אני יכול לומר לכם מה זה אבל זה משו שיש לכולם ולי פשוט אין אז זה לא צריך לעניין אותכם
    כי יש לכם אתזה כבר ורק שאין לך משו אתה מעריך אותו..
    הבעיה היא שכדי להשיג תמטרה הזאת צריך לעשות כל יום איזה משו במשך חצי שעה מבלי לפספס או בערב או בבוקר והעניין הוא
    שגם אז אתה רואה תוצאות רק אחרי כמה חודשים וזה לא בטוח יעבוד זה עבד רק לחלק מהאנשים אלה שהשקיעו באמת או שזה תלוי במזל אני כבר לא יודע..
    ניסיתי להתחיל כמה פעמים אחרי קריאות סיפורי הצלחה של אנשים שזה נתן לי מוטביציה חבל על הזמן והייתי מתחיל כמו חייה נכנסתי לזה ואחרי שבוע שוב הייתי מפספס ומזלזל כי לא הייתי רואה תוצאות, אני באמת כבר לא יודע מה לעשות אני צריך שתעזרו לי איך אני משיג את המטרה החשובה הזאת שזה באמת חשוב לי מאוד!
    נערך לאחרונה על ידי TheMentalist; 21-04-2012 בשעה 17:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

גבר על מה אתה מדבר אתה אנונימי פה גם ככה ממה אתה מתבייש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

קצת מזכיר לי את הפעם הראשונה שהנחתי תפילין ,היה לי מאוד קשה לקום שעה מוקדם בבוקר כול בוקר לפני כולם לפעמיים ב 5 - 6 בבוקר ולהניח תפילין אז התחלתי במנות קטנות ,הייתי קורא קטע קטן מתוך התפילה של חמש דקות ואחרי כמה חודשיים קטע יותר ארוך ויותר ארוך עד היום אני משתדל לא לפספס אף יום
    הצלחתי להגיע למצב שבו אני קם בבוקר וקורא את כול התפילה מידי יום. כיום אני לא יכול לתאר לעצמי מצב שאני לא אתפלל בבוקר שחרית.

קח טיפ חשוב מאוד
    הקטע המאתגר זה לבנות תבנית במוח ,את אותו דפוס שיחזור על עצמו שוב ושוב אחרי שבנית את הדפוס הזה יהיה לך יותר קל.
    אני ינסה להמחיש לך את הדבר כך דיסק ושרוט אותו בעזרת עט וחזור על השריטה הזאת הלוך ושוב בעצם הדיסק לעולם לא יתנגן באותו אופן לפני השריטה.
    קח גם המוח ברגע שאתה יוצר את הנתיב ,אתה תחזור על ההרגל הזה שוב ושוב וכול פעם יהיה לך יותר קל ויותר קל.

מקווה שעזרתי בהצלחה
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    קצת מזכיר לי את הפעם הראשונה שהנחתי תפילין ,היה לי מאוד קשה לקום שעה מוקדם בבוקר כול בוקר לפני כולם לפעמיים ב 5 - 6 בבוקר ולהניח תפילין אז התחלתי במנות קטנות ,הייתי קורא קטע קטן מתוך התפילה של חמש דקות ואחרי כמה חודשיים קטע יותר ארוך ויותר ארוך עד היום אני משתדל לא לפספס אף יום
    הצלחתי להגיע למצב שבו אני קם בבוקר וקורא את כול התפילה מידי יום. כיום אני לא יכול לתאר לעצמי מצב שאני לא אתפלל בבוקר שחרית.

קח טיפ חשוב מאוד
    הקטע המאתגר זה לבנות תבנית במוח ,את אותו דפוס שיחזור על עצמו שוב ושוב אחרי שבנית את הדפוס הזה יהיה לך יותר קל.
    אני ינסה להמחיש לך את הדבר כך דיסק ושרוט אותו בעזרת עט וחזור על השריטה הזאת הלוך ושוב בעצם הדיסק לעולם לא יתנגן באותו אופן לפני השריטה.
    קח גם המוח ברגע שאתה יוצר את הנתיב ,אתה תחזור על ההרגל הזה שוב ושוב וכול פעם יהיה לך יותר קל ויותר קל.

מקווה שעזרתי בהצלחה
    זה שונה מלהניח תפילין ,אצלי זה יותר אמצעי כדי להשיג מטרה אולי גם אתה מניח תפילין בשביל
    מטרה מסוימת (עולם הבא או להרגיש יותר טוב ביום ביום )
    אצלי זה מטרה מוחשית אתה מבין ?
    ולגבי הטיפ תודה אני מבין אבל איך בונים את התבנית הזאת .?
    לגבי הבחור שרוצה לדעת מה זה ,זה באמת לא הנקודה אחי

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

זה פחות העניין של מוחשי או רוחני ,זה יותר העניין של בניית התבנית (ההרגל).
    ברגע שאתה בונה את הדפוס הוא מתחיל להתחזק ונהפך לעניין שבשגרה.
    זה דומה ללרכב על אופניים ,בהתחלה אתה נעזר בגלגלי עזר ולאט לאט אתה מתקדם עד שיש לך את התבנית (הדפוס) איך לרכב על אופניים ללא גלגלי עזר ולא ליפול.

אני מציע לך ממש לחלק את המטרה שלך לחלקים קטנים ,הקדשה של מספר דקות ביום תספיק ולאט לאט להתקדם. אפשר להוסיף עוד זמן ,אפשר להוסיף עוד אקט פיזי ועוד אלמנטים אחרים (תלוי במטרה שלך).

העיקרון הוא שיפור הדרגתי עד לתוצאה הרצויה. יש גם הסבר פיזיולוגי לשיטה שאותה אם תרצה הפרט.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 21-04-2012 בשעה 21:08.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

חבל שאנחנו לא יודעים מה המטרה שלך .. זה היה יכול לעזור לנו לעזור לך .

אם זה באמת היה חשוב לך כלכך , שאפילו פתחת אשכול בשביל זה , היית עושה את זה .
    אם אתה יודע ששינויים באים רק אחרי זמן אז אל תבדוק את עצמך כל יום . אתה עושה את זה כי אתה חייב לעשות את זה . כי אתה תרגיש טוב אחרי זה . כי אתה תהיה מאושר בסופו של דבר . זה למה אתה עושה את זה .
    אני מצרף לך סירטון , קח את זה לכיוון של האתגר שלך ותשאב מזה מוטיבציה ברגעים הקשים :

אל תוותר חבר , בהצלחה .

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי TheMentalist צפיה בהודעה
    שלום קוראים לי דניאל ואני בן 17 וחצי
    יש לי מטרה שאני לא יכול לספר אותה אבל זה דבר שמאוד חסר לי
    ואם אני ישיג את המטרה הזאת אני באמת ירגיש מושלם עם עצמי ולא יחסר לי דבר
    היא כלכך חשובה לי אני יכול לומר לכם מה זה אבל זה משו שיש לכולם ולי פשוט אין אז זה לא צריך לעניין אותכם
    כי יש לכם אתזה כבר ורק שאין לך משו אתה מעריך אותו..
    הבעיה היא שכדי להשיג תמטרה הזאת צריך לעשות כל יום איזה משו במשך חצי שעה מבלי לפספס או בערב או בבוקר והעניין הוא
    שגם אז אתה רואה תוצאות רק אחרי כמה חודשים וזה לא בטוח יעבוד זה עבד רק לחלק מהאנשים אלה שהשקיעו באמת או שזה תלוי במזל אני כבר לא יודע..
    ניסיתי להתחיל כמה פעמים אחרי קריאות סיפורי הצלחה של אנשים שזה נתן לי מוטביציה חבל על הזמן והייתי מתחיל כמו חייה נכנסתי לזה ואחרי שבוע שוב הייתי מפספס ומזלזל כי לא הייתי רואה תוצאות, אני באמת כבר לא יודע מה לעשות אני צריך שתעזרו לי איך אני משיג את המטרה החשובה הזאת שזה באמת חשוב לי מאוד!
    לאיזו עזרה אתה מצפה מאנשים שאתה אפילו לא מספר להם מה בכלל הבעיה?

ממה שכן הבנתי
    יש משהו שצריך לעשות פעם ביום אבל ההשפעה שלו מורגשת רק אחרי כמה חודשים.
    תאור שמתאים לי לטיפולים תרופתיים ממושכים, כמו טיפול בדיכאון או הורמונים... האמת שזה לא ממש משנה.
    דיברת פה על יצירת הרגל של לעשות את הדבר הזה פעם ביום, כאן העצה של aaa-aaa מתאימה.
    אולי גם יהיה טוב לשים לך משהו שיזכיר לך בכל בוקר, פתק על המראה בשירותים, תזכורת בטלפון, או להגיד לחבר שידאג להזכיר לך בכל יום...
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תודה רבה חבר'ה באמת אתם נותנים לי פה עצות לעניין ובחור בתגובה האחרונה צודק זה משו בסגנון ואני לא צריך טיפים בנושא הזה אני רק צריך עזרה בלא להתאייש באמצע ולתת לעצמי מוטביציה ,
    חשבתי לעצמי לעשות לוח כזה על הקיר וכל יום שעובר ובצעתי את מה שצריך לסמן איקס ולסמן נגיד אחרי כל חודש לעשות בדיקה עם יש שינוי מה דעתכם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    10
    נקודות
    0

נראה לי שאתה מדבר על דיאטה ..
    תראה , אני בתקופה לפני הצבא .. החלטתי שאני עושה דיאה וקיבנמעט ככל העולם ..
    ניסתי המון דיאטות וותנחש מה .. ? אף אחת מהם לא הצליחה ..
    לקחתי דיאטה על עצמי .. כל בוקר וערב הליכות .. וכן לבד בלי חברות או אנשים .. - כי בסופו של דבר תמיד יש להם תירוצים למה לא לעשות תהליכה היום
    באוכל , הורדתי המון ... אם זה לחם , מתוקים , שתיה מוגזת .. רק בסופי שבוע - לקחתי מתוק .
    אכלתי הכל בלי לחם ..
    כמובן , ששמרתי על התדירות של הליכה בבוקר וגם בערב , הוספתי לזה גם כפיפות בטן אחרי כל ארוחה ..
    תתפלא מה ?! אחרי חצי שנה ראיתי תוצאה של ירידת 20 קילו ..
    שיהיה המון בהצלחה !!! ואם אתה צריך עזרה או סתם עידוד .. אתה יכול לשלוח הודעה !!

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

זה לא דיאטה ובבקשה תפסקוו לנחש מה זה ,אתם יכולים להשוות אתזה לדיאטה גם דיאטה זאת מטרה ארוכת טווח
    שאסור לבדוק כמה רזית כל יום וצריך לעשות כל יום משו מסוים בשביל זה ..אני לא מספר לכן מה המטרה כי אני לא רוצה שתתעסקו בזה
    וזה משו לא רגיל וזה לא העניין פה .בכל מקרה תודה לך
    נערך לאחרונה על ידי TheMentalist; 22-04-2012 בשעה 13:26.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

זה בטח לקחת רואקטן או משהו חחחחח, למה רק אחרי חצי שנה או משהו כזה רואים הבדלים והוא גם בן 17, אז ישש ישש עליתייי על זה!!!!!!!!!11111111

חחחחחח נו אני סקרן תגלה לנו..

ובכל אופן טיפים:
    1. אומרים שאם אתה עושה משהו במשך 21 ימים זה הופך להרגל קבוע ופתאום יהיה לך מוזר לא לעשות אותו..
    2. תעשה אותו בשעה קבועה, נגיד כל יום אתה יודע ש5 זה הזמן שאתה מבצע את הפעולה אז כל יום בשעה 5, מאשר בשעה אחרת כל יום..
    3. אתה עושה את זה לטובתך
    4. תדמיין אותך כל יום אחרי הפעולה, ואיך שאתה מרגיש אחריה, או אחרי התקופה..

יש לי כמה עצות מהשרוול בשבילך...

זה נכון שאם לא רואים תוצאות בעיניים, אז אנחנו לא מצליחים להחזיק את עצמנו מספיק חזק כדי להתמיד...

הנוסחה להצלחה היא זו:

ריכוז + משמעת + סבלנות + התמדה = הצלחה

1. בחר מטרה מרכזית אחת.
    2. הכן לוח ביצוע ובכל יום שתעשה זאת - סמן V. בכל יום אחר - סמן X. קבע לעצמך פרס שתקבל אחרי מספר קצר של ביצועים - נניח 5. בכל אי-ביצוע - קבע לעצמך עונש.
    3. דמיין את עצמך מדי לילה לפני השינה במצב שבו אתה נמצא אחרי השגת המטרה.
    4. אם יש לך תמונה שלך בעבר שבה כבר השגת מטרה זו - תלה אותה על קיר החדר שלך.
    5. סגל לעצמך זמן קבוע לביצוע המשימה. יש כאלו שאומרים שהרגל נקבע תוך 21 ימים, אחרים אומרים תוך 30 ימים ואחרים מהם אומרים 60 ימים. זה לא משנה, העיקר הוא להתמיד.
    6. תוצאות לוקחות זמן - ממש כמו בכושר גופני. אין חשק, אין מוטיבציה, אין תוצאות מיידיות ולעיתים זה אפילו מציק. אבל כשהותצאות מופיעות - אין תחושה טובה מזו...
    7. מצא לעצמך גורם מוטיבציוני, כמו: סרטון, שיר, פרק מספר, ציטוט... ברגעי משבר - היזכר בו.
    8. כתוב לעצמך את המטרה ותלה אותה על הקיר בחדר שלך. קרא אותה מדי בוקר ומדי ערב. שנן אותה לעצמך לפחות 100 פעמים במשך היום.
    9. רשום את המטרה על פתק קטן ושים אותו בכיס שלך. שלוף אותו וקרא בו בכל זמן פנוי.
    10. מצא מישהו שכבר השיג את המטרה שלך ושאב ממנו עצות כאדם שכבר עשה זאת בעבר. אין מורה טוב יותר ממנו.

אני מקווה שעזרתי.

בהצלחה!

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם כבר היית מלא מוטיביצייה וזה לא עבד לך,אז תפסיק לחפש את המוטיביצייה.מוטיבצייה זאת הרגשה שתלך ותבוא,כי זה צריך איזון,אותו דבר לגבי הצלחה וכישלון,זה תמיד יתאזן ורצון רק לאחד מהם לא יעבוד.הצלחה זאת אשלייה שהמחשבה שלך יוצרת בשביל למלות אותה מבפנים.אתה תקבל כמות של כישלון שווה לכמות של הצלחה.
    עכשיו שאתה יודע את זה,מה ברצונך לעשות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    יש לי כמה עצות מהשרוול בשבילך...

זה נכון שאם לא רואים תוצאות בעיניים, אז אנחנו לא מצליחים להחזיק את עצמנו מספיק חזק כדי להתמיד...

הנוסחה להצלחה היא זו:

ריכוז + משמעת + סבלנות + התמדה = הצלחה

1. בחר מטרה מרכזית אחת.
    2. הכן לוח ביצוע ובכל יום שתעשה זאת - סמן V. בכל יום אחר - סמן X. קבע לעצמך פרס שתקבל אחרי מספר קצר של ביצועים - נניח 5. בכל אי-ביצוע - קבע לעצמך עונש.
    3. דמיין את עצמך מדי לילה לפני השינה במצב שבו אתה נמצא אחרי השגת המטרה.
    4. אם יש לך תמונה שלך בעבר שבה כבר השגת מטרה זו - תלה אותה על קיר החדר שלך.
    5. סגל לעצמך זמן קבוע לביצוע המשימה. יש כאלו שאומרים שהרגל נקבע תוך 21 ימים, אחרים אומרים תוך 30 ימים ואחרים מהם אומרים 60 ימים. זה לא משנה, העיקר הוא להתמיד.
    6. תוצאות לוקחות זמן - ממש כמו בכושר גופני. אין חשק, אין מוטיבציה, אין תוצאות מיידיות ולעיתים זה אפילו מציק. אבל כשהותצאות מופיעות - אין תחושה טובה מזו...
    7. מצא לעצמך גורם מוטיבציוני, כמו: סרטון, שיר, פרק מספר, ציטוט... ברגעי משבר - היזכר בו.
    8. כתוב לעצמך את המטרה ותלה אותה על הקיר בחדר שלך. קרא אותה מדי בוקר ומדי ערב. שנן אותה לעצמך לפחות 100 פעמים במשך היום.
    9. רשום את המטרה על פתק קטן ושים אותו בכיס שלך. שלוף אותו וקרא בו בכל זמן פנוי.
    10. מצא מישהו שכבר השיג את המטרה שלך ושאב ממנו עצות כאדם שכבר עשה זאת בעבר. אין מורה טוב יותר ממנו.

אני מקווה שעזרתי.

בהצלחה!
    תודה רבה לך עזרת לי המון

ולגבי זה שלמעלה מה אתה מציע לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי TheMentalist; 23-04-2012 בשעה 20:45.
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי TheMentalist צפיה בהודעה
    תודה רבה לך עזרת לי המון

ולגבי זה שלמעלה מה אתה מציע לעשות?
    אני יציע לך מה לא לעשות.להפסיק לחפש את ההצלחה,שמחה,להפסיק לפחד מהמוות(יש לזה השפעה חזקהה על חיי היום יום שלך),תפסיק לחיות בעבר שלך ולחלום על העתיד.צריך לאבד הכל בשביל לקבל הכל.
    אני אישית לא ממליץ לך לקרוא ספרים על הצלחה,לקבל מוטיבצייה מסרטונים,כשהמוטיביצייה גדולה יותר כך גם האכזבה גדלה.הכל מתאזן,הכל.
    זאת זווית ראייה רוחנית,אתה לא בהכרח חייב לקבל את זה,אבל אם ניסית בעבר את מה שהרוב הציעו וזה לא עבד,אולי בעצם תשנה גישה?ונסה גישות ודברים אחרים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,780 | הודעות: 8,150,362 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect