|
|
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
הרי אתה מדקלם מה שכולם מדקלמים לא סתם אמרתי לך תקרא טוב,הנה המקור:
לידיעתך "חומר" הוא כל מה שיש לו מסה ותופס נפח במרחב,החלקיק הוירטואלי כשמו כן הוא "וירטואלי" הוא לא מוגדר כחומר ולא הופך לחומר.חלקיק וירטואלי הוא חלקיק שהקשר של תורת היחסות הפרטית בין מסה, תנע ואנרגיה לא מתקיים עבורו למשך זמן קצר. זמן החיים של חלקיק וירטואלי מוכתב על ידי עקרון אי הוודאות. חלקיק וירטואלי קרוי גם "חלקיק שלא על קליפת המסה" (off-mass-shell).
ואיך אתה מתכוון להדגים שמשהו שאין כל ראיה, הוכחות או השפעה נראית על העולם, לא נברא בעצמו?
אני אומר שאלוהים נברא ע״י מפלצת הספגטי ואתה יכול לקפוץ עד מחר. אלוהים שלך נברא ע״י מפלצת הספגטי בזמן שהיא בראה את העולם.
מעבר לכך שאפילו לא הוכחת שהבג׳וג׳ו שלך אשכרה ברא משהו.
שם לב לכשלים הלוגיים שלך כבר? או שהמוח שלך מתעקש להיות אטום למחשבה. זה לא דיון שאתה מנצח על פרצה טכנית. אבל נסיון יפה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אין מה לעשות לעולם לא תמצא את זה בדר הלוגית..
מה שנשאר זה או אמונה (דבר שאני מאמין שאתה לא תסכים איתו)
או שאני יבוא אליך בשאלה הפוכה - איך ייתכן שיש את כל היקום ואת העולם שלנו בלי משהו אלוהי ?
ואם תנסה להסביר לי בדרך הלוגית זה לא יהיה משנה כי בכל זאת בסוף תגיע לזה שפעם לא היה כלום.. וכשאני אומר כלום.. לא כדור הארץ ולא מערכת השמש ובכלל.. בלי יקום.. ואם תגיע לזה שלא היה כלום אין שום מצב לוגי שבו יכול להיווצר משהו בלי שום דבר.. ואם תגיע למצב שתמיד היה יקום אז זה יהיה בדיוק כמו השאלה הזאת.. אין דרך לדעת שכל החיים (כל הזמן) היה יקום.. אגב גם לגבי הזמן.. אני לא חושב (אם יש תקן אותי) שיש הסבר לוגי ל''זמן''..
בטח שיש - אתה פשוט לא מודע לכך.
העולם שלנו הוא תוצאה של חוק בפיזיקה - כוח הכבידה.
היה אבק בחלל, ובגלל כוח המשיכה החלקיקים לאט לאט במיליוני שנים התהוו לכדור ענק,
היסודות הכבדים שקעו והיסודות הקלילים נשארו על פני השטח.
החלקיקים נוצרו מסופרנובות, הסופרנובות באו מפיצוץ של כוכב ש"מת",
בסופו של דבר המקור להכל הוא המפץ הגדול.
במפץ הגדול היה רק חלקיק אחד - מימן.
מהמימן נוצרו חלקיקים אחרים בגלל הסופרנובות.
המימן פשוט היה דחוס דחוס דחוס מגה דחוס,
התפוצץ וזה היה המפץ הגדול.
מאיפה הגיע המימן ולמה היה המפץ הגדול?
זה לך תלמד פיזיקה קוונטית,
שם יש את כל ההסברים.
One Shot - One Kill
רק בגלל שאתה לא יודע משהו, לא אומר שזה לא אמיתי. זה אומר שאתה לא יודע אותו!!
אתה מראה שאתה לא מבין שיט במפץ הגדול, ואז תוקף שאין אופציה אחרת לקיום מלבד איזה יהוה בלתי נראה בשמים. לך תלמד, תבין מה זה המפץ הגדול, ואז תנסה להגיד זה לא לוגי (ככה שאני אקרא לך אידיוט כי לא הבנת, זה יהיה נכון.
כרגע, אתה רק מעיד על חוסר ידע.
נערך לאחרונה על ידי firya; 24-04-2012 בשעה 19:49.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.