קודם כל ראיתי שיש הרבה אנשים שמתקשים עם העניין של אתרי העלאות, אומרים לי שהם לא מרוויחים מספיק והאם יש איזשהי דרך להרוויח יותר אז פתחתי את האשכול הזה בשביל להסביר לכם על הטרמינל, איך משתמשים בו? ומאיפה ניתן לקנות אותו.
שאלות נפוצות:
מהו טרמינל?
שרת הטרמינל - Terminal Server הינו למעשה שרת בעל יכולת הרצה "מקומית" של תוכנה עבור משתמש כך שבפועל כל כוח החישוב ומהירות העיבוד תלויים בשרת בלבד. רכיב ה- Terminal הינו למעשה רכיב תוכנה נוסף המותקן כשרות (Service) אותו מסוגל להעניק השרת למשתמשי הרשת השונים.
תחנת העבודה הופכת להיות בעצם חלון צפייה לתוכנה אשר בפועל רצה על מחשב מרוחק - שרת הטרמינל. יישום הפתרון מחייב שרת "מחוזק" במיוחד ויציב.
רשימת חברות:
בינתיים אני מכיר ומשתמש בחברה buyrdp.com.. חברה טובה שיש להם תמיכה באונלין וכל בעיה ניתן לפנות אליהם באונלין והם נותנים מענה מיידי - מומלץ מאוד.
ניתן להרשם לחברה מפה.
איזה סוגים של Terminal חברה זו מציעה?
ישנם 2 סוגים של טרמינל שהחברה מציעה:
*הראשון זה טרמינל רגיל, מאפשר רק הורדה והעלאה של תכנים לאתרי העלאות באמצעות חיבור FTP בעזרת התוכנה Filezilla.הוא זול יותר מטרמינל עם קידוד.
*השני זה טרמינל שמאפשר לכם גם לקודד סרטים.
קידוד זה בעצם לקחת גירסה לסרט וכתוביות שמתאימות לגירסה הזו ולהשתמש בתוכנה שמחברת את הכתוביות האלה לסרט והופכת אותו לסרט או סדרה עם תרגום מובנה.(בדרך כלל באתרי הורדות מבקשים להעלות תוכן עם קרדיט לאתר).
העלויות נעות בין 17$ ל 40$ בחודש תלוי בחבילת הקידוד ובמפרט (גודל Hard Disk - כמות זיכרון מעבד , וסוג הטרמינל- עם קידוד או בלי)
אחרי שקניתי מהחברה ושלחתי להם את הכסף מה אני אמור לעשות?
אחרי שקונים החברה שולחת לכם את פרטי ההתחברות באימיל שכוללים - אי פי של השרת המרוחק, שם משתמש וססמה.
על מנת להתחבר עקבו אחרי ההוראות הבאות:
1.לחץ על התחל וכתוב בשורת החיפוש: mstsc או לחץ Windows + R והקלד mstsc ולאחר מכן לחץ Enter:
2.נפתח חלון חדש "שולחן עבודה מרוחק":
3.רושמים את הפרטים הבאים:
ב"מחשב" רושמים את האי פי של השרת שספקה לכם החברה.
ב"שם משתמש" רושמים את שם המשתמש שספקה לכם החברה.
לוחצים התחבר ורושמים את הססמה.
אחר כך כל פעם שתתחברו זה יישמור את שם המשתמש והססמא שלכם ולא תצתרכו לרשום אותם שוב מחדש.
4.ייפתח לכם חלון הטרמינל שייראה כך:
רשימת תוכנות טובות לשימוש בטרמינל:
FileZilla - תוכנה שמאפשרת חיבור FTP להעברת קבצים, ניתן להשתמש בתוכנה זו להעברת קבצים למשתמש שלכם בShareflare.
FileUploader - מאפשר לכם להעלות קבצים למגוון שרתים בין היתר לRapidshare.com ו Fileflyer.com.
AVI Comp - תוכנה שמאפשרת לכם לקודד סרטים עם סיומת AVI.
Aegisub - מאפשרת לכם לערוך כתוביות.
Subtitle Workshop - מאפשר לכם לערוך כתוביות.
Virtual Dub - מאפשר לכם לקודד סרטים.
הערה:
כל הדברים שאתם מורידים מעלים , זה דרך הטרמינל בלבד לא מהמחשב האישי שלכם.
אם אתם רוצים להעביר תוכן מהמחשב שלכם לטרמינל ולהיפך אתם פונים לחברה ומבקשים מהם FTP Login לטרמינל שלכם כדי שתוכלו להעביר אליו קבצים ממקומות שונים.
*כל הזכויות שמורות לי KillaPlaya שיצר מדריך זה ואין להעתיק מבלי אישור שלי.

ציטוט ההודעה