קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרשתי] סוף סוף אחרי 3 שנים =[
    על ידי Erik Lamela בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 04:38
  2. סוף סוף אחרי כמעט 7 שנים - הוא הגיע =]]]]]]]]]
    על ידי ItayTheMan בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-01-2008, 02:18
  3. סוף סוף אחרי עבודה קשה הצלחתי!
    על ידי Future בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-08-2007, 19:07
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-08-2006, 16:05
  5. סוף סוף- אחרי תקופה מייאשת של 3 חודשים!!
    על ידי Alon בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 16:45
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678
מציג תוצאות 106 עד 112 מתוך 112

סוף סוף !!! אחרי שנים, מצאתי את ההוכחה האולטימטיבית שאלוהים לא קיים - עמוד 8

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אבל שוב זה לא מוכיח שהתאורייה שגוייה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תאוריות,אידואולוגיות ,לא יכולות אמיתיות גם כן.

מצטער חבר,
    אני לא מתדיין איתך יותר.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 26-04-2012 בשעה 17:16.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

תגיד, יש לך מחלת נפש? אני לא רוצה להטיח בך את האמת שאתה פשוט חסר שכל, ואז להרגיש רע עם עצמי בגלל שיש לך מחלה.

ברור שאני צוחק עליך. אתה חסר הבנה בסיסית בהרבה דברים ואתה מצפה שנתייחס אליך ברצינות? הצחקת אותי!!
    אתה לא זורק כביעה לאויר ואז אם אנחנו לא יכולים לסתור אותה אתה צודק. אתה צריך להוכיח את הקביעה שלך. זרקת פה נושא עם נשמה, אתה צריך להוכיח שיש דבר כזה (ואין). אין לך מושג איך המדע עובד וזה כי היית ויפש מספיק להסתיר את זה. או אולי פזיז מידי. אין בעולם המדע שום חלק לקביעה אבסולוטית. לצערך זה משהו שבדת זה דבר מחייב. ולכן הם לעולם לא יוכלו להיות על אותו מישור.
    כל עוד אתה מציג את עצמך כאידיוט, אתה לא יכול להתפלא אם יקראו לך ככה. ולכן אני יורד עליך. ככה אני גם לא משקר.
    אני מציע לך לחשוב טוב טוב על ההודעה הבאה שלך. כוד אנשים קוראים את ההודעות שלך חוץ ממני.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    תגיד, יש לך מחלת נפש? אני לא רוצה להטיח בך את האמת שאתה פשוט חסר שכל, ואז להרגיש רע עם עצמי בגלל שיש לך מחלה.

ברור שאני צוחק עליך. אתה חסר הבנה בסיסית בהרבה דברים ואתה מצפה שנתייחס אליך ברצינות? הצחקת אותי!!
    אתה לא זורק כביעה לאויר ואז אם אנחנו לא יכולים לסתור אותה אתה צודק. אתה צריך להוכיח את הקביעה שלך. זרקת פה נושא עם נשמה, אתה צריך להוכיח שיש דבר כזה (ואין). אין לך מושג איך המדע עובד וזה כי היית ויפש מספיק להסתיר את זה. או אולי פזיז מידי. אין בעולם המדע שום חלק לקביעה אבסולוטית. לצערך זה משהו שבדת זה דבר מחייב. ולכן הם לעולם לא יוכלו להיות על אותו מישור.
    כל עוד אתה מציג את עצמך כאידיוט, אתה לא יכול להתפלא אם יקראו לך ככה. ולכן אני יורד עליך. ככה אני גם לא משקר.
    אני מציע לך לחשוב טוב טוב על ההודעה הבאה שלך. כוד אנשים קוראים את ההודעות שלך חוץ ממני.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן, צודק.
    הוא רואה דברים, שומע דברים וחושב שיש בן אדם בלתי נראה שמדבר אליו,
    והוא לא נחשב מבחינה רפואית חולה.

זה המציאות שלנו.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הוכחתי עם הסרטונים,זה מאוד מוזר ששניכם תמיד מתעלמים או משנים נושא,ההוכחה נמצאת בסרטונים,הכל שמה.זה לא משנה מה אני,אין פה שום קשר למה שאני ולאשכול.שוב,אם אין לך מה להגיד לגביי ההסבר בסרטון,אל תגיב.
    Spqr,רואים שהלכת לחפש משהו על מה אתה יכול להתפס עליו,כי אתה לא יכול לסתור שום דבר בסרטון.
    אמרתי לעצמי שאני לא אשתמש באגו שלי,אבל אתם שיניתם לי את הגישה.
    ואם באמת היית קורא ומבין את ההודעות שלי,היית רואה שה׳ הוא לא מישהו,אלא משהו,וזה החיים\היקום הזה,זה הכל.
    תפסיקו להתעלם ולשנות נושא,הכל נמצא בסרטונים.

לייקים
    97
    נקודות
    50

אתה מביא לי חולה נפש שמדבר למים שקנה תעודה של פרופסור ומצפה שאני אתייחס לאיזהו חלק אחר בטענות שלך, כשאתה לא מסוגל אפילו להציג ראיה קונקרטית אחת?? מחקר, ניסוי כלשהו, משהו???!??! דיי נו אין מצב שאתה באמת כזה ט*פש!!
    תכניס לראש הזה שלך שלא עובד: המדע והדת לא עובדים על אותן עקרונות. כל עוד זה המצב, לא ניתן לשלב בנייהם, וגם אין צורך. המדע מתבסס רק על מה שאפשר לבחון, וזה מבוסס על המציאות. הדת קבעה משהו כנכון מבלי להתייחס למציאות הקיימת. מה בשם כל השדים לא ברור ומובן? גם התמונה שפרסמתי מסובכת לך להבנה????
    נערך לאחרונה על ידי firya; 27-04-2012 בשעה 02:20.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה מביא לי חולה נפש שמדבר למים שקנה תעודה של פרופסור ומצפה שאני אתייחס לאיזהו חלק אחר בטענות שלך, כשאתה לא מסוגל אפילו להציג ראיה קונקרטית אחת?? מחקר, ניסוי כלשהו, משהו???!??! דיי נו אין מצב שאתה באמת כזה ט*פש!!
    תכניס לראש הזה שלך שלא עובד: המדע והדת לא עובדים על אותן עקרונות. כל עוד זה המצב, לא ניתן לשלב בנייהם, וגם אין צורך. המדע מתבסס רק על מה שאפשר לבחון, וזה מבוסס על המציאות. הדת קבעה משהו כנכון מבלי להתייחס למציאות הקיימת. מה בשם כל השדים לא ברור ומובן? גם התמונה שפרסמתי מסובכת לך להבנה????
    אוי אוי,רק לזה אתה מתייחס,ואת כל השאר אתה זורק לפח?יש שמה דברים בסרטון שמסבירים שמה שמאחד את הדת ואת המדע זה התודעה וה quantum physics,אם היית רואה את הסרטון,הית מבין,בינינו,אין לך מה להגיד,פשוט אין לך איך לסתור,הבאת לי תמונה מסכנה שלא שווה יריקה אפילו,זה אפילו לא הסבר,זה שום דבר.אתה וחבר שלך ממשיכים להתפס על דברים הכיי הכי קטנים ומורידים את כל הדברים שבאמת חשובים,רק מראה שאתם ממשיכים להתווכח בשביל סתם.
    אחד מהסרטונים שפרסמתי,מתייחס לדברייך,אתה לא יכול להמשיך להתווכח בלי לראות את ההסבר משני הצדדים,בלי לחקור את התאורייה הזאת.אתה רואה רק את הצד שלך בסיפור ודוחף לי את הטענה שלך בכל תגובה,אני הבנתי את הטענה שלך,עכשיו הגיע הזממן שתקדיש קצת זמן לדיון הזה,שב בנוח,תהיה עם ראש פתוח ותסתכל את הסרטונים כי בלי זה,אתה לא יכול להמשיך בדיון,לא יכול.הפכתם את המטרה של הדיון הזה בשביל להראות שאתם צודקים ושאף אחד לא יכול לסתור או לערער בגישה שלכם,אבל זאת לא הייתה המטרה בדיון שלי מלכתחילה,המטרה הייתה לבדוק את שני הצדדים במידה שווה,סבבה נכון באתי בגישה פילוסופית שלא הייתה סופר מובנת,אבל עכשיו מה?????עכשיו אני בא לקראתכם,נותן לכם הסבר יותר מדעי וכל מה שעדיין מעניין אותכם זה לסתור אותי כדי לנפח קצת את האגו?אגב לשניכם יש בעייה,חשבתי בהתחלה שאולי איתי אתם ככה,אבל אתם תוקפים כל אחד ומקללים אותו.זאת עוד אגב סיבה למה אנחנו צריכים לאחד את שניהם,מוסר ותרבות כי נראה שחסר לשניכם.

לייקים
    97
    נקודות
    50

אז אתה מתעקש להראות מטומטם. מה לא ברור ב״המדע לא עובד על פילוסופיה״??
    כל עוד אתה ממשיך עם השטויות שלך, אין לי שום סיבה לבזבז את הזמן שלי רק בגלל שאתה חושב שאני צריך. מישהו שלא מבין בעולם המדע אין סום סיבה שייעץ איך זה צריך לעבוד.
    וכבר הוכחת ולא רק לי שאתה פסיכי על כל הראש. לך תחפש פסיכיאטר טוב.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 8 << ראשון ... 678

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,027 | הודעות: 8,151,609 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect