המשך חזרתו של באטיסטה
אני ממשיך בדיוק מאותה נקודה שהפסקתי בפרק הקודם, לחץ לפרק.
אני מחכה מאחורי הקלעים לעלייה שלי ובדיוק שנשמעה מוזיקת הפתיחה שלי מתחיל אצל הצמרמורת המטורפת הזאת כל פעם לפני עליה לAWL, אני עולה בריצה קלה פנימה עם חיוך ענק על הפנים ועומד על הרמפה בין דקה לשתיי דקות כדי להנות מהפופים של הקהל ולהקל את מה שקורה. אני מתחיל להתקרב לעבר רנדי אורטון עם חיוך ענק על הפנים כשאני מצביע עליו, כמובן רנדי היה בשוק ואני עולה על זירה, כמובן שרנדי מתרחק ומקבל מהעובדים למטה את המיקרופון ועדיין לא מסוגל לדבר, רק לשמוע את הקהל צועק "באטיסטה !!, באטיסטה, באטיסטה !". לאחר 2 דק' של הנאה צרובה התחלתי לדבר, דיברתי על התקופה הקשה לאחר הידיעה וההבנה שאני נפרד מAWL כנראה שלתמיד כלפתע נשמע רנדי אומר את הדברים האלו, אני מצביע באותו רגע על המסך הגדול בכניסה והקהל משתתק. לאחר שנראה הסירטון שבו רנדי משתמש בי כדוגמא תם, נשמע רעש אדיר מהקהל שמעוניין בקרב ביני לרנדי. לאחר עוד 5 דקות שדיברתי רנדי אורטון לקח מיקרופון מלמטה והתחיל לדבר, כל מי שהיה שם לב שבכלל לא הקשבתי לו אלא רק הסתכלתי על הקהל, לבסוף כשגם רנדי שם לב הייתי עם הפנים אל המסך הענק בכניסה במראה את כל מה קורה בזירה וראיתי במסך שהוא רץ אליי במהירות מטורפת, הצלחתי לתפוס אותו וכמובן לעשות לו "באטיסטה בומב"' לאחר שרנדי אורטון כבר איבד את הכרה שהוא מרוח על הזירה פתאום נשמע השיר הבא:
כשאני שומע את השיר הזה רק מחשבות טובות עוברות לי בראש ומעלה חיוך קטנטן, חיוך של מישהו שעומד לפרק מישהו לאחר הזיכרונות הרעים ממאורעות 2010, לאחר שנשמע השיר כשכולם מחכים שג'ון סינה יגיע, פתאום ג'ון מגיע בריצה מטורפת אליי, אני קרב מוכן לאגרף אותו אל מקומו האמיתי פתאום גם CM פאנק מגיע.
ג'ון סינה עולה ראשון לזירה, כמובן שאני תופס אותו ומתחיל לפוצץ אותו, לא עבר שנייה, CM פאנק מגיע אליי מאחורה בלי ששמתי לב לאחר שהוא לקח כיסא מהאביזרים שמתחת לזירה ודפק לי אותו בדיוק בראש, הם ניצלו את זה והתחילו לפוצץ אותי בלי סוף לאחר שכבר התחלתי לדמם ורנדי אורטון כבר התאושש וכבר מתחיל לעזוב את האולם עם חיוך על הפנים נכנס GM מישל מקול ומודיע את ההודעה הבאה:
"שבוע הבא במקום לריב פה סתם כמו ילדים קטנים, באטיסטה בקרב חזרתו ילחם נגד CM פאנק וג'ון סינה על קרב תת הכרה," לאחר ששמעתי את זה כשאני מרוח על הריצפה חיוכי עולה על פניי ובאותו רגע כשראיתי את ג'ון סינה מחזיק את הכיסא ישר בעטתי בכיסא כשפגע בחוזקה בסינה שנפל מהזירה, ישר התרוממתי וכCM פאנק רץ אלי לקחתי את היכסא שנשאר מסינה ודפקתי לפאנק בראש. השיר שלי נשמע ואני מעלה חיוך, "אני הולך לפרק אותם אני אומר לעצמי".
--------------------------------------------------------------------------------------------
מקווה שאהבתם

ספוילר: 
ציטוט ההודעה