|
|
אמנם זה מחוץ לפורום עצמו , אבל בכל מקרה מנהל אמור להיות אדם עם נוכחות , שצריכים ללמוד ממנו לא סתם כל אחד שבפורום מדבר בשפה גבוהה ובחוץ עושה מה שהוא רוצה , זה מוריד נקודות זכות שתדע לך , ואתה עוד אומר לי "שאני לא יקלל אותך" ? כאילו שזה מובן מאליו שצריכים להשתמש באלימות מילולית בהקשר הזה .
אני עובד עלייך ? גם דפקתם לי 300K GP וגם אתה עוד בא ופותח נושא שאני עשיתי לך סקאם על 200 נקודות ? מילא הייתה עוזב אותי עם ה200 האלה אבל אתה מנסה להוציא ממני כמה שאתה יכול .. מכיר אנשים כמוך , ותאמין לי , מנהלים ראשיים בפורומים יש להם ראש , האמת תצא לאור והשקרים שלך ייחשפו , אני לא אגיב עד שתהיה פה תגובה של ראשי .
טוב תקשיבו איך אני אמור לבדוק את זה? כל אחד רב ומקלל את השני.
".It always seems Impossible until it's done"
בתחום הפורום אף אחד קילל , חוץ מזה שהוא אמר לי "שקרן עלוב" ואני מצפה שהוא יטופל על כך .
מעבר לזה אני לא יודע מה להגיד לך , אמרתי לך מה הגרסא שלי עכשיו הכל תלוי בך . בסופו של דבר אתם אלו שקובעים .
תעבור על הנושא שוב ותראה מה אתה מצליח להבין .. הנקודה הכי חזקה שלי היא זו :
"הבאת את הפיקדון ואמרת לי לשלוח בשעה שמה שאתה אומר *המשחק לא עבד* , אם הוא לא היה עובד לא הייתה עושה איתי את העסקה , רק כשהוא יעבוד ."
הוא סותר את עצמו , אפשר לראות שהוא מבולבל ולא יודע איך להגן על עצמו .
לשיקולך ולטיפולך .
תשמע המוניטין שלי מצוין ובשמים אם אני משקר ישלי הרבה מה להרוס לעומתו לו אין כלום מה להרוס משתמש חדש שלפני ה 150 הודעות שלח לי בפרטי
ואני יכול לצלם לך במשחק שלא קיבלתי כלום ממה שהובטח לי ואת זה אפשר לראות לפי מה שבקשתי שישלח
אתה רוצה הוכחה אין לי בעיה
ושקרן עלוב זה לפי מה שאני מבין ולפי זה לא קללה
שקרן = אחד ששיקר עבור משהו לדוגמא : ששלח משהו בקומבט אח הוא בעצם לא שלח
והוא צודק בפורום לא נעשתה אף קללה..!
העסקה הייתה אמורה להתבצע עם חבר שלו הוא רק שם פיקדון .
הוא היה אמור להביא לי 20$ על 300K GP במשחק Combat arms . לא יכולתי לסמוך עליהם אז ביקשתי פיקדון , הוחלט שהפיקדון יהיה אתר כלשהו +200 נק' .
אני קיבלתי את הפיקדון , נכנסתי למשחק ושלחתי את הגיפטים .
כשחזרתי לסקייפ שניהם מחקו אותי וכנראה גם חסמו אותי , הדבר האחרון שאמרו לי היה : " עכשיו אתה מקבל תלונה יבן זו**" ואז הם היו על מצב מנותק .
הבנתי שעבדו עליי , נכנסתי לפורום ואז המנהל הראשי Exclusive שלח לי הודעת אורח שאמרה לי לגשת לנושא .
ראיתי את הנושא והתחלתי להגיב , והכל הוביל לעכשיו , וזה בדיוק בדיוק מה שקרה .
אתה לא מתכוון לשאול גם אותי את אותו דבר?
כי מה שהוא אמר שקר אחד גדול
מה שקרה זה שעשינו אותו את העסקאה הוא לא שלח כלום!
ואני שעעעה אומר אני יכול להוכיח שאין את הגיפט הזה ב2 השחקים שביקשנו לשלוח אליהם
הוא מחק אותנו מהסקייפ לפני שהוא מחק הוא רשפ את הדבר הזה :
ולדבר השני שהוא אומר שאנחנו מחקנו אותו הוא מחק אותנו מאמר ככה L
ואז נכון חבר שלי אמר שהוא מקבל תלונה + קללה נעשתה מחוץ לפורום
עכשיו אתה מודה שהיו 2 שחקנים ? מקודם אמרת שרק 1 ?
הנה עוד פעם הפלת את עצמך .
בכל מקרה , Exclusive מחכה לתגובה ממך .