קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-01-2012, 20:50
  2. [סקר פתוח] מהו התפקיד הגבוה ביותר אליו הגעתם בקהילת פורומים?
    על ידי MasterTV בפורום סקרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-10-2011, 20:59
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-09-2008, 10:05
  4. מדוע אין ביכולתי להעלות סמל אישי..
    על ידי -עדי- בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 17:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

מה השגתם,הגעתם אליו כשנכנסתם לתחום האימון אישי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל מה השגתם,הגעתם אליו כשנכנסתם לתחום האימון אישי?

ספרו לאן התחום הוביל אתכם,לאיזה תוצאות הגעתם,איך הגעתם לתחום,כמה זמן אתם בתחום מה המטרות שלכם וכו׳

נכנסתי לתחום לא מזמן,אבל התעסקתי ברוחניות כבר לפניי זה.אני מתעסק בטאי צ׳י,יש לי אידאולוגייה ואני רואה את העולם איך שהוא ולא איך שאני.אני רואה את העולם כמו שראיתי אותו כשהייתי קטן,הסקרנות לכל דבר,הזמן עובר לאט ובקיצור אני חיי את החיים.אני לא מפחד מלהשאר לבד,או פחד מלמות.לא פחדתי להוולד לעולם,אז למה לי לפחד מהמוות?אתה מת ונולד מחדש,המעגל אף פעם לא ייגמר.ממה שאני באמת מפחד כרגע זה לא להספיק את מה שאני רוצה כרגע.אבל בגדול אני יכול להגיד לכם בביטחון ובחיוך שהרגשות או המחשבות שלי לא משפיעות עליי.אני לא מפחד ממשהו.
    יש לזה גם צד רע,אני לא בסטרס כמעט משום דבר,ושום דבר לא מדאיג אותי,בגלל זה קצת ירדתי בלימודים שלי.צריך לעבוד על זה.
    אני מרגיש רוגע ענקי בפנים,אני אוהב את החיים והאמת,אני רוצה להמשיך לראות אותה.
    המטרה שלי נמצאת בכאן ועכשיו,לחיות את החיים ב 100%.
    זהו,אין לי מה להוסיף יותר.
    עכשיו תורכם,ספרו על השינוי שעברתם,שתפו אותי ואת הפורום

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

תודה לך שפתחת את הדיון הזה ממש כיף לשמוע איך אנשים עוברים שינוי מאימון אישי אני אישית כל פעם שרואה מישהו שעבר שינוי בעקבות האימון או עוסק בזה או עובר שינוי אני ישר מתלהב מזה ומתחיל לדבר איתו

אני נכנסתי לאימון אישי בערך לפני יותר מחצי שנה מטעם בית הספר שזו הייתה אחת ההחלטות שאני שמח שעשיתי זה פתח לי מציאות חדשה לא הפסקתי להתלהב ולהסתקרן מזה מהרגע שנפתח בפניי הנושא הזה, הייתי מלא מוטיבציה ואני עדיין כזה השינוי שעשיתי היה בכל מיני תחומים בבית בלימודים במיוחד וגם בספורט גם למשל לפעמים בבית אני עושה כלים מוציא זבל כדי לשמח את אמא שלי מה ששיפר לנו את הקשר ובלימודים אני יותר משקיע הציונים שלי עלו ברמות מטורפות !! אפילו בהרשמה לתיכון ראו את ההבדל בציונים של שני השלישים והתרשמו מאוד גם התקבלתי למגמה שרציתי.
    והמטרות שלי בגדול זה להצליח בלימודים וגם בכדור יד ולחיות בריא (לישון, לאכול, כמה שפחות כעסים)
    בגדול אני מרוצה מהתוצאות שלי ויש לי רק רצון לעוד לצערי נגמר לי האימון האישי בבית ספר אבל למזלי מצאתי את הפורום המעניין הזה עם כל המידע היקר הזה!!
    מכאן אין לי עוד מה להוסיף.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי daniel41 צפיה בהודעה
    תודה לך שפתחת את הדיון הזה ממש כיף לשמוע איך אנשים עוברים שינוי מאימון אישי אני אישית כל פעם שרואה מישהו שעבר שינוי בעקבות האימון או עוסק בזה או עובר שינוי אני ישר מתלהב מזה ומתחיל לדבר איתו

אני נכנסתי לאימון אישי בערך לפני יותר מחצי שנה מטעם בית הספר שזו הייתה אחת ההחלטות שאני שמח שעשיתי זה פתח לי מציאות חדשה לא הפסקתי להתלהב ולהסתקרן מזה מהרגע שנפתח בפניי הנושא הזה, הייתי מלא מוטיבציה ואני עדיין כזה השינוי שעשיתי היה בכל מיני תחומים בבית בלימודים במיוחד וגם בספורט גם למשל לפעמים בבית אני עושה כלים מוציא זבל כדי לשמח את אמא שלי מה ששיפר לנו את הקשר ובלימודים אני יותר משקיע הציונים שלי עלו ברמות מטורפות !! אפילו בהרשמה לתיכון ראו את ההבדל בציונים של שני השלישים והתרשמו מאוד גם התקבלתי למגמה שרציתי.
    והמטרות שלי בגדול זה להצליח בלימודים וגם בכדור יד ולחיות בריא (לישון, לאכול, כמה שפחות כעסים)
    בגדול אני מרוצה מהתוצאות שלי ויש לי רק רצון לעוד לצערי נגמר לי האימון האישי בבית ספר אבל למזלי מצאתי את הפורום המעניין הזה עם כל המידע היקר הזה!!
    מכאן אין לי עוד מה להוסיף.
    כל הכבוד גבר!!! אני רוצה לשמוע עוד שינויים ומטרות!

למה אתה מתכוון "נכנסתם אליו"?
    באופן מקצועי או רק מהתעניינות בנושא?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    למה אתה מתכוון "נכנסתם אליו"?
    באופן מקצועי או רק מהתעניינות בנושא?
    מה השגת מהתחום?איזה תוצאות יש לך בחיים?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

נכנסתי לתחום מזמן תמיד משהו לא סיפק אותי בחיים בעקבות כמה אירועים קשים בחיים (ככה זה תמיד מתחיל) התחלתי לחקור ולחפש קראתי הרבה ספרים נסעתי להרצאות וסדנאות ושם מצאתי לעצמי את הסגנון שלי. אני תמיד אוהב ללמוד ומשתדל כול הזמן ללמוד.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה השגת מהתחום?איזה תוצאות יש לך בחיים?
    פורמליות למטרות החיים שלי.
    תמיד היו לי מטרות חיים וידעתי מה אני רוצה להשיג בכל תחום חיים ובכל רגע נתון.
    תחום האימון האישי הפך את המטרות שלי ליותר רשמיות, מוגדרות, ברורות וספציפיות יותר.
    תחושת הידיעה התחזקה והרצון להצליח גבר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אצלי זה יותר פשוט..אני בתקופה בעייתית בצבא, ואני חייב לישון את השעות הנתונות שיש לי (או "שאין" לי..איך שתרצו לראות את זה) בכדי להצליח לתפקד במשך היום.
    אבל משום מה, יש לי מנגון מציק בראש שכל לילה כשאני שם תראש על הכרית, המחשבות מתחילות לצוף לי בראש ואני לא מצליח להרדם בגלל זה, אני ממש מסוגל לשכב במיטה שעתיים שלוש מבלי להרדם ואני קם מאד עצבני ומאד עייף. זה קרה לי פעם המון פעמים.

מאז שגיליתי את הפורום, הציעו לי להשתמש במדיטציה בכדי "להשתיק" את המחשבות שרצות לי בראש כדי שאני אוכל להרדם יותר בקלות.
    ממש כמו קסם. כל לילה אני נשכב בתנוחה נוחה, סופר מ-50 ל-0 לאט לאט ונושם בצורה מאד מבוקרת ואיטית, המחשבות הולכות ודואכות ואז אני יכול באמת להרדם תוך 5-10 דקות. בהתחלה אני לא האמנתי לתוצאות, באמת שפעם היה לוקח לי בסביבות השעה-שלוש שעות להרדם..היום זה כבר עניין של 5-10 דקות ואני נרדם כמו תינוק...

אבל יש לי שאלה- אמרו לי שהמדיטציה לאו דווקא חיייבת להתבטא בעזרה בשינה, אמרו לי פה שהמדיטציה יכולה גם לעזור לי בעוד כל מיני דברים בחיים ולא הבנתי במה ואיך..אם יש פה אנשים שמבינים בעניין, אני ישמח לשמוע

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אצלי זה יותר פשוט..אני בתקופה בעייתית בצבא, ואני חייב לישון את השעות הנתונות שיש לי (או "שאין" לי..איך שתרצו לראות את זה) בכדי להצליח לתפקד במשך היום.
    אבל משום מה, יש לי מנגון מציק בראש שכל לילה כשאני שם תראש על הכרית, המחשבות מתחילות לצוף לי בראש ואני לא מצליח להרדם בגלל זה, אני ממש מסוגל לשכב במיטה שעתיים שלוש מבלי להרדם ואני קם מאד עצבני ומאד עייף. זה קרה לי פעם המון פעמים.

מאז שגיליתי את הפורום, הציעו לי להשתמש במדיטציה בכדי "להשתיק" את המחשבות שרצות לי בראש כדי שאני אוכל להרדם יותר בקלות.
    ממש כמו קסם. כל לילה אני נשכב בתנוחה נוחה, סופר מ-50 ל-0 לאט לאט ונושם בצורה מאד מבוקרת ואיטית, המחשבות הולכות ודואכות ואז אני יכול באמת להרדם תוך 5-10 דקות. בהתחלה אני לא האמנתי לתוצאות, באמת שפעם היה לוקח לי בסביבות השעה-שלוש שעות להרדם..היום זה כבר עניין של 5-10 דקות ואני נרדם כמו תינוק...

אבל יש לי שאלה- אמרו לי שהמדיטציה לאו דווקא חיייבת להתבטא בעזרה בשינה, אמרו לי פה שהמדיטציה יכולה גם לעזור לי בעוד כל מיני דברים בחיים ולא הבנתי במה ואיך..אם יש פה אנשים שמבינים בעניין, אני ישמח לשמוע
    מדיטציה יכולה לעזור לך בהשגת כל מטרות החיים שלך.
    עליך להשתמש באותה השיטה שהזכרת אך לדמיין את עצמך משיג את המטרות שברצונך להשיג.
    כמובן, שהמחשבה לא מספיקה ויש לפעול להשגת המטרות בחיים האמיתיים.
    מחשבות ללא פעולה ממשית לא יעזרו לך להשיג שום דבר.
    יש עוד המון סיבות להשתמש במדיטציה, אך הן מורכבות הרבה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי עומרי כהן; 30-04-2012 בשעה 08:53.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני מניח שאתה מכיר את הרגע הזה הכל הכך רגוע הזה,את השקט הזה אחריי מדיטצייה,מה אם חיי היום יום שלך היו ככה?או לפחות כמעט נראים ככה?
    יש סוגים רבים של מדיטצייה,וכמה במיוחד לחיי היום יום,אבל לפניי שנגיע לפרקטיות של זה,אתה צריך להבין שמה שתוקע אותך בכל מיני סיטואציות בחיים זה הדיאלוג הפנימי שלך,המחשבות שמפריעות לך,הדיאלוג בעצם משפיע לך על חיי היום יום שלך.
    הסוג הראשון שאני ממליץ לך לעשות זה מדיטצייה בהליכה,כן כן,אתה הולך מסתכל ומקשיב לנשימות שלך,פוט הולך.להתחלה הייתי ממליץ לתרגל את זה בבית עד שזה יהפוך לאוטומט בחיי היום יום.הדבר השני שאני ממליץ לך זה להיות יותר מודע לגוף שלך,לא לחשוב על הגוף שלך,פשוט לשים לב יותר אליו בזמן כל היום שלך.במידה ואתה מתקשה לעשות את זה כי המחשבות קופצות מימין ושמאל פשוט תשאל את עצמך:מה המחשבה הבאה שתהייה לי?ואז להחזיר קצת תשומת לב לגוף שלך(שוב,לא את כל תשומת הלב,פשוט להיות יותר מודע אליו).

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מניח שאתה מכיר את הרגע הזה הכל הכך רגוע הזה,את השקט הזה אחריי מדיטצייה,מה אם חיי היום יום שלך היו ככה?או לפחות כמעט נראים ככה?
    יש סוגים רבים של מדיטצייה,וכמה במיוחד לחיי היום יום,אבל לפניי שנגיע לפרקטיות של זה,אתה צריך להבין שמה שתוקע אותך בכל מיני סיטואציות בחיים זה הדיאלוג הפנימי שלך,המחשבות שמפריעות לך,הדיאלוג בעצם משפיע לך על חיי היום יום שלך.
    הסוג הראשון שאני ממליץ לך לעשות זה מדיטצייה בהליכה,כן כן,אתה הולך מסתכל ומקשיב לנשימות שלך,פוט הולך.להתחלה הייתי ממליץ לתרגל את זה בבית עד שזה יהפוך לאוטומט בחיי היום יום.הדבר השני שאני ממליץ לך זה להיות יותר מודע לגוף שלך,לא לחשוב על הגוף שלך,פשוט לשים לב יותר אליו בזמן כל היום שלך.במידה ואתה מתקשה לעשות את זה כי המחשבות קופצות מימין ושמאל פשוט תשאל את עצמך:מה המחשבה הבאה שתהייה לי?ואז להחזיר קצת תשומת לב לגוף שלך(שוב,לא את כל תשומת הלב,פשוט להיות יותר מודע אליו).

מצטער, איבדתי אותך בחלק של ה-לשים לב לגוף שלי. מה זאת אומרת? מה יש לי להתסכל על הגוף שלי יותר מידי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מצטער, איבדתי אותך בחלק של ה-לשים לב לגוף שלי. מה זאת אומרת? מה יש לי להתסכל על הגוף שלי יותר מידי?
    לא צריך להסתכל על הגוף שלך,פשוט להתרכז בו,להיות מודע אליו.כשאתה מתרחץ,הולך,מנקה,נוהג,אתה חושב על משהו,אז במקום לחשוב אתה מחליף את זה בריכוז על הגוף שלך,שוב,לא צריך להסתכל עליו בשביל להתרכז,בסך הכל להרגיש את הגוף שלך,להיות מודע אליו,להתרכז בו.לא צריך לתת לזה 100% ריכוז כי אתה תאבד ריכוז במה שאתה עושה באותו הרגע.אבל הרעיון הוא להעסיק את המוח במשהו אחר חוץ מלחשוב.ככל שאתה תאמן את זה,כך תמצא את עצמך יותר בסיטואציות שאתה לא חושב,שאתה לא מפספס יותר את הרגע,אתה תחייה את הרגע,כי המחשבות לא יפריעו לך יותר,תהיה לך יותר נוכחות.כי כשאתה חושב,אתה מאבד את הנוכחות שלך,אתה מאבד את הרגע וזה לא טוב.במידה והמחשבות גם מפריעות לך להתרכז בגוף שלך,אתה פשוט שואל את עצמך:מה המחשבה הבאה שתהיה לי?ואז אתה חוזר להתרכז בגוף שלך.
    ברגע זה,בעודי כותב שורות אלו,אני מרוכז בגוף שלי,אני מרוקן ממחשבות שבראש שלי.
    זה תרגיל בעל עוצמה רבה על חיי היום יום,אל תאמין לי,נסה זאת בעצמך!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא צריך להסתכל על הגוף שלך,פשוט להתרכז בו,להיות מודע אליו.כשאתה מתרחץ,הולך,מנקה,נוהג,אתה חושב על משהו,אז במקום לחשוב אתה מחליף את זה בריכוז על הגוף שלך,שוב,לא צריך להסתכל עליו בשביל להתרכז,בסך הכל להרגיש את הגוף שלך,להיות מודע אליו,להתרכז בו.לא צריך לתת לזה 100% ריכוז כי אתה תאבד ריכוז במה שאתה עושה באותו הרגע.אבל הרעיון הוא להעסיק את המוח במשהו אחר חוץ מלחשוב.ככל שאתה תאמן את זה,כך תמצא את עצמך יותר בסיטואציות שאתה לא חושב,שאתה לא מפספס יותר את הרגע,אתה תחייה את הרגע,כי המחשבות לא יפריעו לך יותר,תהיה לך יותר נוכחות.כי כשאתה חושב,אתה מאבד את הנוכחות שלך,אתה מאבד את הרגע וזה לא טוב.במידה והמחשבות גם מפריעות לך להתרכז בגוף שלך,אתה פשוט שואל את עצמך:מה המחשבה הבאה שתהיה לי?ואז אתה חוזר להתרכז בגוף שלך.
    ברגע זה,בעודי כותב שורות אלו,אני מרוכז בגוף שלי,אני מרוקן ממחשבות שבראש שלי.
    זה תרגיל בעל עוצמה רבה על חיי היום יום,אל תאמין לי,נסה זאת בעצמך!
    אוקי..הבנתי אותך עכשיו יותר טוב..המטרה היא להתרכז בחשיבה על הגוף שלי. לחשוב מה כל חלק עושה, איך הגוף מתנהג ובכלל להתרכז בו..סלאמתק.
    לא הבנתי בשביל זה מה? למה זה טוב? מה רע בלחשוב כל הזמן? למה אני צריך לרוקן את המחשבות מהראש שלי ולהתרכז במשהו אחד?

אני עושה את זה כשאני הולך לישון ואני רוצה לרוקן תמחשבות כדי שאני יוכל להרדם מהר יותר..אבל למה לרוקן את המחשבות גם במשך היום? למה זה לא טוב?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אוקי..הבנתי אותך עכשיו יותר טוב..המטרה היא להתרכז בחשיבה על הגוף שלי. לחשוב מה כל חלק עושה, איך הגוף מתנהג ובכלל להתרכז בו..סלאמתק.
    לא הבנתי בשביל זה מה? למה זה טוב? מה רע בלחשוב כל הזמן? למה אני צריך לרוקן את המחשבות מהראש שלי ולהתרכז במשהו אחד?

אני עושה את זה כשאני הולך לישון ואני רוצה לרוקן תמחשבות כדי שאני יוכל להרדם מהר יותר..אבל למה לרוקן את המחשבות גם במשך היום? למה זה לא טוב?
    למה זה כן טוב?
    כשאתה חושב,אתה שוקע,אתה מאבד את הריכוז בסביבה שלך,אתה מאבד נוכחות.כשאתה מאבד נוכחות,אתה מאבד את הרגע,את ההווה שלך.לחשוב זה מאוד חשוב,אבל להשאיר את המחשבות בשביל מה שהם נועדו וזה להקל לנו על החיים,לא לשלוט לנו על החיים.מכיר את המשפט,חיים רק פעם אחת?ובכן איך אתה יכול לחיות את הרגע אם אתה חושב עליו במקום לחיות אותו?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

למה זה כן טוב?
    כשאתה חושב,אתה שוקע,אתה מאבד את הריכוז בסביבה שלך,אתה מאבד נוכחות.כשאתה מאבד נוכחות,אתה מאבד את הרגע,את ההווה שלך.לחשוב זה מאוד חשוב,אבל להשאיר את המחשבות בשביל מה שהם נועדו וזה להקל לנו על החיים,לא לשלוט לנו על החיים.מכיר את המשפט,חיים רק פעם אחת?ובכן איך אתה יכול לחיות את הרגע אם אתה חושב עליו במקום לחיות אותו?
    זה נשמע מאד הגיוני מה שאתה אומר..אבל עדיין אני נשאר בספקות..משהו לא מסתדר לי.
    אני ינסה את זה. מה יצא מזה..אני לא יודע. אבל את זה אני יקבע אחרכך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,796 | הודעות: 8,150,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect