קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לדתיים למיניהם
    על ידי ice wof בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 04-12-2010, 05:15
  2. שאלה לכל האנשים שפה בפורום
    על ידי mari789 בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-07-2010, 18:21
  3. [שאלה] איך מחליפים שפה ביוטורנט?
    על ידי Oi7 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-09-2009, 18:02
  4. [שאלה] בעיה עם שפה של סרט
    על ידי itzik5 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 13:14
  5. [שאלה] איך משנים שפה בNBA 08??
    על ידי kleinimrod בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-02-2008, 12:37
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 7 << ראשון ... 34567 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 97

שאלה לדתיים החזקים שפה (חובשי הכיפות) - עמוד 5

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

וואוו, ״משנים בסיס״??
    תגיד יש לך בכלל מושג איך עובדת השיטה המדעית או שאתה רק רוצה להראות שאתה לא יודע כלום בנושא הזה?
    חשבת אולי פעם למה משנים בסיס? או שאתה אידיוט בלי להתייחס?
    המדע קובע קביעות לפי עולם המציאות! ברגע שמגלים מידע חדש (עם טכנולוגיה מתקדמת יותר מגלים יותר דברים) מתייחסים למידע החדש ומשתמשים בו כדי להתאים את מה שאנחנו יודעים. אני בטוח שאתה חושב שפשוט כל שבועיים ממציאים משהו חדש סתם כי בא למדענים לעשות את זה, אבל מצטער לאכזב אותך, רק אנשי הדת עושים את זה.
    אני ייתן לך דוגמא. אם נגיד וחשבו פעם שהעולם שטוח, ואז גילו מידע חדש שמראה שהעולם עגול. הדבר הנכון והמעודכן זה שהעולם עגול. וכשהתגלה תמונות לווין שמראה שהעולם לא עגול, אלא צורת אליפסה. אנחנו יודעים שלפי המידע החדש העולם הוא אליפסה.
    לא ממציאים סתם דברים כמו שאתה חושב. אלא מתאימים את המסקנות לפי העולם האמיתי, לפי הממצאים בשטח.
    היהדות המטומטמת לצורך העניין טועה כבר אלפי שנים מאחר והיא קובעת שהעולם שטוח, ולא משנה את הטענה שלה. יש את אלו שיכחישו ומסלפים את זה, אבל הזוהר אומר בפירוש שהעולם שטוח ויש עוד ארצות מתחת לשלנו.

המדע טוען לאמת בצורה הקרובה ביותר. אם אין לנו מידע לגבי משהו, אף אחד שמכבד את עצמו לא יטען שזה נכון מעל לכל ספק.
    כל עוד אתה לא מבין איך זה עובד, ואתה בבירור לא, אין לך שום אמרה בעניין . במיוחד כשאתה מדבר שטויות.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    זה הבעיה במדע, שאף פעם אתם לא יודעים אם אתם צודקים והכל משתנה תמיד, זה הבעיה הכי גדולה וזה לא גדולתו של המדע.
    צר לי אבל אם אתה בטענה שלי את המדע כבעיה ולא את הדת אתה עיוור שמעדיף את האמונה על פני האמת

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי alon123425 צפיה בהודעה
    צר לי אבל אם אתה בטענה שלי את המדע כבעיה ולא את הדת אתה עיוור שמעדיף את האמונה על פני האמת
    מה אמת כאן בדיוק???
    סה''כ, בתכל'ס אתם חיים בניחוש.

משתמש מתחיל האוואטר של Shako1
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ
    אין לי Xbox360 צריך לרחם עלי ):

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    מה אמת כאן בדיוק???
    סה''כ, בתכל'ס אתם חיים בניחוש.
    אתה פשוט לא תבין את העקרון של המדע לא משנה כמה פעמים יסבירו לך?
    המדע משתנה, זאת לפי הטכנולוגיה וממצאים חדשים שלא נראו קודם, על פי ממצאים ועובדות כאלה מבבסים תיאוריות, תיאוריות שתמיד יוכלו להשתנות בהתאם לממצאים ועובדות חדשים, אבל כל עוד אנחנו בתחום מצסוים של ממצאים כאלו ואחרים, זה מה שנמצא בשטח וזה מה שנכון לאותה רגע בהתקדמות האנושית.
    לעומת זאת, הדת מתבססת על ספר שנוי במחלוקת ועל אמונה בלי ביסוס בכלל (אפילו לא כזה שיכול להשתנות), אתה, בתאכלס חי על פי ספר שיכלו להתערבב בו מיליון דברים כאלה ואחרים ובוחר להאמין במשהו שאין הוכחות בכלל שהוא אמיתי.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

יש לך בעיה במוח או משהו?? כמה מסובך להבין את העיקרון הזה? כמה?? יש לך גם תמונה כמו לילדים בגן בדי שיעזור לך להבין, ואתה עדיין לא קולט את זה?!?!
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    יש לך בעיה במוח או משהו?? כמה מסובך להבין את העיקרון הזה? כמה?? יש לך גם תמונה כמו לילדים בגן בדי שיעזור לך להבין, ואתה עדיין לא קולט את זה?!?!
    אתה בעצם מבקש מאיתנו להבין שמה שראינו לא נכון (מתן תורה היה סך הכל שינויי מזג אויר), אבל מה שאנחנו חושבים ועוד לא הגענו לתום המחקר, ואנחנו כל הזמן מגלים שאנחנו טועים בדרך, הוא הנכון? הסבירות גדולה מהמציאות? מדעי מאוד.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אתה בעצם מבקש מאיתנו להבין שמה שראינו לא נכון (מתן תורה היה סך הכל שינויי מזג אויר), אבל מה שאנחנו חושבים ועוד לא הגענו לתום המחקר, ואנחנו כל הזמן מגלים שאנחנו טועים בדרך, הוא הנכון? הסבירות גדולה מהמציאות? מדעי מאוד.
    אתה ראית במו עינייך איך הגיעה התורה? לא, חד וחלק. אתה לא יכול לבוא ולהגיד לי פתאום שהתורה היא הדבר האולטימטיבי והצודק ביותר, כי זה ממש לא כך, אין טעם להתכח שעל התורה בטוח עבר המון, ואתה לא יכול להגיד לי שהסיפורים על אנשים לפני מליוני שנים הם מבוססים לגמרי ואמיתיים לחלוטין. כל האמונה באלוהים התחילה מחולשה של האדם והיא הבנה של מה שקורה מסביבו, זה לא משהו מבוסס ומוכח, אלא נסיגה מהמציאות וחשיבה אחרת שאומרת ש"כך וכך קרה, אלוהים אחראי". ושוב בנוגע למדע, אלא ממש אבל ממש לא טעויות, אלא תאוריות והשערות מדעיות שמוכחות על פי כל מה שנמצא, התאוריות האלה תמיד ישתנו כי תמיד יש איך להמשיך ותמיד אנחנו נתקדם יותר ויותר עם דרך החשיבה שלנו והטכנולוגיה גם היא, עם אלה נמצאים עוד עובדות קבועות בשטח (ולא ביסוסים על ספרים שאין לך מושג מה עבר עליהם), המדע לא שולל את אלוהים ומנסה להוכיח יותר ויותר דברים, אם בסוף יסתבר שאכן כך ואכן יש אלוהים אז סבבה יש, אבל בינתיים זה לא כך, בינתיים אלוהים לא מוכח ולכן = לא קיים, אבל שוב, רק לבינתיים, אולי מתישהו זה ישתנה.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי Shako1 צפיה בהודעה
    אתה ראית במו עינייך איך הגיעה התורה? לא, חד וחלק. אתה לא יכול לבוא ולהגיד לי פתאום שהתורה היא הדבר האולטימטיבי והצודק ביותר, כי זה ממש לא כך, אין טעם להתכח שעל התורה בטוח עבר המון, ואתה לא יכול להגיד לי שהסיפורים על אנשים לפני מליוני שנים הם מבוססים לגמרי ואמיתיים לחלוטין. כל האמונה באלוהים התחילה מחולשה של האדם והיא הבנה של מה שקורה מסביבו, זה לא משהו מבוסס ומוכח, אלא נסיגה מהמציאות וחשיבה אחרת שאומרת ש"כך וכך קרה, אלוהים אחראי". ושוב בנוגע למדע, אלא ממש אבל ממש לא טעויות, אלא תאוריות והשערות מדעיות שמוכחות על פי כל מה שנמצא, התאוריות האלה תמיד ישתנו כי תמיד יש איך להמשיך ותמיד אנחנו נתקדם יותר ויותר עם דרך החשיבה שלנו והטכנולוגיה גם היא, עם אלה נמצאים עוד עובדות קבועות בשטח (ולא ביסוסים על ספרים שאין לך מושג מה עבר עליהם), המדע לא שולל את אלוהים ומנסה להוכיח יותר ויותר דברים, אם בסוף יסתבר שאכן כך ואכן יש אלוהים אז סבבה יש, אבל בינתיים זה לא כך, בינתיים אלוהים לא מוכח ולכן = לא קיים, אבל שוב, רק לבינתיים, אולי מתישהו זה ישתנה.
    אולי בשונה ממך, אני מאמין להורים שלי ולא מחשיב אותם טיפשים במיוחד, למרות שזה יכול להשמע מאוד נאור ומגניב.
    מה שאתה מביא זו תאוריה (נהיית מומחה לפסיכולוגיה לפתע פתאום), לעומת עדות. אני מעדיף את העדות.
    המדע אכן לא שולל, כי אסור לו להסיק מסקנות, אלא רק לחקור ולהתקדם (קצת פילוסופיה של המדע).
    לעומת זאת המדענים הגדולים כאן בפורום רצים להסיק מסקנות, כביכול לסתור את אלוקים, ולייצג את המדע.

* * *

שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ

אולי בשונה ממך, אני מאמין להורים שלי ולא מחשיב אותם טיפשים במיוחד, למרות שזה יכול להשמע מאוד נאור ומגניב.
    מה שאתה מביא זו תאוריה (נהיית מומחה לפסיכולוגיה לפתע פתאום), לעומת עדות. אני מעדיף את העדות.
    המדע אכן לא שולל, כי אסור לו להסיק מסקנות, אלא רק לחקור ולהתקדם (קצת פילוסופיה של המדע).
    לעומת זאת המדענים הגדולים כאן בפורום רצים להסיק מסקנות, כביכול לסתור את אלוקים, ולייצג את המדע.
    אני לא מדבר על שום הורים, לא שלך ולא שלי, אלה על אנשים קדומים לפני אלפי שנים שחיו בהכחשה לכל דבר שקיים והריצו שמועות שיש משהו ששולט בזה, בלי שום דבר להוכיח זאת, ומהטעות שלהם עוד אנשים טעו וכך זה גדל וגדל, למזלנו היו כמה יוצאי דופן שבאמת עשו משהו וחקרו ולא פשוט קנו את מה שכולם אומרים, אם כולם היו דתיים ומאמינים דבוקים בדת זאת אומרת, לא היה לנו כלום היום, כל העולם היה פרימיטיבי. איזו עדות יש לך? התנ"ך והתורה בכלל עם לא עדות מוחכת, לך תדע מי התעסק שם באמצע, חוץ מזה שכל מה שכתוב שם יכול להיות סתם ועוד סתם ועוד סתם, אבל תאמין בזה אם אתה רוצה, לדעתי האישית כל דבר היה יכול לקרות, כל סיפור שם. ואני לא מנסה לסתור את הקיום שלו, אני אומר בפשטות, עד שלא יראו לי מול העיניים הוכחות מוצקות שאלוהים קיים, אז הוא פשוט לא, וכל דבר כמעט ניתן להסביר גם בלי להשתמש בהסבר של "אלוהים עשה את זה".

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אני לא מדבר על שום הורים, לא שלך ולא שלי, אלה על אנשים קדומים לפני אלפי שנים שחיו בהכחשה לכל דבר שקיים והריצו שמועות שיש משהו ששולט בזה, בלי שום דבר להוכיח זאת, ומהטעות שלהם עוד אנשים טעו וכך זה גדל וגדל, למזלנו היו כמה יוצאי דופן שבאמת עשו משהו וחקרו ולא פשוט קנו את מה שכולם אומרים, אם כולם היו דתיים ומאמינים דבוקים בדת זאת אומרת, לא היה לנו כלום היום, כל העולם היה פרימיטיבי. איזו עדות יש לך? התנ"ך והתורה בכלל עם לא עדות מוחכת, לך תדע מי התעסק שם באמצע, חוץ מזה שכל מה שכתוב שם יכול להיות סתם ועוד סתם ועוד סתם, אבל תאמין בזה אם אתה רוצה, לדעתי האישית כל דבר היה יכול לקרות, כל סיפור שם. ואני לא מנסה לסתור את הקיום שלו, אני אומר בפשטות, עד שלא יראו לי מול העיניים הוכחות מוצקות שאלוהים קיים, אז הוא פשוט לא, וכל דבר כמעט ניתן להסביר גם בלי להשתמש בהסבר של "אלוהים עשה את זה".
    יש לי עדות מאב לבן שהעבירו ספר שבו רשום שהם עצמם ראו. אולי הם עבדו על עצמם? יש מצב, הגיוני מאוד, אובייקטיביות במיטבה.
    שום דבר לא מסביר את השימוש הלא נכון שלך במדע למטרותיך בצורה שמביישת את המחקר עצמו.

* * *

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    בעיה במוח תגיד לחברים שלך.
    אתה פשוט לא תבין את העקרון של המדע לא משנה כמה פעמים יסבירו לך?
    המדע משתנה, זאת לפי הטכנולוגיה וממצאים חדשים שלא נראו קודם, על פי ממצאים ועובדות כאלה מבבסים תיאוריות, תיאוריות שתמיד יוכלו להשתנות בהתאם לממצאים ועובדות חדשים, אבל כל עוד אנחנו בתחום מצסוים של ממצאים כאלו ואחרים, זה מה שנמצא בשטח וזה מה שנכון לאותה רגע בהתקדמות האנושית.
    לעומת זאת, הדת מתבססת על ספר שנוי במחלוקת ועל אמונה בלי ביסוס בכלל (אפילו לא כזה שיכול להשתנות), אתה, בתאכלס חי על פי ספר שיכלו להתערבב בו מיליון דברים כאלה ואחרים ובוחר להאמין במשהו שאין הוכחות בכלל שהוא אמיתי.
    תשמע מה שאתה אומר!

הדת לא משתנה כי אין לה כבר סיבה להשתנות!
    כי יש לה בסיס שלא ישתנה! הדת לא תשנה את דעתה כי היא בעצם אומרת לך מה היה בלי שום ספקות, היא לא יכולה להגיד לך פתאום בגרסא 1.0.1 של התנ''ך שמשה רבנו בכלל היה מישהו אחר ולא הוא הוריד את התורה מהר סיני...

שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ

יש לי עדות מאב לבן שהעבירו ספר שבו רשום שהם עצמם ראו. אולי הם עבדו על עצמם? יש מצב, הגיוני מאוד, אובייקטיביות במיטבה.
    שום דבר לא מסביר את השימוש הלא נכון שלך במדע למטרותיך בצורה שמביישת את המחקר עצמו.
    זה שכתוב לך בספר מפוקפק שאנשים ראו מה שהם כינו אלוהים, לא אומר שזה בהכרח נכון, לך תדע אולי עם הזו באותו זמן או סתם המציאו, אתה לא יכול להתבסס על כזה דבר, יכולות להיות מיליון ואחת סיבות למה שהם "ראו" באותו הזמן, לאו דווקא האלוהים שלך. איזו שימוש לא נכון בדיוק? תסביר לי, אני אשמח לדעת..

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

זה שכתוב לך בספר מפוקפק שאנשים ראו מה שהם כינו אלוהים, לא אומר שזה בהכרח נכון, לך תדע אולי עם הזו באותו זמן או סתם המציאו, אתה לא יכול להתבסס על כזה דבר, יכולות להיות מיליון ואחת סיבות למה שהם "ראו" באותו הזמן, לאו דווקא האלוהים שלך. איזו שימוש לא נכון בדיוק? תסביר לי, אני אשמח לדעת..
    אתה מביא שוב תאוריה, לעומת מה שאב אבי ראה והעביר לבנו. הספר בא באמצע, הוא מעיד על משהו שעבר עליהם והם עדיין מעבירים אותו הלאה. אני מאמין להם, ומעדיף את זה על השערה. אובייקטיבי מצדך לכתוב סתם כך על הספר שהוא מפוקפק ואחר כך להסביר למה לא להאמין לו.
    שימוש לא נכון? למדען חוקר אסור להסיק מסקנות, זה לא מתפקידו.
    במיוחד כשאין לך את התמונה הכללית, טפשי להציג חצי עבודה, ועוד לנסות להתנגח בעזרתה.

* * *

שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ

אתה מביא שוב תאוריה, לעומת מה שאב אבי ראה והעביר לבנו. הספר בא באמצע, הוא מעיד על משהו שעבר עליהם והם עדיין מעבירים אותו הלאה. אני מאמין להם, ומעדיף את זה על השערה. אובייקטיבי מצדך לכתוב סתם כך על הספר שהוא מפוקפק ואחר כך להסביר למה לא להאמין לו.
    שימוש לא נכון? למדען חוקר אסור להסיק מסקנות, זה לא מתפקידו.
    במיוחד כשאין לך את התמונה הכללית, טפשי להציג חצי עבודה, ועוד לנסות להתנגח בעזרתה.
    ומעין לך שהספר אמיתי למקור המפוקפק שלו? תאמין כמה שאתה רוצה במה שכתוב שם, זה לא משנה כל התרחשות אפשרית שהייתה יכולה לגרום להם להגיד פתאום "אוי, אלוהים עשה את זה, זה נכון, חייבים להאמין".. תמשיך בדרכך (:
    אני לא מסיק שום מסקנות, אני אומר שמבחינתי עד שלא יוכח אחרת הוא לא קיים, בינתיים אין משהו שקשור אליו במדע, הכל כמעט ניתן להוכיח ואם לא כיום אז בעתיד, כשתגיע ההוכחה שאלוהים קיים אני אקום מהכיסא ואגיד "וואלה, הוא קיים", כי זה יהיה מוכח לגמרי ומציאותי.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ומעין לך שהספר אמיתי למקור המפוקפק שלו? תאמין כמה שאתה רוצה במה שכתוב שם, זה לא משנה כל התרחשות אפשרית שהייתה יכולה לגרום להם להגיד פתאום "אוי, אלוהים עשה את זה, זה נכון, חייבים להאמין".. תמשיך בדרכך (:
    אני לא מסיק שום מסקנות, אני אומר שמבחינתי עד שלא יוכח אחרת הוא לא קיים, בינתיים אין משהו שקשור אליו במדע, הכל כמעט ניתן להוכיח ואם לא כיום אז בעתיד, כשתגיע ההוכחה שאלוהים קיים אני אקום מהכיסא ואגיד "וואלה, הוא קיים", כי זה יהיה מוכח לגמרי ומציאותי.
    בפעם השלישית כאן - יש לי עדות שהוא אמיתי. עד שלא תוכיח לי שהיא שיקרית אין לי שום סיבה לפקפק בה.
    בדיוק כמו שאתה לא מפקפק במי שעונה לשאלתך 'מה השעה'...
    אבל שכחתי, כמאמין אין לי זכויות דיון שוות.

* * *

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,093 | הודעות: 8,151,675 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect