נכתב במקור על ידי
kongi
גם אני הייתי בהחלטה הזאת פעם, אני לא יודע מה הגיל שלך אבל אני כבר אומר לך את הפתרון.
לא ציונים-> בגרויות שוות לתחת לא ואני לא משקר לך כי בעבודה מחפשים ניסיון.
אני לא שואף לעבוד מתחת למישהו וזה אפילו יתסכל אותי אם זה יקרה כי אז אני יודע שמה שיקרה שדברים לא יהיו מושלמים אני יודע שיהיה צריך להתפשר(אחרים יתפשרו) ואני יצטרך להלחם על זה וככה זה רוב האנשים היום כי הם רוצים להוציא דברים לשוק ולסיים בדד ליין במקום להוציא משהו טוב שבאמת יעזור ויתרום.
אז כמה מהתובנות שלי:
1-תחליט מה אתה רוצה ליהיות שתיהיה גדול ותעסוק רק בזה ובדברים שקשורים לזה.
2-בית ספר וכנ"ל אוניברסיטה מלמדות אותך ללמוד בעיקר כמו תוכי ,תלוי מה אתה לומד, אבל הרבה כמו תוכי.
3-בית ספר בדוק דופק לאנשים את היצרתיות וגם את השכל(ככה 99% מהמורים לפחות).
4-בית ספר ואז אוניברסיטה זה מסלול בטוח ,אך רוב מי שהגיע למשהו בחיים ואני מדבר פה על הכסף הגדול ובעיקר על התרומה הגדולה לאנושות שזה המטרה שלנו פה לפחות נשר מהאוניברסיטה אחרי שנה/שנתיים ופתח איזה חברה.(זה לא משנה אם הוא השלים את זה אחר כך).
5-אם אתה בדיוק בכיתה י' ההמלצה שלי אל תלך לבית ספר!@!@ אם אין לך רעיון אז לך על הצד הבטוח ותקרע את התחת על הפסיכומטרי ויהיה לך 750 ותתקבל בלי בגרויות.(חבר שלי כבר עשה בגרויות וקיבל 748 בפיסכומטרי והוא מתקבל למה שהוא רוצה בלי בגרויות רק חבל שהוא בזבז 3 שנים על שטויות- דרך אגב הוא למד רק חודשיים לפסיכומטרי אז הוא לא דוגמא כי היה לו ידע כללי רחב והוא היה דובר אנגלית).
אבל בכללי בשנתיים לא בבית ספר אפשר להספיק ללמוד את מה שצריך לפסיכומטרי לרמה של 780 אם לא 800 לדעת אנגלית ברמה מאוד גבוהה ומתמטיקה ופיסיקה ברמה הרבה יותר גבוהה מבית ספר(בהתחשב שבאוני' מחסים את המתמטיקה בבית ספר בערך בחודש).
בקשר למעגלים חברתיים עם האנשים הנכונים זה הרבה פחות עבודה ממה שאתה חושב פה החוכמה להכיר את האנשים הנכונים והכל יסתדר לך, בשביל זה אתה צריך להסתובב וליהיות במקומות המתאימים לאנשים שאתה רוצה להכיר.
ובעיקר להנות מהחיים וליהיות אמיתי למה שאתה.
דרך אגב זה מעלי צודק תחשוב מה אתה באמת רוצה ולא כמה חברים אתה רוצה ולא מה הציונים שאתה רוצה.
עכשיו תגיד אושר אז לא אנחנו בוחרים מתי אנחנו מאושרים זה משהו מעבר לזה מדובר על מה המטרה שלנו פה.