קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [לוג] יומן התקדמות אישי.
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 10-09-2012, 21:52
  2. חחח קבלו לוג עם איזה אחת "דוגמנית"
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 09:05
  3. ה-S510 - הפתרון של לוג'יטק למחשב המדיה שלכם
    על ידי -עדי- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[לוג] לוג התקדמות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מג'ין בו
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [לוג] לוג התקדמות

שלום, נכנסתי לפני כחודשיים לפורום הזה וקראתי כמה מהמאמרים ( ורק עכשיו נרשמתי ) ואני רוצה להגיד שזה שינה לי חלק מהתפיסה ומהנקודת מבט שלי.

קבעתי לעצמי שתי מטרות עיקריות ( לבנתיים ) שאני רוצה ליישם עד סוף שנת הלימודים:
    1. לקבל ממוצע ציונים גבוה ( 90 +- ) ולעבור בהצלחה את הבגרויות שיש לי השנה.
    2. להרחיב את המעגל החברתי שלי, להכיר הרבה אנשים.

אני אעדכן כאן כל שבוע - שבועיים ונראה איך התקדמתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

קודם כל יש לך מטרה לרף גבוה בציונים(לא שאני מזלזל, להפך)
    שנית, להרחיב מעגליים חברתיים..
    אני רוצה להביא לך מסר שאני הבנתי, תבחר או מעגליים חברתיים או ציונים בשמיים בבגרויות..
    אי אפשר את שתיהם ביחד, אז אני ויתרתי על לימודים.
    אבל מי אני שישפוט אותך, בהצלחה בכל מקרה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תוותר על מה שאתה רוצה ותתמקד במה שאתה צריך.כי מה שאתה רוצה לא יהפוך אותך למאושר,אושר בא מגורמים אחרים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מג'ין בו
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    קודם כל יש לך מטרה לרף גבוה בציונים(לא שאני מזלזל, להפך)
    שנית, להרחיב מעגליים חברתיים..
    אני רוצה להביא לך מסר שאני הבנתי, תבחר או מעגליים חברתיים או ציונים בשמיים בבגרויות..
    אי אפשר את שתיהם ביחד, אז אני ויתרתי על לימודים.
    אבל מי אני שישפוט אותך, בהצלחה בכל מקרה
    חשבתי על זה קצת בהתחלה ורציתי לנסות לשלב אני שניהם ואם בכל זאת זה לא ילך אעדיף את הציונים לזמן מסויים. ותודה

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תוותר על מה שאתה רוצה ותתמקד במה שאתה צריך.כי מה שאתה רוצה לא יהפוך אותך למאושר,אושר בא מגורמים אחרים.
    אני אדם מאושר בלי שום קשר לדברים שרשמתי וכמו שאמרתי אני לא רוצה לוותר על שום מטרה אבל אם זה לא ילך אעדיף את הציונים לזמן מסויים.

אני לא מסכים עם הדברים שנכתבו.
    לימודים יכולים ללכת מצוין עם הרחבת מעגל החברים.
    אני אפילו חשוב שהם מועילים האחד לשני.
    ואני מדבר מניסיון אישי.

חבר יקר - אין בעיה להשיג את שתי המטרות במקביל. רק זכור לאזן בין הדברים ולתכנן את הזמן בהתאם ברגעים הנכונים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Majin BUU צפיה בהודעה
    חשבתי על זה קצת בהתחלה ורציתי לנסות לשלב אני שניהם ואם בכל זאת זה לא ילך אעדיף את הציונים לזמן מסויים. ותודה

אני אדם מאושר בלי שום קשר לדברים שרשמתי וכמו שאמרתי אני לא רוצה לוותר על שום מטרה אבל אם זה לא ילך אעדיף את הציונים לזמן מסויים.
    אין בעיה,זאת בחירה שלך.רק תזכור שהרצונות שלך מגיעות ישר מהאגו,אתה מאכיל ונותן לו כוח.
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

גם אני הייתי בהחלטה הזאת פעם, אני לא יודע מה הגיל שלך אבל אני כבר אומר לך את הפתרון.
    לא ציונים-> בגרויות שוות לתחת לא ואני לא משקר לך כי בעבודה מחפשים ניסיון.
    אני לא שואף לעבוד מתחת למישהו וזה אפילו יתסכל אותי אם זה יקרה כי אז אני יודע שמה שיקרה שדברים לא יהיו מושלמים אני יודע שיהיה צריך להתפשר(אחרים יתפשרו) ואני יצטרך להלחם על זה וככה זה רוב האנשים היום כי הם רוצים להוציא דברים לשוק ולסיים בדד ליין במקום להוציא משהו טוב שבאמת יעזור ויתרום.
    אז כמה מהתובנות שלי:
    1-תחליט מה אתה רוצה ליהיות שתיהיה גדול ותעסוק רק בזה ובדברים שקשורים לזה.
    2-בית ספר וכנ"ל אוניברסיטה מלמדות אותך ללמוד בעיקר כמו תוכי ,תלוי מה אתה לומד, אבל הרבה כמו תוכי.
    3-בית ספר בדוק דופק לאנשים את היצרתיות וגם את השכל(ככה 99% מהמורים לפחות).
    4-בית ספר ואז אוניברסיטה זה מסלול בטוח ,אך רוב מי שהגיע למשהו בחיים ואני מדבר פה על הכסף הגדול ובעיקר על התרומה הגדולה לאנושות שזה המטרה שלנו פה לפחות נשר מהאוניברסיטה אחרי שנה/שנתיים ופתח איזה חברה.(זה לא משנה אם הוא השלים את זה אחר כך).
    5-אם אתה בדיוק בכיתה י' ההמלצה שלי אל תלך לבית ספר!@!@ אם אין לך רעיון אז לך על הצד הבטוח ותקרע את התחת על הפסיכומטרי ויהיה לך 750 ותתקבל בלי בגרויות.(חבר שלי כבר עשה בגרויות וקיבל 748 בפיסכומטרי והוא מתקבל למה שהוא רוצה בלי בגרויות רק חבל שהוא בזבז 3 שנים על שטויות- דרך אגב הוא למד רק חודשיים לפסיכומטרי אז הוא לא דוגמא כי היה לו ידע כללי רחב והוא היה דובר אנגלית).
    אבל בכללי בשנתיים לא בבית ספר אפשר להספיק ללמוד את מה שצריך לפסיכומטרי לרמה של 780 אם לא 800 לדעת אנגלית ברמה מאוד גבוהה ומתמטיקה ופיסיקה ברמה הרבה יותר גבוהה מבית ספר(בהתחשב שבאוני' מחסים את המתמטיקה בבית ספר בערך בחודש).

בקשר למעגלים חברתיים עם האנשים הנכונים זה הרבה פחות עבודה ממה שאתה חושב פה החוכמה להכיר את האנשים הנכונים והכל יסתדר לך, בשביל זה אתה צריך להסתובב וליהיות במקומות המתאימים לאנשים שאתה רוצה להכיר.
    ובעיקר להנות מהחיים וליהיות אמיתי למה שאתה.

דרך אגב זה מעלי צודק תחשוב מה אתה באמת רוצה ולא כמה חברים אתה רוצה ולא מה הציונים שאתה רוצה.
    עכשיו תגיד אושר אז לא אנחנו בוחרים מתי אנחנו מאושרים זה משהו מעבר לזה מדובר על מה המטרה שלנו פה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 03-05-2012 בשעה 22:18.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מג'ין בו
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    אני לא מסכים עם הדברים שנכתבו.
    לימודים יכולים ללכת מצוין עם הרחבת מעגל החברים.
    אני אפילו חשוב שהם מועילים האחד לשני.
    ואני מדבר מניסיון אישי.

חבר יקר - אין בעיה להשיג את שתי המטרות במקביל. רק זכור לאזן בין הדברים ולתכנן את הזמן בהתאם ברגעים הנכונים.

בסדר, תודה.

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    גם אני הייתי בהחלטה הזאת פעם, אני לא יודע מה הגיל שלך אבל אני כבר אומר לך את הפתרון.
    לא ציונים-> בגרויות שוות לתחת לא ואני לא משקר לך כי בעבודה מחפשים ניסיון.
    אני לא שואף לעבוד מתחת למישהו וזה אפילו יתסכל אותי אם זה יקרה כי אז אני יודע שמה שיקרה שדברים לא יהיו מושלמים אני יודע שיהיה צריך להתפשר(אחרים יתפשרו) ואני יצטרך להלחם על זה וככה זה רוב האנשים היום כי הם רוצים להוציא דברים לשוק ולסיים בדד ליין במקום להוציא משהו טוב שבאמת יעזור ויתרום.
    אז כמה מהתובנות שלי:
    1-תחליט מה אתה רוצה ליהיות שתיהיה גדול ותעסוק רק בזה ובדברים שקשורים לזה.
    2-בית ספר וכנ"ל אוניברסיטה מלמדות אותך ללמוד בעיקר כמו תוכי ,תלוי מה אתה לומד, אבל הרבה כמו תוכי.
    3-בית ספר בדוק דופק לאנשים את היצרתיות וגם את השכל(ככה 99% מהמורים לפחות).
    4-בית ספר ואז אוניברסיטה זה מסלול בטוח ,אך רוב מי שהגיע למשהו בחיים ואני מדבר פה על הכסף הגדול ובעיקר על התרומה הגדולה לאנושות שזה המטרה שלנו פה לפחות נשר מהאוניברסיטה אחרי שנה/שנתיים ופתח איזה חברה.(זה לא משנה אם הוא השלים את זה אחר כך).
    5-אם אתה בדיוק בכיתה י' ההמלצה שלי אל תלך לבית ספר!@!@ אם אין לך רעיון אז לך על הצד הבטוח ותקרע את התחת על הפסיכומטרי ויהיה לך 750 ותתקבל בלי בגרויות.(חבר שלי כבר עשה בגרויות וקיבל 748 בפיסכומטרי והוא מתקבל למה שהוא רוצה בלי בגרויות רק חבל שהוא בזבז 3 שנים על שטויות- דרך אגב הוא למד רק חודשיים לפסיכומטרי אז הוא לא דוגמא כי היה לו ידע כללי רחב והוא היה דובר אנגלית).
    אבל בכללי בשנתיים לא בבית ספר אפשר להספיק ללמוד את מה שצריך לפסיכומטרי לרמה של 780 אם לא 800 לדעת אנגלית ברמה מאוד גבוהה ומתמטיקה ופיסיקה ברמה הרבה יותר גבוהה מבית ספר(בהתחשב שבאוני' מחסים את המתמטיקה בבית ספר בערך בחודש).

בקשר למעגלים חברתיים עם האנשים הנכונים זה הרבה פחות עבודה ממה שאתה חושב פה החוכמה להכיר את האנשים הנכונים והכל יסתדר לך, בשביל זה אתה צריך להסתובב וליהיות במקומות המתאימים לאנשים שאתה רוצה להכיר.
    ובעיקר להנות מהחיים וליהיות אמיתי למה שאתה.

דרך אגב זה מעלי צודק תחשוב מה אתה באמת רוצה ולא כמה חברים אתה רוצה ולא מה הציונים שאתה רוצה.
    עכשיו תגיד אושר אז לא אנחנו בוחרים מתי אנחנו מאושרים זה משהו מעבר לזה מדובר על מה המטרה שלנו פה.

קודם כל אני בן 17 ואני רוצה לקבל ציונים גבוהים כדי לקבל מלגה לאוניברסיטה.
    עכשיו לגבי התובנות שלך:
    1. אני יודע באיזה כיוון אני רוצה להיות ואני עושה משו עם זה.
    2. מסכים איתך.
    3. מסכים חלקית, יש לי מורה שמעודד אותנו לעשות דברים באופן יצירתי.
    4. מסכים חלקית, שמעתי על אנשים שמהסוג שהזכרת ושמעתי על אנשים שהמשיכו ללמוד עד הסוף ועדיין תרמו לחברה ועשו משהו משמעותי.
    5. לצערי אני כבר כיתה יא' ואני לא יכול לפרוש עכשיו.

בקשר למעגל החברתי גם על זה אני עובד.
    נערך לאחרונה על ידי Majin BUU; 05-05-2012 בשעה 20:00.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מג'ין בו
    לייקים
    4
    נקודות
    0

עדכון 13.5.2012

לשלב בין 2 המטרות זה קשה יותר ממה שחשבתי אבל אני לא אומר שזה בלתי אפשרי.
    לאחרונה הייתי חולה וגם זו הייתה אחת הסיבות בקושי להרחבת המעגל החברתי אבל המחלה הייתה סוג של עזר לקבלת הציונים הגבוהים.
    היה לי המון זמן להתכונן למתכונות שבסופו של דבר הלכו לי טוב מאוד.
    טוב, רציתי להוסיף עוד מטרה בנוגע לחדר כושר אבל המחלה כנראה תישאר הרבה זמן לכן החלטתי לוותר על כך.
    זהו בנתיים.
    נערך לאחרונה על ידי Majin BUU; 24-05-2012 בשעה 17:00.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מג'ין בו
    לייקים
    4
    נקודות
    0

עדכון 24.5.2012

הוספתי לעצמי עוד מטרה, החלטתי שבעתיד אני רוצה לעסוק בתחום העסקים.
    בנתיים קניתי שני ספרים: תורת המשחקים ולהוביל ולנצח ( ג'ק וולץ' ), סיימתי לקרוא את הספר להוביל ולנצח וצריך לציין שזה ספר ממש טוב זה חידש לי כמה דברים שלא ידעתי, בנוגע לתורת המשחקים אקרא אותו כשיהיה לי זמן מהמבחנים/
    המחלה עדיין לא עברה לי ובגלל זה קשה לי להרחיב את המעגל החברתי כי הפסקתי לצאת עם חברים כמו שהייתי יוצא פעם וגם הפסקתי לצאת למסיבות,
    גם נהייתי קצת חרשן בגלל זה וזה קצת עוזר לי בציונים, מקווה לקבל הצטיינות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,610 | הודעות: 8,151,192 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect