אתה לבד ואתה מכיר זוג בנות, אחת שאתה רוצה ואחת שממש ממש לא וכל מה שבאלך זה רק לנפנף אותה. עכשיו בדרך כלל חבר עוזר, אבל קרה לי לא מזמן שהשמנמונת פשוט סירבה לזוז.... יש הצעות מה עושים במצב כזה?
אתה לבד ואתה מכיר זוג בנות, אחת שאתה רוצה ואחת שממש ממש לא וכל מה שבאלך זה רק לנפנף אותה. עכשיו בדרך כלל חבר עוזר, אבל קרה לי לא מזמן שהשמנמונת פשוט סירבה לזוז.... יש הצעות מה עושים במצב כזה?
|
|
אתה לא חייב להזיז את הדבע 200 קילו הזאת, אתה מבקש את חברה שלה לכמה דקות.
אתה לא אמור להעיף מי שלא בא לך בטוב.. אתה צריך להוציא את מי שבא לך בטוב מהקבוצה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מה אני אשאיר אותה לבד?
זו בדיק הנקודה שאתה צריך לחשוב על זה לפני שאתה ניגש לא ניגשים בן אחד לשתי בנות עם מטרה לבודד כי חברה לא תעזוב את חברה שלה בחיים אלה אם יש לה אטרקציה טובה שזה מה שאתה צריך להציע תיגש עם חבר נגיד לשלושה בנות אפשר לגשת כי אז תוכל לבודד והשתיים האחרות ישארו אחת עם השנייה
אפשר גם לבוא רק עם חבר אחד,
אבל בשביל לעשות את זה אתם שתיכם צריכים להיות קצת ברמה.
החבר שרוצה את המטרה הולך עליה ומושך אותה אליו ושאני אומר מושך אני מתכוון היא נמשכת אליו ורואים בבירור.
עכשיו רק צריך להשאיר אותם לבד, אבל יש לה חברה .. איך תגרום לה לא להיות קשורה לחברה שלה ממש מנותקת בצורה הכי טובה.
זה קרה לי לא מזמן במועדון ופשוט ספגתי אחד בשביל הקבוצה חחח
היא לא נראתה הכי טוב אבל אתה צריך לגרום להרגיש שיוצא לה משהו מזה ולזרום איתה, לגרום לה להימשך אליך. ברגע שהיא נמשכת אליך ואתם רוקדים או מדברים או איפה שלא תהיה ויש אינטרקציה. חבר שלך גם יכול לנסוע לשבועיים לאלסקה עם חברה שלה והיא לא תשים לב. כי עסוקה ב"להידלק בגבר הסקסי שמולה".
כמובן שיש גבול, במקרה שקרה לי היא נראתה אפילו טוב. אבל חברה שלה הייתה פצצה.
אבל אם חבר שלך תוקע אותך עם מכוערת טילים, יש גבול למה שבנאדם יכול להתמזמז איתו חחחח
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.