טוב אז אתמול הייתי בעבודה עד 11 וחצי - 12 בערך ( בלילה ) , באמצע העבודה הפלאפון על שקט ושסיימתי את המשמרת שמתי לב שיש לי 3 שיחות שלא נענו ו-2 הודעות מחבר שלי.
חזרתי אליו שאלתי מה קרה הוא אמר שהוא ועוד 2 חברים נמצאים אצל ידידה אחת בבית ( יש לי בית ריק - ההורים בחו''ל ) והיא הביאה חברות ויש יותר מדי בנות שם חחח.
חזרתי הביתה, התקלחתי , התלבשתי , שמתי בושם - קיצר נראה טוב.
הגעתי לכתובת, ראיתי בחוץ יושבות 2 בנות מדברות אז חניתי דיוק ליד הבנות ואת החנייה עשיתי בצורה מהירה והן קצת נבהלו אז שאלתי אם הן מכירות את X ( הידידה ) ? הן אמרו שכן , שאלתי איפה הבית שלה כי אני לא זוכר בדיוק .
הן אמרו הבית שם , אז אמרתי להן : ואו ואו איזה הכנסת אורחים גרועה ! בדרך כלל נהוג ללוות את הבחור החדש פנימה
הן צחקו ונכנסו פנימה , ישר אמרתי שלום לכל החברים ולאחר מכן אחד החברים ( זה שדברתי איתו בטלפון עשה לי היכרות עם כל הבנות.
ישר קלטתי את כל הסט :
בחורה 1 - HB9
2 בחורות - HB8
2 בחורות - HB7
בחורה 1 HB3 חחח ( מישהי ממש שמנה , מכוערת כזאת )
קיצר המצב הוא 6 בנות ואנחנו 4 בנים.
האמת שיש לי שיטה , אני לא יודע אם אני המצאתי אותה אבל ככה אני נוהג בדרך כלל - קודם כל אני פונה ומדבר רק עם הבחורה הכי מכוערת בחבורה וככה לאט לאט מתחיל להכניס את החברות שלה לעניין.
כמעט כולם ישבנו בחוץ , בגינה ,הם עישנו נרגילה וראיתי שהם שותים וודקה , בירות או סתם משהו קל.
קיצר פניתי אל הHB9 ששמתי לב שכל הזמן היא ביקשה את הצומי וכולם התחנפו אליה , אמרתי לה : שומעת נשמה , תעשי משהו נחמד ולכי תביאי לי בקבוק בירה בזמן שאני מכיר פה את החברות שלך !
היא הסתכלה כזה במבט של "נראה לך ?!" ואמרה : יש במקרר תיכנס ותיקח.
אז אמרתי לה : טוב לא משנה , את בטח פרינססה שלא עושה כלום בעצמה ומצפה מכולם שישרתו אותה.
היא : מה קשור ? אני לא פרינססה , מאיפה לך איך אני מתנהגת ?
אני : רק לפי הלבוש שלך , ההתנהגות והדיבור שלך אני יכול להגיד עלייך הכל !
היא : נוו נראה אותך , בוא תספר עלי אם אתה כל כך מכיר אותי.
אני : בכיף ! תביאי לי בקבוק בירה ונתחיל ...
היא : טוב , אני רואה לראות ... הלכה והביאה לי בקבוק בירה
היא חזרה הביאה לי בקבוק בירה , ואז התחלתי עם מה שנקרא "קריאה קרה" ( אם אני לא טועה ככה קוראים לזה ).
קיצר התחלתי סתם שלפי השיער והלבוש היא משקיעה יותר מדי בהופעה שלה , זה כל מה שמעניין אותה , היא נראת שטחית , אחת שלא תהיה נושאי שיחה איתה וכל מה שהיא מצפה מאחרים שיראו טוב וכל השאר לא אכפת לה.
היא ממש נעלבה , כאילו מסתכלת עלי במצב מוזר חבל על הזמן.
לקחתי לה את היד והתחלתי עם קצת KINO , ליטופים , אמרתי כמה דברים טובים עליה ואז בבום הסתובבתי והתחלתי לדבר עם הבחורה השמנה HB3.
הייתה לי שיחה מטורפת , הפעלתי עליה מלא מלא שיטות , זרמתי לנוספים שקשורים לסקס וברגע שהתחלתי לדבר על סקס פתאום כולם הגיעו התחילו להקשיב לשיחה ולהצטרף אל השיחה.
הגעתי למצב שאני האלפא , כולם יושבים מסביבי אנחנו מדברים , שותים בירות , נרגילה , וודקה זורמים בסבבה.
אחרי זה הרגשתי שאחת מהHB7 ( לקרא לה יעל ) התחילה להתקרב אלי יותר מדי וכל שנייה ביקשה ממני מצית , שלוק מהבירה כי היא "לא שותה אלכוהול" , שאלה אם אני יכול להעביר לה את המאפרה וסתם ליטופים ומחמאות " איזו חולצה יפה , איפה קנית ? " "איפה אתה עובד " וכו'.
סתם דברנו אז אמרתי לה טוב בא לך לעשות איתי סיבוב , נראה לי שתיתי קצת יותר מדי אני צריך לעשות סיבוב להוריד את כל האלכוהול אני עוד נוהג הביתה.
היא : כן בטח , יאללה בוא.
היא זאת שקמה וחיכתה לי שאני אקום , נתתי לה לחכות 3-4 דקות ראיתי שהיא לא מתיישבת בחזרה אז אמרתי יאללה נילך על זה.
עשינו סיבוב ברחוב , כמעט כל ברחוב חשוך , אין אפילו בן אדם אחד בחוץ.
נשענתי על האוטו שלי
היא : מאיפה יש לך את האומץ להשען על אוטו של מישהו ?
אני: זה שלי חחח , הוצאתי את המפתחות ופתחתי את האוטו
היא : יאאא , נחמד נחמד ... אולי תעשה לי סיבוב ?
אני : ומה יצא לי מזה ? בטון חצי צוחק - חצי רציני
היא : אל תחשוב על זה אפילו !
אני : לא לחשוב על מה ?
היא : סתם לא משנה
אני : טוב , ותאמיני לי לא הייתי רוצה שום דבר ממה שהראש הכחול שלך חושב עליו ... אפילו נשקתי לא הייתי נותן לך !
היא : כן , אתה בטוח ?!
אני : 100% !
היא : טוב נראה ...
עברו כמה דקות , מדברים ואז היא התחילה להיצמד אלי , יותר ויותר אני מתקרב אליה עוד שניה מתנשקים ואז באותה השנייה שהיא באה לנשק אותה לקחתי צעד הצידה ואמרתי לה : אמרתי לך ! בחיים אני לא אנשק אותך !
היא : יוו איזה זבל אתה ! לך מפה לא רוצה לדבר איתך יותר !
אני : בטוחה ?
היא : כן בטוחה !
אמרתי לה אין בעיה , נכנסתי לאוטו והתיישבתי במושב של הנהג , הדלקתי לעצמי מוזיקה וסיגריה ... היא נכנסה גם והתיישבנו מושב לידי
אני : מישהו הרשה לך להיכנס לאוטו ?
היא : כן אני !
אני : את יודעת שאת צריכה לשלם אם את רוצה להיכנס לרכב !
היא : כן לשלם כמה ?
אני : לא כמה , אלא מה ?
ובאותו רגע התקרבתי אליה והתחלנו להתנשק ... עברנו למושב האחורי , המשכנו להתנשק הורדתי לה את החולצה , עברתי לחזה , אצבעות היא ירדה לי ואז אמרתי לה טוב יאללה צריך להיכנס פנימה אני לא רוצה שיחשבו עליך דברים לא טובים שאנחנו ככה פה בחוץ ...
נכנסו פנימה , ישר נכנסתי למטבח לקחתי לעצמי עוד בירה והHB9 והHB3 יושבות בסלון וצופות בטלויזיה :
אני : מה הולך ? מה עושות ?
HB3 : סתם רואות טלויזיה , יש את התוכנית ... ( סתם תוכנית מסריחה , איזו טלנובלה )
אני : ואיי גם אתן עם הדבר המשעמם הזה ?!
התחלתי לדבר איתה , המשכנו לשיחה מעניינת ואז פתאום הHB9 עושה לי
HB9 : אוףף זה משעמם , מתחילה לדפדף בין הערצים ולא מוצאת כלום.
אני: מה את רואה בכלל טלויזיה , תקומי קצת תצאי החוצה לכולם מה את יושבת כאן מתייבשת לבד ?
HB9 : טוב , יאללה בוא ניצא החוצה ...
יצאנו החוצה , התיישבתי על ערסל כזה גדול וישר יעל ( זאת מהאוטו ) באה והתיישבה לידי , אז התקרבתי אליה ושמתי לב שהHB9 מסתכלת עלי כל שניה , אז נתתי ליעל קצת ברקס ושהHB9 ראתה את זה היא התיישבה לידי בצד השני.
אחרי כמה דקות יעל קמה ואני הייתי עם הHB9 , נשענתי אחורה כזה הסתכלתי על השמיים והיא התקרבה אלי , שמה לי ראש על הכתף.
הסנפתי את הריח של השיער שלה ואמרתי איזה ריח טוב יש לך , היא אמרה תודה וסתם נשארנו ככה כמה דקות ואז היא התחילה להעביר לי את היד על הרגל שלי , על הבטן.
משם לחשתי לה באוזן אם בא לה ללכת למקום קצת יותר שקט והיא אמרה כן , אמרתי לה טוב בואי נעלה למעלה ( לחדרים ) כי קר לי , היא אמרה לי טוב יאללה בוא.
הלכתי והיא הלכה מאחורי .. אמרתי לה טוב , לא רוצה לגרור אותה אחרי .. אז אמרתי לה טוב את מכירה את הבית יותר טוב ממני , תובילי את .
היא נכנסה לחדר אמרה לי בוא , כאן יהיה לנו שקט.
נכנסו לחדר , נשכבתי במיטה היא התיישבה על הכיסא לידי , אז התחלתי לדבר , צחקנו הרבה , ספרתי לה כמה סיפורים מפגרים שקרו לי , פאדיחות בעיקר כדי שתרגיש נוח ... היא התחילה להרגיש בנוח ואז התיישבה לידי במיטה אני נשכבתי על הבטן ואמרתי לה בואי תעשה לי קצת מסאג'.
אחרי2-3 דקות היא אמרה לי טוב יאללה עכשיו תורי אמרתי לה סבבה.
התחלתי לעשות לה מסאג' ואמרתי לה טוב שמעי לא נוח לי ככה , או שאת מוריד את הגופייה הזאת או שאני מפסיק.
היא הוריד את הגופיה , המשכתי עם המסאג' , הורדתי לה את החזייה ... התחלתי לנשק לה את הגב , הפכתי אותה , נשיקה צרפתית , מזמוזים ואז אמרתי לה שמעי אני מקווה שאת לא הולכת לנצל אותי רק לילה אחד , נכון ?!
היא צחקה , אמרה נראה לך ?!
שלחתי לה יד למטה ושהיא הרגשתי שזה זהו .. הוצאתי קונדום והיה מה שהיה
אחרי זה רק לקראת הבוקר 5 - 5 וחצי הלכנו הביתה משם ...
היה לילה מצויין , הרגשתי טוב לאורך כל הלילה !
הייתי האלפא , כל הבחורות רצו להיות קרובות אלי , לשמוע את הסיפורים שלי ולהיות חלק מהשיחות.

ציטוט ההודעה