איך ?
זאת השאלה !
קודם כל אתה צריך למחוק מהמוח שלך את מה שאתה הכרת עד היום !
זה קשה מאווודדד לעשות את זה ! אבל פשוט תמחוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה צריך להתחיל הכל מחדש כאילו נולדת.. אין חוקים ! אין נכון או לא נכון ! אין זה לא נהוג ! אין מה יחשבו עליי !
אין מערכת ! תמחוק את כל מה שלמדת עד היום, כי בינתיים רק למדת זבל שגורם לך לסבול ! למה לך לסבול ?!
תעצור את זה ! לא מגיע לך לסבול !
אני רוצה שתעמוד מול המראה תסתכל על עצמך ותחשוב "זה הבנאדם שאני הולך לחיות איתו כל החיים, בערך עוד איזה 70 שנה" זה הזמן לקבללל אותו !!!!!!
לא אכפת לי כמה אתה מכוערר ! לא אכפת לי מה אתה לובש !
מהיום אך ורק אתה ! אתה עושה מה שטוב לך .. אם קמת היום בבוקר ואתה מרגיש צורך להביע את עצמך וללבוש נעליים אדומות עם שרוכים ורודים כי זה מה שיעשה לך טוב אז פשוט לךךךך על זהההה ! נכון שהמערכת חינכה אותך שזה פאדיחות, אבל המערכת שלנו עגומההה ! של אנשים מסכנים שמחפשים להרשים, רודפים אחרי מה "כולם לובשים" ומה יפה ? ללאאא ! אל תהיה כולם .. תהיה אתה ! תהיה מיוחד !
שים זיןןןןןןן !
ברגע שתהיה שלם עם עצמך עד הסוףף זה הרגע שבו אפחד בעולם לא יוכל לפגוע בך או להעליב אותך לא משנה גם אם תלך עם חוטיני ובולבול על אף ברחוב.
כי אתה שלם עם עצמךךךך ! לא משנה כמה הוא יצחק ! לא משנה מה הוא יגיד ! זה לא יזיז לך תפוני ..
ברגע שאתה לא שלם עם עצמך, אתה הוא זה שגורם לעצמך להיפגע. כי גם שאומרים לך נגיד שמה שאתה לובש מכוער או שיש לך אוזניים גדולות(סתם דוגמה), בגלל שאתה לא שלם עם עצמך אתה תיעלב. אבל אם אתה יודע מי אתה ועושה מה שטוב לך אתה בחיייייםם לא תיעלב !
שלא נדבר על זה שאם תהיה שלם עם עצמך אתה תוכל לקטול את מי שיורד עלייך כאילו הוא סמרטוט כי 90% מהאנשים בגיל הזה חסרי ביטחון ולא שלמים עם עצמם...
אתה חייב לעשות שינוי ! זה הזמן !!!!! תעשה מה בראש שלך. תפסיק כבר לחשוב מערכת ! אתה סתם סובללללל !! למה ?! כי חבר שלך אמר לך שזה לא מצחיק מה שאמרת ? למה מי הוא אורי חזקיה ? אתה מתחתן איתו ? סה"כ עוד ילד קטן שיצא אתמול מהביצה .. תפסיק לחשוב מה יחשבו ! זה סתם הורס לךךך !!!!
זה קשה ! זה יקח זמן ! אבל קודם אתה צריך לעשות את הסוויץ' מבפנים, מבחינת תפיסת עולם, מבחינת איך אתה מסתכל על דברים וכו'
ואז בעצם יבוא הסוויץ' מבחוץ !
אני ממליץ לך מאוד לראות את הסדרה קליפורניקיישן, ככה אתה תקבל פרספקטיבה איך גבר אלפא צריך להתנהג.
הסדרה הזאת שינתה להרבה את החיים, תסתכל, תלמד ... קח הכל באיזי, תהיה רגוע, זרוםם ! החיים יפים !
תחייה על הקצה ! תהיה מיוחד !!!
אתה יכול גם לקבל דוגמה מוינס מהסדרה הפמליה שלוקח פשוט הכל בהכי איזי לא משנה לאיזה צרה הוא נכנס וכמה הוא שלם עם עצמו !!
כנ"ל לגבי האנק מודי מקליפורניקיישן.
אם אתה יודע אנגלית, אז קח תקרא זה יתן לך את הרעיון הכללי:
![]()

ציטוט ההודעה