|
|
וזה גם יעזור, נכון?
Have we created, our own demise
Their out to kill, using their minds
You'll feel the chill, run down your spine
Tell me, since when has being human been a crime?
Gonna hunt you, gonna get you, your time is up
זה סתם שטוית שערוץ הילדים חרא. תשאלו אנשים שגדולים מכם ב7 שנים, שזה נגיד ההפרש בין הגיל של הילדים שרואים את ערוץ הילדים עכשיו לבין הגיל שאתם ראיתם אותו, ותיראו שהם חשבו שמה שהיה כשאנחנו היינו קטנים זה חרא.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
למה שאני אחתום על זה ?
זה שערוץ הילדים כבר לא כמו שהיה פעם זה לא אומר שהילדים שצופים בו היום לא נהנים ממנו
אפשר לחשוב שכאילו אתם באמת תשבו ותצפו עכשיו בערוץ אם היו משדרים שם את התוכניות שהיו פעם
..Everyone Loves You When You're Dead..
אתה רק מוכיח את העמדה שלי. אתה אוהב את מה שראית כשהיית קטן ולא אוהב את מה שמשדרים עכשיו.
עם כל הכבוד, הפיג'מות היא סדרה מאוד זולה, עם צוות שחקנים מאוד לא מוצלח, למעט יניב פולישוק.
זה לא שהתוכניות נעשו פחות טובות, אתה השנת. אין מה לעשות, אחרי שאתה רגיל לראות סדרות כמו משחקי הכס, נמלטים, אבודים, תאוריית המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא, ועוד סדרות מצליחות רבות, אותו חומר בינוני של ערוץ הילדים ניראה לך גרוע.
לפני שאתה מכריז בעצמך שכל מה שיש עכשיו חרא ומה שהיה קודם טוב, תשאל את ההורים שלך אם הם חושבים שיש הרבה מהותי ברמה בין מה שיש עכשיו למה שיש כשאתה היית קטן.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ראיתי משחקי הכס וראיתי נמלטים וראיתי איך פגשתי את אמא,וכן הרמה שלהם לא רואה את הרמה של ערוץ הילדים או רמה של סדרות ישראליות רגילות.
אבל לדעתי לא צריך להחזיר את הסדרות שהיו פעם רק בגלל שזה נוסטלגיה בשבילנו..כן גם אני גדלתי על דרגון בול,פוקימון,בלייבלייד,דיג'ימון וכל הפמליה של הסדרות האלה..
אבל היום הילדים מתעניינים בסדרות אחרות,ואם אם נהנים מזה אין לנו שום זכות לשפוט אותם.
אלברט איינשטיין
אתה רק אמרת הכרזות ולא באמת התייחסת למה שאני אמרתי.
שמע, הצוות של הפיג'מות וכל הסידרה עצמה מאוד בינוני. תפתח כל פרק ישן של הפיג'מות, תסתכל עליו בעיניים אובייקטיביות ותבין לבד.
אבל עזוב, זה לא היה העיר של מה שאמרתי בהודעה הזאת.
ד"א, תקר את הציטוט הזה,
The children now love luxury; they have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for elders and love chatter in place of exercise. Children are now tyrants, not the servants of their households. They no longer rise when elders enter the room. They contradict their parents, chatter before company, gobble up dainties at the table, cross their legs, and tyrannize their teachers.
מי שהציטוט הזה מיוחס אליו הוא לא אחר מאשר סוקרטס שחי בסביבות 400 לספירה. ככה שלהאשים שהדור של היום חרא זאת טענה שאני פשוט חייב לא להסכים איתה![]()
אלברט איינשטיין