קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ערוץ הילדים השפיע עליכם לקרוא ספרים?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-02-2007, 23:53
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-05-2006, 14:52
  3. [מוכר] אתר שאפשר לראות בו 5+,11,10,ערוץ הילדים
    על ידי X-press בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-04-2006, 22:34
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 21:04
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

עצומה - לא לחדש את החוזה עם ערוץ הילדים! - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    חיים סבן הוא זה שפתח את פוקס קידס? אני לא חושב.

כל מי שאומר שעצומה באינטרנט לא תזיז - היא תזיז אם יהיו הרבה חתימות. מאות עצומות באתר הזה הצליחו בזכות כמות אדירה של חתימות.
    חיים סבן היה הבעלים של פוקס קידס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Gasoline
    לייקים
    126
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    שתה מיץ לחיזוק השפיץ!

וזה גם יעזור, נכון?
    Have we created, our own demise
    Their out to kill, using their minds
    You'll feel the chill, run down your spine
    Tell me, since when has being human been a crime?
    Gonna hunt you, gonna get you, your time is up

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    חיים סבן היה הבעלים של פוקס קידס.
    ועשה עבודה נפלאה
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור האוואטר של .Yuval
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    84
    נקודות
    357

אתם חיים בסרט שזה יזיז להם

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

זה סתם שטוית שערוץ הילדים חרא. תשאלו אנשים שגדולים מכם ב7 שנים, שזה נגיד ההפרש בין הגיל של הילדים שרואים את ערוץ הילדים עכשיו לבין הגיל שאתם ראיתם אותו, ותיראו שהם חשבו שמה שהיה כשאנחנו היינו קטנים זה חרא.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתקדם האוואטר של ענבר_
    לייקים
    134
    נקודות
    160

למה שאני אחתום על זה ?
    זה שערוץ הילדים כבר לא כמו שהיה פעם זה לא אומר שהילדים שצופים בו היום לא נהנים ממנו
    אפשר לחשוב שכאילו אתם באמת תשבו ותצפו עכשיו בערוץ אם היו משדרים שם את התוכניות שהיו פעם

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    זה סתם שטוית שערוץ הילדים חרא. תשאלו אנשים שגדולים מכם ב7 שנים, שזה נגיד ההפרש בין הגיל של הילדים שרואים את ערוץ הילדים עכשיו לבין הגיל שאתם ראיתם אותו, ותיראו שהם חשבו שמה שהיה כשאנחנו היינו קטנים זה חרא.
    טעות קשה. תנסה להשוות בין התכניות של היום לבין הילדים מגבעת נפוליאון, החבר'ה הטובים, הפיג'מות הישן וכו'.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ענבר_ צפיה בהודעה
    למה שאני אחתום על זה ?
    זה שערוץ הילדים כבר לא כמו שהיה פעם זה לא אומר שהילדים שצופים בו היום לא נהנים ממנו
    אפשר לחשוב שכאילו אתם באמת תשבו ותצפו עכשיו בערוץ אם היו משדרים שם את התוכניות שהיו פעם
    לא מפריע לך שהילדים של היום לא מקבלים ערכים ?
    בערוץ הילדים של היום אין ערכים. בדיוק כמו איי פסטיגל שהיה לא מזמן. זה ערכים זה ? אייפון ?

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

טעות קשה. תנסה להשוות בין התכניות של היום לבין הילדים מגבעת נפוליאון, החבר'ה הטובים, הפיג'מות הישן וכו'.

בערוץ הילדים של היום אין ערכים. בדיוק כמו איי פסטיגל שהיה לא מזמן. זה ערכים זה ? אייפון ?
    למה אתה חושב שאכפת להם מערכים?
    הם רוצים כסף, כסף וכסף.. לא אכפת להם אם הילדים לא מקבלים מזה ערכים אכפת להם שזה מביא כסף ורייטינג.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתקדם האוואטר של ענבר_
    לייקים
    134
    נקודות
    160

בלי קשר לערוץ הילדים זה מה שהולך היום .. האייפונים וכל הדברים האלה בכל מקום גמככה .. אז גם אם יסגרו את ערוץ הילדים (מה שלא יקרה) זה לא ישנה כלום מהבחינה הזאת
    ואם אני רואה את אחותי הקטנה יושבת ורואה ערוץ הילדים ונהנת אז למה שתהיה לי בעיה עם הערוץ הזה?

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אתה רק מוכיח את העמדה שלי. אתה אוהב את מה שראית כשהיית קטן ולא אוהב את מה שמשדרים עכשיו.
    עם כל הכבוד, הפיג'מות היא סדרה מאוד זולה, עם צוות שחקנים מאוד לא מוצלח, למעט יניב פולישוק.
    זה לא שהתוכניות נעשו פחות טובות, אתה השנת. אין מה לעשות, אחרי שאתה רגיל לראות סדרות כמו משחקי הכס, נמלטים, אבודים, תאוריית המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא, ועוד סדרות מצליחות רבות, אותו חומר בינוני של ערוץ הילדים ניראה לך גרוע.

לפני שאתה מכריז בעצמך שכל מה שיש עכשיו חרא ומה שהיה קודם טוב, תשאל את ההורים שלך אם הם חושבים שיש הרבה מהותי ברמה בין מה שיש עכשיו למה שיש כשאתה היית קטן.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אתה רק מוכיח את העמדה שלי. אתה אוהב את מה שראית כשהיית קטן ולא אוהב את מה שמשדרים עכשיו.
    עם כל הכבוד, הפיג'מות היא סדרה מאוד זולה, עם צוות שחקנים מאוד לא מוצלח, למעט יניב פולישוק.
    זה לא שהתוכניות נעשו פחות טובות, אתה השנת. אין מה לעשות, אחרי שאתה רגיל לראות סדרות כמו משחקי הכס, נמלטים, אבודים, תאוריית המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא, ועוד סדרות מצליחות רבות, אותו חומר בינוני של ערוץ הילדים ניראה לך גרוע.

לפני שאתה מכריז בעצמך שכל מה שיש עכשיו חרא ומה שהיה קודם טוב, תשאל את ההורים שלך אם הם חושבים שיש הרבה מהותי ברמה בין מה שיש עכשיו למה שיש כשאתה היית קטן.
    אתה מזבל את השכל. חד משמעית.
    היום הולך אייפון, פעם איכות. והשחקנים של הפיג'מות מעולים.

מורחקים
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    83
    נקודות
    354
    משפט מחץ
    It's Toasted!

ראיתי משחקי הכס וראיתי נמלטים וראיתי איך פגשתי את אמא,וכן הרמה שלהם לא רואה את הרמה של ערוץ הילדים או רמה של סדרות ישראליות רגילות.
    אבל לדעתי לא צריך להחזיר את הסדרות שהיו פעם רק בגלל שזה נוסטלגיה בשבילנו..כן גם אני גדלתי על דרגון בול,פוקימון,בלייבלייד,דיג'ימון וכל הפמליה של הסדרות האלה..
    אבל היום הילדים מתעניינים בסדרות אחרות,ואם אם נהנים מזה אין לנו שום זכות לשפוט אותם.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אתה מזבל את השכל. חד משמעית.
    היום הולך אייפון, פעם איכות. והשחקנים של הפיג'מות מעולים.
    חחחחחחח
    במקום להשיב בטיעון אתה אומר שאני מבלבל את השכל. יפה! דרך ממש טובה בשביל לשכנע אותי שאני טועה.
    עכשיו קום מהמחשב ותישאל את ההורים שלך אם הם חושבים שיש הבדל מהותי בין התוכניות שיש היום למה שיש פעם, במקום להכריז כל מני הכרזות בעיניים הכי סובייקטיביות שיכולות להיות.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

חחחחחחח
    במקום להשיב בטיעון אתה אומר שאני מבלבל את השכל. יפה! דרך ממש טובה בשביל לשכנע אותי שאני טועה.
    עכשיו קום מהמחשב ותישאל את ההורים שלך אם הם חושבים שיש הבדל מהותי בין התוכניות שיש היום למה שיש פעם, במקום להכריז כל מני הכרזות בעיניים הכי סובייקטיביות שיכולות להיות.
    נתתי הסבר קצר של משפט אחד

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

נתתי הסבר קצר של משפט אחד
    אתה רק אמרת הכרזות ולא באמת התייחסת למה שאני אמרתי.
    שמע, הצוות של הפיג'מות וכל הסידרה עצמה מאוד בינוני. תפתח כל פרק ישן של הפיג'מות, תסתכל עליו בעיניים אובייקטיביות ותבין לבד.
    אבל עזוב, זה לא היה העיר של מה שאמרתי בהודעה הזאת.
    ד"א, תקר את הציטוט הזה,
    The children now love luxury; they have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for elders and love chatter in place of exercise. Children are now tyrants, not the servants of their households. They no longer rise when elders enter the room. They contradict their parents, chatter before company, gobble up dainties at the table, cross their legs, and tyrannize their teachers.

מי שהציטוט הזה מיוחס אליו הוא לא אחר מאשר סוקרטס שחי בסביבות 400 לספירה. ככה שלהאשים שהדור של היום חרא זאת טענה שאני פשוט חייב לא להסכים איתה

אלברט איינשטיין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,706 | הודעות: 8,199,299 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect